çocukların Emeği Ve Motosiklet (fotolu)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hocam takdir edilecek bir olay. Emeğinize sağlık. Gerçekten çok güzel olmuş
-
-
Çalışmalarınız çok başarılı vatana hayırlı işler yapıyorsunuz bu cocukların hayır dualarıyla Allahım seni ve ailene sağlık verir insallah
-
çok teşekkür ederim yorumlarınız için.. çok mutlu oldum..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
Hocam elinize yüreğinize sağlık çok güzel olmuş valaa
-
hocam süpersin, çok güzel bir davranış ve küçük kardeşlerimize bu yaşlarında motosikleti sevdirmek çok güzel bir davranış. seni tüm kalbimle kutluyorum ve önünde saygıyla eğiliyorum.
tek kelimeyle şapka çıkartılacak bir durum, tekrar senin ve küçük kardeşlerimizin ellerine sağlık.
-
Taktire sayan bi davranış hepinizin eline sağlık sevgilerle.
-
teşekkür ederim arkadaşlar.. beğenmenize sevindim..
-
cok güzel çalışma ve cok güzel sonuçlar tebrik ederim
-
-
yorumlarınız için çok teşekkür ederim.. yorumlarınızı çocuklarda okuyacak ve çok sevinecekler..
-
hocam ellerinize salık yaptınız işler geleceyimiz olan cocuklarımza yolgösterecek ve motor sevgisini buarada güzel aşılıyonuz sizlere ve sizingibi duşunen hocalarımıza saygı duymak lazım hayırlı dersler
-
-
teşekkür ederim.. söylerim selamınızı gerçi onlarada okuyacak yazdıklarınızı.. bu yorumlarla ne kadar mutlu olacaklar bilemezsiniz.. yürüyüşleri değişecek.. kendilerine güvenleri artacak.. motosikletçilerin ne kadar duyarlı olduklarını görecekler.. sağolun..
-
çok güzel emeğinize sağlık
-
Hepinizin eline sağlık Hocam çok güzel olmuş gerçekten yakışmış.
-
sizi takdir ve tebrik ediyorum küçümsenmeyecek bir olay yaratmışsın harika bence
-
Ellerinize sağlık hocam çok güzel bir çalışma olmuş.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
vakit ayırıp önemsediğiniz için teşekkür ederim.. ben biraz tedirgin olmuştum acaba banamı çok güzel geldi diye.. sizi duyduktan sonra rahatladım ve sevindim..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)