motosikletlerimizin ustaları
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hacı ahmet ustayi bi ziyaret edelim ya benim hava ayaryla sipaplara baksin
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
abi benm recai ustam var.tam anlattığın gibi.çin malı motorlar geldiğinde 2 ay servislik yapan.ve sonra benim kitabımda üçkağıtçılık yazmaz diyip servis işini bırakan bi usta.diğer yerle 25 e bakım yaparken o 35 e yapardı.ama helaı hoş olsun
-
ahmet abi bambaşkadır. işçiliği çok iyidir
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
bizimki murat usta namı değer SAKALLI =) Ankarada bilen bilir...
-
Helal Olsun Böyle Adamlardami vardi
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
-
Çırak ve kalfa çok önemlidir. Bazıları ustalarını yücelttiği gibi, bazılarıda ustalarını rezil eder...
-
Benim ustam bir zamanlar MT forumlarında olan Yusuf Usta eski üyeler mutlaka tanırlar İstanbul Bahçelievelrde CRAZYYUSUFCUK olarak bilinir CBR 125-R ile 160 Gören ustam. Hatta bu gün motorun zincirini yağlarken motoru çalıştırdım sesi duydu dedi ki bunun yağı azalmış 200 gr yağ ekle buna dedi yok abi vardır yağı dedim açtık bi baktık ki 300 gr yağ eksikmiş hemen koyduk adam sesinden anladı ya
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
-
abidinpaşadaki çılgın gençler gaffar-ramazan ikilisini tek geçerim. dürüst we kaabiliyetli çocuklar. nice isim yapmış ustalar üzdü bizi.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
-
Kısa bir süre asansör kurulum ve bakım şirketinde çalışmıştım ve bir huzursuzluk aldı beni...Motor ustalarınada böyle oluyodur belki olacak aksi bir arıza aynı şeye sebep olabilir dimi
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
öyle bir usta da ben bulsam gözüm arkada kalmaz
-
reklam kokan hareketler bunlar
-
Reklam böle yapılır iste bea herkes ahmet usta'ya...
Söle diigi laf hosuma gitti motor böle adamlara emanet edilir
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
-
BaD BoY adlı üyeden alıntı
reklam kokmuyor adamım merak etme gitmesek bilmeyiz esk de ybr li arkadasın gitmediği yer kalmadı . bu arada suan elınde 1200 cc vmax , fzr 650 , gs 650 var gerısını goremedım
parayı ben kazanmıyorum ki reklamı ben yapayım
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
BaD BoY adlı üyeden alıntı
DrFirari adlı üyeden alıntı
Reklam böle yapılır iste bea herkes ahmet usta'ya...
Söle diigi laf hosuma gitti motor böle adamlara emanet edilir
reklam yapacak olsam direk adres verirdim telefonlarını yazardım dükkanın adını yazardım o yüzden BİRİSİ BİR PAYLAŞIM YAPTIĞINDA DİREKT OLARAK ÖNYARGI İLE YAKLAŞMAYIN Yukarıdaki yazdıklarımda ne vurgulamak istediğimi anladığınızı sanıyordum ama yanılmışım...
mterayes26 adlı üyeden alıntı
reklam kokmuyor adamım merak etme gitmesek bilmeyiz esk de ybr li arkadasın gitmediği yer kalmadı . bu arada suan elınde 1200 cc vmax , fzr 650 , gs 650 var gerısını goremedım
parayı ben kazanmıyorum ki reklamı ben yapayım
asper kader çalışarak didinerek "birçok motosiklet aşkıyla yanıp tutuşan genç arkadaşlarımızın almak isteyipte bir türlü maddiyattan dolayı alamadığı" motosikletin şuan ben sahibiyim ve bu motosikletin benim için ne adar değerli olduğunu grubumdaki bir çok arkadaşım bilir. o yüzden bu motosikletimin bakımlarını en güvendiğim ellerde yaptırmak istiyorum bundan sonra. inşallah da öle olacak.
-
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
sedat_57 kardeşim senin karbüratör temizleme ve hava ayarı yapma işi bu ustaya kaldı sanırım :D
-
slm sinan abi tanıdın demi beni senin dediğin bu ahmet usta kim abi dükkanı nerde yanılmıyorsam atatürk caddesindeymiş öyle bişey duymuştum ama yerini bilmiyorum
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
-
CBR-125 adlı üyeden alıntı
Benim ustam bir zamanlar MT forumlarında olan Yusuf Usta eski üyeler mutlaka tanırlar İstanbul Bahçelievelrde CRAZYYUSUFCUK olarak bilinir CBR 125-R ile 160 Gören ustam. Hatta bu gün motorun zincirini yağlarken motoru çalıştırdım sesi duydu dedi ki bunun yağı azalmış 200 gr yağ ekle buna dedi yok abi vardır yağı dedim açtık bi baktık ki 300 gr yağ eksikmiş hemen koyduk adam sesinden anladı ya
kendisi mangalda sucuk işindende iyi anlar
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler