saat 9da bi arkadaşla buluşma umidiyle evden çıktım. benzin alırken babam aradı dedi" bizim yeni eve (şimdi kiracı oturuyor) hırsız girmiş çabuk çankayaya gel" babam da emekli taksici oldugundan o önceden gitmiş oraya benim de gitmem 5-6 dk aldı. neyse vardık polisler etraftan iz filan alıyolar kapıları siliyolar özel bişelerle fırçalarla kanıt arıyorlar filan 1-2 saat orda oyalandık. sona polisler gittiler kiracıya geçmiş olsun dedim ayrıldım ordan. yine o arkadaşımn yanına gideyim derken yolu uzattım biraz çevre yoldundan gökmeydana çıkim dedim. bizim Eskişehirli arkadaşlar bilir yeni terminal civarı köprü tadilatından dolayı yol çamurlanmış bende geçtim ama sakin geçtim neyse baktım gazane görüyim az çamurun ilersinde yan yatık bişey. sinyali de yanıyo ama iri bişey yavşlarım yavaşladım bide baktım uzun yaktım meğer trafik polisiymiş.yolun kenarnda sendeleyerek ayakta durmaya çalışıyomotor, sağ yan çantası kopmuş antenı kırılmış sağ ön aynası kopuktu ama kırık parça çoktu etrafında. kaskı ya sinirlenip attı oraya ya da takmamıştı heralde bi 10mt ilerde duruyodu.
durdum yanına selamlaştım o da selam aldı. abi geçmiş olsun dedim saol gülüm dedi. iyimisin dedim iyiyim dedi. (pantolonu yırtılmış ama kanıyan yeri yoktu. motorda varmı bişey dedim kaydırdım yan yatırdım sürtüldü dedi gittik motoru kaldırdık orta ayağa aldık. sonra sağ yan taraf sinyali hariç pert durumdaydı. ben durduğumda heralde en fazla 2dk olmuştu düşeli kendi telsizinden çekici istedi anons şöleydi:
polis:"45xx merkez 47xx"
merkez: dinlemedeyim 45xx
polis: serkan abi, çevre yolu üzeri kartal kavşağı 20mt motorla kaza yaptım. çekici araç lazım
merkez: (poilsin adı) geçmiş olsun hemen bi araç gönderiyorum dedi:
aradan bi 15 dk geçti.vinçli araç üst lambalarını yakarak geldi yanaştı. gülüm çok sağol yardım ettiğin için dedi gerisini ben hallederim dedi araca yükleyip gittiler bende ayrıldım ordan.
anlıycanız bu akşam baya bi serüvenliydi
soru: siz olsanız napardınız ?