Anket: Sizce günümüz motosikletleri mi yoksa '70 lerin modelleri mi daha estetik.
- Katılımcı sayısı
- 73. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Günümüz motosikletleri
-
'70 lerin motosikletleri
Ben 1976 kz900. Var mı benden güzeli?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
eski ama kuvvetli ve temiz makinalar
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
-
sebebı nedır abı bunun cok merak ettım ben valla
[B][I]DENGESİZ MOTORA BİNMEK ORGANLARINI BAĞIŞLAMAK DEMEKTİR...[/I][/B]
-
seccomann01 adlı üyeden alıntı
sebebı nedır abı bunun cok merak ettım ben valla
ne sebebinden bahsettin şimdi onu anlamadım
ne güzel nostalji fotolar koymuş adam işde
-
bende breton hangi modelin kopyası diye düşünüyodum
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
Gerçekten çok hoş motosikletler
-
Bende de KZ1000 J var ama motoru dağınık durumda bi türlü toplayamadık
-
Madem o kadar seviyorsun. Umarım Allah gönlüne göre verirde bunlardan temiz bir tane bulur, seve seve binersin.
-
onuray adlı üyeden alıntı
Madem o kadar seviyorsun. Umarım Allah gönlüne göre verirde bunlardan temiz bir tane bulur, seve seve binersin.
Zaten yeni aldım bir CGL125 ama 2. motorumu düşünüyorum doğru, E-bay' la dışarıdan getirteceğim, isterse 0 parası olsun
-
Mersin İl Temsilcisi
bu makinalrın sadece koltuk şekilleri ( bal arısının kıçı gibi) hoışuma gitmiyor. ama kawasakinin hastası oldum. koltuk işi iyi bir ustayla halledilir.
sağlamlar ama parça sorunu yaşatır gibiler.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
bu makinalrın sadece koltuk şekilleri ( bal arısının kıçı gibi) hoışuma gitmiyor. ama kawasakinin hastası oldum. koltuk işi iyi bir ustayla halledilir.
sağlamlar ama parça sorunu yaşatır gibiler.
Bu tür motorlara gündelik binilmez ki, alacaksın salonda yer yapacaksın buna tv'yi at çöpe
-
Mersin İl Temsilcisi
motorhocası adlı üyeden alıntı
Bu tür motorlara gündelik binilmez ki, alacaksın salonda yer yapacaksın buna tv'yi at çöpe
bu evdeyken uyku muyku tutmaz beee...
yok abi, binmezsem çatlarım
-
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
hocam bi süre sonra tek kanal izlemekten sıkılırsan çoklu kanalamı geçiceksin
güzel motorlar dogrusu
İzlediğim 2 tane dizi zaten Kuyucadısı, olmadı tavana bağlarım vinçle
-
abi ozaman benzin ucuzdu ama :D
-
Günler gectikçe daha iyi leşir ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Anketinde ben oyumu 70 li yıllara göre kullandım.
O yılların motosikletleri estetik olmasının yanısıra sağlam malzemeden yapılmıştır diye düşünüyorum.
-
exile adlı üyeden alıntı
abi ozaman benzin ucuzdu ama :D
Benzin mi onu hesaba katan zaten parça gümrük,model yılı... herşeyi hesaba katar. Bu modeller günümüze çok az sayıda, fabrikadan çıktığı gibi ulaşır.
'70 li modeller genç klasik olarak adlandırılır. Ancak 10-30 sene sonra resmen klasik statüsü kazanır ve köşeyi de dönersin. Tabii klasik olması, sınırlı sayıda olan üretimleri kapsar...
-
verim, güvenilirlik, performans, hız, güç... bunlar her sene bir önceki seneye göre daha da ideale yaklaşan özellikler.. estetiğe gelince.. herkesin tarzı ayrıdır. bende bi önceki kasa hornet 900 ün yamaha r6 s in üstüne tanımam..
malzeme daha dayanıklıymış falan değil aslında, aynı sağlamlığı çelik sac yerine fiber alaşımlarla elde edebiliyorsan bunun adı gelişmedir. neyse..
ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça diyerekten mevzuyu kapatmış oluyum. arada maydonoz olduğum için de kendime esef edeyim. şimdi de gidip uyuyayım.. tam olsun
-
Mersin İl Temsilcisi
asfalt meleği adlı üyeden alıntı
verim, güvenilirlik, performans, hız, güç... bunlar her sene bir önceki seneye göre daha da ideale yaklaşan özellikler.. estetiğe gelince.. herkesin tarzı ayrıdır. bende bi önceki kasa hornet 900 ün yamaha r6 s in üstüne tanımam..
malzeme daha dayanıklıymış falan değil aslında, aynı sağlamlığı çelik sac yerine fiber alaşımlarla elde edebiliyorsan bunun adı gelişmedir. neyse..
ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça diyerekten mevzuyu kapatmış oluyum. arada maydonoz olduğum için de kendime esef edeyim. şimdi de gidip uyuyayım.. tam olsun
hatta kendine ceza ver, kabus gör
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)