Trenle motosiklet taşıma kalkmış!!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
mersedes marka otobüslerin altına yani bağajına sığıyor o motor... aynalarını sökersen otobüs ile götüre bilirsin....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
400 kmcik neki ben yazin 600 km gitmeyi planliyorum 1200 km gidiş geliş
hemde ybr 125 ile sende gv 250 var
-
abi yanlış hatırlamıyorsam sehirler arası otobüs firmalarınlada anlaşırsan bagajda götürüyolar galiba bi sor istersen
aynaları söktünmü çoğu motor sığıyomuş bagaja
-
geçen ay mondial 150zat'ı otobüsle istanbul'dan Tokat-Niksar'a gönderdik otogardan. Bize 2 bilet parasına maloldu yani 100ytl.
-
GV250 eski motorum arkadaşlar getireceğim GV650 yani abisi 235 kg ve otobüse sığdırmayı mantığım almıyor :(( :( :( :(((
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
Bu havada (kar, buz, soğuk) motosikletle o kadar yol yapılmaz başka bir çaresini bulmalısın..Gideceğin yere giden bir kamyoncuyla anlaşmaya çalış bence..
-
Mrock Toraman arkadaşın dediği gibi kamyonda iyi fikir gibi duruyor
-
31 Aralık 2008, 00:21
Arkadaşım ben uluslararası nakliye işiyle uğraşıyorum.Nereden nereye taşıyacağını söyle.Anlaşmalı olduğumuz firmalar var.Yardımcı olmaya çalışayım.Birde cep numaranı verirsen bi bakalım
-
31 Aralık 2008, 00:25
maraşlı arkadaşımız istanbuldan otobüsle getirdi forumları aratırsanız belki bulursunuz bulamazsanız yardımcı olurum
-
31 Aralık 2008, 00:30
Bence giy kaskını,eldivenini,ceketini çık yola derim.Ben yazın benim Mondial 125 Rt ile 350 km mesafeye gitcem gelirkende binerek gelmiştim.Otobandan.
-
31 Aralık 2008, 00:31
Eminönü - sirkeci meydanda istanbula yük getiren ve boş dönmemek için mazot parasına yük taşıyabilecek kamyon şöforlerinin bulunduğu bir alan var.kütahyaya dönecek illaki bir kamyoncu denk düşer.ancak fiyatı ne olur bilemem.
-
31 Aralık 2008, 00:35
evet tren sıkıntısını bizde yasamıstık melocan motor aldıgında yaz sezonu otobuslerde dolu oldugundan onlarda kabul etmediler istanbuldan byre goturmeyi o binerek goturmek zorunda kalmstı ama yazdı ozmn suanda otobusler bos belki kabul ederler yada arkadasların dedigi gibi tek yol kalıyo kamyon ayarlamak
tabi kamyona koyucaksan motoru duzgunce sarıp baglaman gerekicek zarar gormemesi için bunlarıda goz onunde bulundur..
true love..
Drift Religion
-
31 Aralık 2008, 00:36
Deli Çerkes adlı üyeden alıntı
Eminönü - sirkeci meydanda istanbula yük getiren ve boş dönmemek için mazot parasına yük taşıyabilecek kamyon şöforlerinin bulunduğu bir alan var.kütahyaya dönecek illaki bir kamyoncu denk düşer.ancak fiyatı ne olur bilemem.
Süper.Aynı fikirdeyim. Ama eğer bulamazsan dediğim gibi yardımcı olmaya çalışırım
-
31 Aralık 2008, 00:36
onuray adlı üyeden alıntı
Arkadaşım ben uluslararası nakliye işiyle uğraşıyorum.Nereden nereye taşıyacağını söyle.Anlaşmalı olduğumuz firmalar var.Yardımcı olmaya çalışayım.Birde cep numaranı verirsen bi bakalım
istanbul-Kütahya arası olacak 360 km lik bir yol.Eğer uygun varsa bana msj atarsanız sevinirm.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
-
31 Aralık 2008, 00:37
abi motoru motor yapan yoldur..
ama gel görki daha ilkkez bineceğin bir makineyle buzlu 400km'e çıkmak çok makul görünmüyor...
en iyi alternatif yine kamyon olayı sanırım..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
31 Aralık 2008, 00:39
cbf 150 adlı üyeden alıntı
maraşlı arkadaşımız istanbuldan otobüsle getirdi forumları aratırsanız belki bulursunuz bulamazsanız yardımcı olurum
Evet o arkadaş benim ben İstanbuldan GT250 yi getirdim ve senin motorda çok rahat sığar merak etme linki vereyim bir incele
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-getirdim.html
-
31 Aralık 2008, 00:40
arkadaşım nerden nereye götürecen bilmem ama 400km.bişey deil ben ilk büyük motosikletimi marmaristen almıştım şubat ayında binerek getirdim hemde hep yağmurda şimdiki motosikletimide antepten aldım ve yinede binerek getirdim ve yaklaşık olarak 1400km.yapmıştım burda topii vardı hataa.
motosiklet kıyafetin varsa hiç sorun değil atla git makina gider korkma her 30dakada mola yapsan en kötü ihtimal 6 saat sürer hem macera hem yol tecrubesi kazanırsın karkoya verecein parayla gidersin işte.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
-
31 Aralık 2008, 00:54
cmüco adlı üyeden alıntı
tebrik ederim gerçekten ayrıca otobüs firmasıda terminalde yükleme esnasında ayırdığı vakit ve yardımcı olmaları takdir edilecek cinsten.Bir kaç iple taa Maraşa düşmeden getirebilmişsiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler