Sürücü Kursunun Sınav REZALETİ!!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
geçmiş olsun arkadaşım sen bi dilekçe ver eğer motordan geçersen sınavını geçerli tutarlar senin girmen gereken sınav motordu çünkü. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
teşekkür ederim emre pazartesi ne gerekiyosa yapıcam abi bugün sinirden 2 kelimeyi yanyana koyup konuşamadım adamla
-
mert cok üzüldüm gecmiş olsun .nasıl yapabilirler böle bi hata .ne kadar zamandır bu sınavı bekliyodun olmaz böle bişi yaa
-
herşey keyfidir maalesef bizim memlekette..
direksiyon sınavında da dubaların kağıttaki şablona göre 6 ve 8'er metre aralığında dizilmesi gerekirken bizim sorumlu 2'şer metreden dizdi )
turu az olan hantal motorlarla geçmek neredeyse imkansızdı. herkes kursun cup motoruna saldırdı : ))
-
izmirli_ua adlı üyeden alıntı
mert cok üzüldüm gecmiş olsun .nasıl yapabilirler böle bi hata .ne kadar zamandır bu sınavı bekliyodun olmaz böle bişi yaa
çok saol ermen sorma çok moralim bozuk sınavdan çıktım ağlıcaktım nerdeyse ama bi şekilde halledicem bu olayı zaten sınav salonundaki hocanında sölediği tek laf burası Türkiye herşey olur oldu...
-
wert_35 diyecek bişey yok geçmiş olsun
umarım geçersin tüm sınavlardan...
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
-
Arkadaş Dilekçe Ver Ve Durumu Anlat... Sen Sadece Motrdan Girmeliydin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
geçmiş olsun arkadaşım benimde 3 ayımı yakmışlardı boşu boşuna "banada pazar günü öğleden sonra sınav var dediler dreksiyon ama yokmuş" yutdışından geldim boşuna
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
27 Aralık 2008, 16:30
ben o adamı iyice gerdirirdim...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
27 Aralık 2008, 16:38
way be bende bi önceki sınavda alıdım ehliyeti ama hiç sorun olmamıştı..valla şans seninlide kardeş yaw ..merak ettim hangisi bu benim aldıgım yer gelişim hiç böyle bi sorun olcanı zannetmiyorum onlar baya dikkatli çalışıyolar ben çok memnundum..geçmiş olsu kardeş
-
27 Aralık 2008, 20:04
chatkut adlı üyeden alıntı
wert_35 diyecek bişey yok geçmiş olsun
umarım geçersin tüm sınavlardan...
çok saol abi eğer geçemezsem bi süre daha gelemicem hiç biyere nede çok istiyodum toplantılara gelmeyi...
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
Arkadaş Dilekçe Ver Ve Durumu Anlat... Sen Sadece Motrdan Girmeliydin...
vericem abi pazartesi şuan araştırıyorum nereye başvurmalıyım diye sanırım mebe dilekçe vericem?
hell24 adlı üyeden alıntı
abi işin kötüsü adamı gerdiremiyorum babamın tanıdık gibi bişey keşke öyle olmasaydı bende sölicektim bişiler ama olmadı...
soner_kep adlı üyeden alıntı
way be bende bi önceki sınavda alıdım ehliyeti ama hiç sorun olmamıştı..valla şans seninlide kardeş yaw ..merak ettim hangisi bu benim aldıgım yer gelişim hiç böyle bi sorun olcanı zannetmiyorum onlar baya dikkatli çalışıyolar ben çok memnundum..geçmiş olsu kardeş
abi isim vermek istemiyorum sonuçta insanlar burdan ekmek yiyo bide dedim ya tanıdık şimdi ama şans yani başka bişey değil bu 2008 benim için hiç hayırlı olmadı bitsede kurtulsam
-
27 Aralık 2008, 20:37
Dilekçe ile düzeleceğini sanmıyorum.. Bi kurs sahibi olarak söylüyorum ki bu kursun hatası.. Seni Online işlemde Sıfırdan A2 alıyor göstermişler..Bu da fotokopiin olmamasına bağlıyolar.. Bu arada her kurs kaydederken gerekli evrakları söyler ; belki sen hatırlamıyosundur..
Yanlıslık olabilir arkadaşım; Hemen celallenmeye gerek yok bence.. Hatasız insan yoktur bu dünyada
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
27 Aralık 2008, 20:45
cakalaz adlı üyeden alıntı
Dilekçe ile düzeleceğini sanmıyorum.. Bi kurs sahibi olarak söylüyorum ki bu kursun hatası.. Seni Online işlemde Sıfırdan A2 alıyor göstermişler..Bu da fotokopiin olmamasına bağlıyolar.. Bu arada her kurs kaydederken gerekli evrakları söyler ; belki sen hatırlamıyosundur..
Yanlıslık olabilir arkadaşım; Hemen celallenmeye gerek yok bence.. Hatasız insan yoktur bu dünyada
kursun hatası olduğu ortada abi adam kendi ağzıyla söledi senin dediğin gibi online işlemde B ehliyetin çıkmadı falan gibisinden ama benim unutmam gibi bi konu söz konusu değil çünkü kayıt olmaya gittiğimde adam evrakları bir kağıda yazarak verdi bana B ehliyetim olduğunu bu evrakları yazmadan 5 dk önce sölemiştim oda beni onayladı tamam sadece motordan giricen diye sölediği evrakları götürdüğümdede bişi demedi?
zaten olan oldu artık napcam adama bi şekilde halletcem bu konuyu...
-
27 Aralık 2008, 22:55
Valla baya bı mucalede vermen gerekıyor banada bı dılekce ıle duzelıcek bısı gıbı gelmedı bence cunku snın mıllı egıtımde falan ona gore dosya acıldı sen sıfırdan ehlıyet aldıgın var sayıldı sımdı kalkıpda sen motordan gecmıssın tamam sana a2 verıyoruz dıyeceklerını sanmıyorum malesef :( Bılıyosunuz devletde ısler o sekılde yurumuyor :( Uzgunum ama sen bır sonrakı sınav donemıne kadar bekleyeceksın eger 3 dersıde veremezsen bana ogle gelıyor :( Tamamen kursun dıkkatsızlıgı vurdumduymazlıgının kurbanı olmussun :(
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
27 Aralık 2008, 23:00
-
27 Aralık 2008, 23:06
haber vericem abi merak etme sen ama şuda var hadi 3 sınavıda geçtim 0 dan A2 ye hak kazandım benim B ehliyete ne olacak?
-
27 Aralık 2008, 23:10
wert_35 adlı üyeden alıntı
haber vericem abi merak etme sen ama şuda var hadi 3 sınavıda geçtim 0 dan A2 ye hak kazandım benim B ehliyete ne olacak?
ehliyetinde fotoğrafının altında şanıyla B+A2 yazcak
-
27 Aralık 2008, 23:23
hell24 adlı üyeden alıntı
gerici seniii
geçmiş olsun umarım motordan aldığınla geçmiş olursun
-
27 Aralık 2008, 23:32
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)