Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

düşen trafik polisine yardım etmek :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    saat 9da bi arkadaşla buluşma umidiyle evden çıktım. benzin alırken babam aradı dedi" bizim yeni eve (şimdi kiracı oturuyor) hırsız girmiş çabuk çankayaya gel" babam da emekli taksici oldugundan o önceden gitmiş oraya benim de gitmem 5-6 dk aldı. neyse vardık polisler etraftan iz filan alıyolar kapıları siliyolar özel bişelerle fırçalarla kanıt arıyorlar filan 1-2 saat orda oyalandık. sona polisler gittiler kiracıya geçmiş olsun dedim ayrıldım ordan. yine o arkadaşımn yanına gideyim derken yolu uzattım biraz çevre yoldundan gökmeydana çıkim dedim. bizim Eskişehirli arkadaşlar bilir yeni terminal civarı köprü tadilatından dolayı yol çamurlanmış bende geçtim ama sakin geçtim neyse baktım gazane görüyim az çamurun ilersinde yan yatık bişey. sinyali de yanıyo ama iri bişey yavşlarım yavaşladım bide baktım uzun yaktım meğer trafik polisiymiş.yolun kenarnda sendeleyerek ayakta durmaya çalışıyomotor, sağ yan çantası kopmuş antenı kırılmış sağ ön aynası kopuktu ama kırık parça çoktu etrafında. kaskı ya sinirlenip attı oraya ya da takmamıştı heralde bi 10mt ilerde duruyodu.
    durdum yanına selamlaştım o da selam aldı. abi geçmiş olsun dedim saol gülüm dedi. iyimisin dedim iyiyim dedi. (pantolonu yırtılmış ama kanıyan yeri yoktu. motorda varmı bişey dedim kaydırdım yan yatırdım sürtüldü dedi gittik motoru kaldırdık orta ayağa aldık. sonra sağ yan taraf sinyali hariç pert durumdaydı. ben durduğumda heralde en fazla 2dk olmuştu düşeli kendi telsizinden çekici istedi anons şöleydi:

polis:"45xx merkez 47xx"

merkez: dinlemedeyim 45xx

polis: serkan abi, çevre yolu üzeri kartal kavşağı 20mt motorla kaza yaptım. çekici araç lazım

merkez: (poilsin adı) geçmiş olsun hemen bi araç gönderiyorum dedi:

aradan bi 15 dk geçti.vinçli araç üst lambalarını yakarak geldi yanaştı. gülüm çok sağol yardım ettiğin için dedi gerisini ben hallederim dedi araca yükleyip gittiler bende ayrıldım ordan.

anlıycanız bu akşam baya bi serüvenliydi

soru: siz olsanız napardınız ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cevap=yardım ederdim
    ''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''

DETAYİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250cc Cruiser
    dostum durup yardım etmekten başka ne yapıla bilirki bu konuda vatandaş veya bir polis memuru sonuçta yardıma ihtiyaç duyan bir insan ben bu konuda çok duyarlıyım yolda kaza dışında durmuş motorcu bile görsem duruyorum selam bi sorunmu var diye soruyorum kesan gelibolu yolunda bi sigorta kesti diye motor 4 saat bekledikten sonra yanımdam geçen motorculaara ogun yeterince hayır duası etmiştim durmadılar diye aynı duayı ben almak istemiyorumm..
    RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
    No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
    AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...

Motosikleti
    tvs apache
    .......
    ....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...

Motosikleti
    Hysoung 250 gt R alacam Sağlam tmiz vrsa alarim :)
    Bizlere yakişani yapar yardim ederdim
    Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gonul rahatligiyla Eskisehir caddelerinde dolasabilirsin artik Duyarliligindan dolayi kutluyorum seni..
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    BMW'li polis mi Neyse iyi yapmışsın abi Kim olsa aynı şeyi yapardı ben bile (Yanlış anlaşılmasın tabi ki yardım ederdim)
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

eL_BaNDiDo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Yardım etmeyi severim. Yol kenarında duran motor görünce durup bir problem var mı diye sorarım. Bazen sadece mola amaçlı durmuş oluyorlar ama olsun.
    La liberta non ha prezzo !

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Sinan iyi iş çıkartmışsın. Polis memurunun bir sağlık probleminin olmaması sevindirici.

Çok geçmiş olsun.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    yakışan neyse yine onu yapmışsın Sinan abi
    Ben olsam adamı evine bile bırakıverirdim
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

Motosikleti
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gonul rahatligiyla Eskisehir caddelerinde dolasabilirsin artik Duyarliligindan dolayi kutluyorum seni..
    eyvallah Lucas

Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BMW'li polis mi Neyse iyi yapmışsın abi Kim olsa aynı şeyi yapardı ben bile (Yanlış anlaşılmasın tabi ki yardım ederdim)
    evet kır saçlı bi abiydi hakından gelememiş motorun kanımca öleydi ama çamurdu kardeşim yaa

Alıntı aargh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sinan iyi iş çıkartmışsın. Polis memurunun bir sağlık probleminin olmaması sevindirici.

Çok geçmiş olsun.
    teşekkürler aargh abi'm

Alıntı headhunter251 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yakışan neyse yine onu yapmışsın Sinan abi
    Ben olsam adamı evine bile bırakıverirdim
    teşekkürler ahmedim neysek o'yuz işte scooter varken scooterlara yardım ediyodum vitesliye geçince bu kez irisinden k 1200 lt denkgeldi

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    önce ehliyetini sorardım

genelde çevirmelerde olmadığı zannıyla hep önce

ehliyeti göriim.. derler

yapman gerekeni yapmışın o polis memurunun cihetinde sana daha kimse dokunamaz
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    önce ehliyetini sorardım

genelde çevirmelerde olmadığı zannıyla hep önce

ehliyeti göriim.. derler

yapman gerekeni yapmışın o polis memurunun cihetinde sana daha kimse dokunamaz
    teşekkür ederim coşkun abi. inşallah işim düşmez ya da muhtaç olmam coşkun abi ama plakası aklımda artık onun motor pert olur ona da ybr250 verirler heralde çünkü pert olanlara ya da kaza yapanları ilk fırsatta ybr250'ye çeviriyorlar

Motosikleti
    Honda Cbr 125R '07
    Hem polis hem motorcu,yardım etmicek adam çıkmaz herhalde bizdenEn iyisini en güzelini yapmışsın tebrikler
    Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.

alisemerci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yine yeniden YBR :)
    gökten uzaylı düşşe tutar kaldırırım, ufosunu ayna kırıklarını falan toplar kenara koyarım . polis kardeşlerime mi yardım etmeyeceğim yahu?

Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    az çamurun ilersinde yan yatık bişey. sinyali de yanıyo ama iri bişey yavşlarım yavaşladım bide baktım uzun yaktım meğer trafik polisiymiş.yolun kenarnda sendeleyerek ayakta durmaya çalışıyomotor, sağ yan çantası kopmuş antenı ......
    Motorcuya yakışır bir davranışta bulunmuşsun sinan teşekkürler

Bu arada hatırlatıyım ; kodlar 54 ile başlıyor. Çekiciler 5454'de

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    En güzelini yapmışsın.Artık Eskişehir yolları senin
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik ederim.
    Senin yaptığını yapardım.
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Sormak bile gereksiz. Değil vatandaşın huzuru için hizmet eden bir polis vatandaşımız, kım olsa yardım ederim. kaza mahalınde yardım etmek varken etmemek ve olay yerinde uzaklaşmak suctur zaten. Yanlış bilmiyorsam.
    Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.

csem66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150
    Kardeşim tabi ki en iyisini ve en doğrusunu yapmışsın.İnsan olmanın gerekleri ve özelliğidir bu. Karşındaki yani yardım elini uzattığın kişi de önce insan, sonrada bir anne evladı, evli ise aile reisi, daha sonrada o saate de olsa devletine milletine hizmet eden bir kişi. olarak düşünmek gerekli bence. Hepimiz yollardayız. Yolun kenarında küçücük bir kedi dahi gördüğümüz zaman hangimizin içi sızlamıyor. Kutluyorum seni

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)