Motoshow'a gitmek için plan öneren ???
Reklamlar
-
Arkadaşlar selam
Hepimizin bilgisi olduğu gibi bu hafta sonu fuar var, bu fuara bi yerlerde buluşup gitmek isteyenler vardr, nerde buluşmayı planlıyorlar? site yöneticilerimizin bizi biyerlerde toplama ihtimali var mı? ne kadar kalabalık o kadar güzel olur bence..
Güzel bir anket ile; ne zaman? nerde? kaçta toplaşacağımızı kararlaştırıp gitmekte fayda var diye düşünüyorum
Kazasız Belasız sürüşler herkese
Fuar Hakkında Bilgi ::::
Fuar Adı : Motoshow 2009
Fuar Açılımı : Motosiklet,Ekipmanları veAksesuarları Fuarı
Fuar Alanı : Cnr Expo Center
Ülke : Türkiye
Dönem : 19 - 22 Mart 2009
Konu: İhtisas fuarı
Kaçıncı: 3
Sektör Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet
Periyod : Yılda Bir
Ürünler : Motosiklet, Aksesuarları, Motosiklet Giysileri, Atv, Mopet, Modifiye, Performans Kitleri
Organizatör Künyesi Ares Fuarcılık Ltd. Şti.
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Motoshow malesef bizim forumda yokmuş farzediliyor, oysa motosiklet adına yapılmış nadir organizasyonlardan birisi.
Yok o dernek onu desteklemiomuş yok bu dernek bunu desteklemiyomuş, yok o üretici ona katılmıyormuş yok bu üretici buna katılmıyormuş, bunu da rant kavgası haline getirmişler.
Keşke 2 değil 200 fuar olsa.
Tam tarihini bile bilen yok, bilet temini sıkıntı herşey sıkıntı, ama inat ettim gidecem bu fuara.
-
fuar iptal edilmiş....
salladım haa şaka
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
fuar iptal edilmiş....
salladım haa şaka
Gelcen mi fuara?
-
Arkadaşlar kısmetse ben gelicem, Ümmet abi bi organizasyon düzenleyeceğinden bahsetmişti ama...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
aYe adlı üyeden alıntı
Gelcen mi fuara?
yok Murat iş durumu müsait değil, seneye artık (=
ondan önce yazın yalovaya feste gelirim artık
-
aYe adlı üyeden alıntı
Motoshow malesef bizim forumda yokmuş farzediliyor, oysa motosiklet adına yapılmış nadir organizasyonlardan birisi.
Yok o dernek onu desteklemiomuş yok bu dernek bunu desteklemiyomuş, yok o üretici ona katılmıyormuş yok bu üretici buna katılmıyormuş, bunu da rant kavgası haline getirmişler.
Keşke 2 değil 200 fuar olsa.
Tam tarihini bile bilen yok, bilet temini sıkıntı herşey sıkıntı, ama inat ettim gidecem bu fuara.
Aynı fikirdeyim senle perşembe başlayıp pazar bitiyor . Cumartesi gitme niyetindeyim.
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
-
Güzel Bi Org. Olacak Heralde
Motoplus Boşdu Bakalım Bu Nasıl Olur
Ama Buna Arabayla Gidicem Alışveriş Yapmam Lazım Malum Yaza Giriyoz.
-
kimler katılıyor fuara? fuarla ilgili bilgi göremedim hiç.
-
Fuar bileti için Motoron dergisi almanız yeterli arkadaşlar ben aldım Mart sayısı 2 kişilik davetiye veriyor.Kısmetse Pazar günü ordayım arabayla gidicem inşallah güzel olur.
-
pazar günü gitmeyi düşünüyorum bende
ÖMÜR DEDİĞİN BİR GÜNDÜR ODA BUGÜNDÜR
-
ben aboneyim dergi gelmedi hala
-
bilet bulurasam fuar süresince fuarda olacagım buna emin olabilirsiniz
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
bu fuar için bilet dağıtmak için hiç buluşmada olmadı
-
Ben montumu değiştirdim,sağ olsunlar mağazadakiler fuara gidermisin dediler.Ve bana Çarşamba günü için VIP bilet verdiler.Süper oldu.
-
Motoron dergisi dışında fuar için bilet bulma ihtimalimiz var mıdır? Ya da hangi firmalardan, mağazalardan..vs bulabiliriz bilen var mı acaba?
Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone
-
JAKOBEN adlı üyeden alıntı
Motoron dergisi dışında fuar için bilet bulma ihtimalimiz var mıdır? Ya da hangi firmalardan, mağazalardan..vs bulabiliriz bilen var mı acaba?
Benim anladığım kadarıyla mağazaların çoğunda var.
-
mt stand'ıda yok sanırım...
yanlış giden bişeyler var sanki? haksızmıyım?
-
Kim düzenliyorsa düzenlesin sonuçta motor fuarı bu yaa.basında çıkacak herkes motorları görecek, motora heves artacak,medyada yer alacak falan filan...
Ama fuar yokmuş gibi sanki bizim forumda; niye acaba biri bana anlatabilirmi?
-
Açıkçası bu "sanki yokmuş" gibi davranmanın gerekçesini ben de merak ediyorum, biryerlerde bir sürtüşme falan mı oldu acaba?
Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)