Anket: Sizce hangisi mantıklı İnnova 125i mi, XLR 125 Mİ?
- Katılımcı sayısı
- 10. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Honda XLR 125 Enduro (2003 model) görüşleriniz.
Reklamlar
-
Ben bu motora kafayı taktım arkadaşlar.
Honda XL 200 pahalı gelmişti bunun fiyatı iyimiş, 2002-2003 modelleri 3000 ytl'den az.
XLR 125'nin arazide performansı,viraj alışı,frenleri,dik rampa çıkışı, kısaca arazi kullanım özellikleri motora ilk başlayacak biri için nasıldır?
Şehir içi 3,5lt/100 km sınırını geçiyor mu?
Yedek parçaları bulunuyor mu, tahmini Honda'nın hangi modeliyle parça fiyatı benzer?
Reklamlar
-
Moderatör
http://www.motosiklet.net/forum/alma...lki-acaba.html
2006 da açılmış konu ama, işe yarar bir bilgi yok.. BBRR'ye danış, ilk vitesli motoruymuş
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Arazi performansı iyi diye duydun kullanıcısından. 3,5L geçeceğini sanmıyorum. Frenleri sağlam. Viraj alışı kros limitleri ne ise o'dur. Lastiklerinde büyük önem taşıyor virajda. İlk başlıyacak için gayet güzeldir. Bu motorla 1-2 tur atmışlığım var. Pek bildiğim bir motor değil.
Bilgili kişiler daha net ve iyi yanıtlar verirler heralde....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
-
Selam
Ben de 2002 model XLR 125 var.Çok memnunum.Parçaları ise www.enduromarket.com veya www.motostyle.org da istediğiniz kadar var.Parçaları genelde bana ucuz geliyor ama diğer bilenler ne der bilmem.Ben şiddetle tavsiye ederim..
Motosiklete bindiğim için farklı değilim, farklı olduğum için motosiklete biniyorum..... Kontağı kapatınca normal hayat başlar:bounce:
-
Teşekkürler ertürk ve nachalnik, bulduğum motor 20.000 km'de bana km. normal geldi. Bu km'lerde XLR'nin açabileceği en büyük sorun nedir acaba. Galiba Fuarı beklemeyeceğim İnnova için.
-
Bu tip enduro bir motor ağır masraf çıkarır mı
Çıkara çıkara en fazla ne çıkarabilir(30,000km)
-
bence innova ama 2si farklı makinlar.
-
CBA adlı üyeden alıntı
bence innova ama 2si farklı makinlar.
Ya durum biraz karışık, Eskişehir'de arkadaşlar Enduro'ya biniyorlar genelde,dağa,çamura da gitmez İnnova, yazın Ayvalık'da herkez Cup motora biniyor ,ikisi arasında kaldım
-
o zaman ilk nerde bineceğine karar vercen sen
-
-
konşuk diyorum başka bişi demiyorummm!!!!!!!!!
KONŞUK DİYORUM<<<<ÖZENE YALLAH DİYORUMM
-
sınıf adlı üyeden alıntı
KONŞUK DİYORUM<<<<ÖZENE YALLAH DİYORUMM
Bende sana dandik dandik araya girme diyorum ,kaliteli ol en önemlisi efendi ol.
-
Ben olsam enduroyu tercih ederdim innova dağ taş gezemez belki ama xlr her yola gider;)
-
bu aralar bende arazide binmek için bakınıyordum bu motor dikkatimi çekti motorhocası araştırmış ama bodrumda var bir tane gidip bakacağım yakında eğer alırsam bu yıl bodrumdan aldığım ikinci motor olacak çok temiz görünüyor fiyat da uygun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:13 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29317330/detay ilan numarası bu motorun teknik özelliklerini bulup bakmam gerek önce ama
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
-
barok34 adlı üyeden alıntı
bu aralar bende arazide binmek için bakınıyordum bu motor dikkatimi çekti motorhocası araştırmış ama bodrumda var bir tane gidip bakacağım yakında eğer alırsam bu yıl bodrumdan aldığım ikinci motor olacak çok temiz görünüyor fiyat da uygun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:13 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29317330/detay ilan numarası bu motorun teknik özelliklerini bulup bakmam gerek önce ama
İkisini karşılaştırabilirsin. Bence Hyosung.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36667398/detay
-
temiz dt 125 r bulsam uygun fiyatlı başka motor bakmama gerek yok ama işte
-
barok34 adlı üyeden alıntı
temiz dt 125 r bulsam uygun fiyatlı başka motor bakmama gerek yok ama işte
O da var.Özel mesajına atıyorum satılmadıysa.
-
bu ilanı okumuştum belki de bakmadığım ilan kalmadı bu tarz da insanın kafası karışıyor aslında benim baktığım kısaca iki zamanlı hafif bir cross böyle olunca seçenekler belli ama bazen fiyat fazla bazen temizi yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)