2006dan Bugune Motorla Bütünleşmek...O Benim Tek Dostummm
-
Reklamlar
-
Sen de tam maceralı motorcuymuşsun ya, paylaşımın için teşekkürler.
-
motorun başına gelmeyen kalkamamış..derler ya hayatımı yazsam roman olurdu diye,bu motorunda hayatını yazsalar ansiklopedi olurdu...emeğine sağlık güzel paylaşım olmuş.
Yamaha RX 115
[ ...::: OrGiNaL FoMoCo :::... ]
-
Helal o biz geçen kanuni racerin korna düğmesini sökelim dedik sonra taktık ama 2 tane parça arttı..:d
-
Helal olsun
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
iyi uğraşmışsın bu iş böyle söküyorsun takıyorsun bir bakmışsın zaman içerisinde hem motorunu çok iyi tanımış hemde tamirden anlayan birisi haline gelmişsin böylede gidiyo zatenkarsuyu birkere kaçmış oluyo kulaga
tekerin düz bassın
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
dostum helel olsun sana ve verdiğin emeğe bana yakın yerdesin bu tuğçenin yanındaki kırtasiyedemisin
BİZ SİZİN SADRINIZI YARMADIK MI?!!
-
Kaçkere çamurluk-granaj-boya değişti takvimler değişti ama kırtasiyenin tabelası hala daha yerde, güzel bir yere tutturmaya vakit ayırın tabela için
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
-
harbiden helal olsun..
kazsız belasız...
-
Motosiklet Eğitmeni
Bundan sonra kizdigim adamlara,
"Allah seni ybasaran'in eline motor olarak dusursun."
diye beddua edecegim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
Vallahi helal olsun ,
Yanlız birşey sormak istiyorum. Çamurluk Radyatörü dağıtmıştı, ama son resimlerde radyatör falan yok ortalıkta. Radyatör süs için miydi?
-
teşekkrüler yorumlar içinnn
enzo35 adlı üyeden alıntı
dostum helel olsun sana ve verdiğin emeğe bana yakın yerdesin bu tuğçenin yanındaki kırtasiyedemisin
tuğçe değilde tuğbanın yanındaym kardeşim
tbk_1980 adlı üyeden alıntı
Kaçkere çamurluk-granaj-boya değişti takvimler değişti ama kırtasiyenin tabelası hala daha yerde, güzel bir yere tutturmaya vakit ayırın tabela için
o tabela 98den beri aynı yerde onun yeri orası.eski yerinden söküldü oraya kondu öyle kaldı.
tufanbaydemir adlı üyeden alıntı
Vallahi helal olsun
,
Yanlız birşey sormak istiyorum. Çamurluk Radyatörü dağıtmıştı, ama son resimlerde radyatör falan yok ortalıkta. Radyatör süs için miydi?
kardeşim bi ara zealsun mtor takmıştım o motor kendinden radyatörlüydü.o motoru söküp kendi motorunu tekrar takınca gerek kalmadı radyatöre....
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
-
vallahi tebrik ederim. mondial için bu kadar emek verebilemk motorunuzu geröekten sevdiğinizi gösteriyor olsa gerek.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
Bravo sağlam motorcuymuşsun herkes yapamaz böyle.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
emegine saglık .
insan ugraşarak sinir sitresini atıyor.
kal saglıcakla...
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
motorunuza tamamen aşık olmuşsunuz gerçekten bravo zaten bu tutku çok ayrı bi şey ya anlatılmaz yaşanır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler