-->>>[Bursa - MT] uFak ßir iftar Yemeği, tatLı, ßoL Yağmur (:
Reklamlar
-
Reklamlar
-
afiyet olsun iyi kazasız sürüşler
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
Paylaşımlar için teşekkürler. Eğlenceli ve ıslak bir gezi olmuş...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
-
eğlenceli ve neşeli bir iftar olmuş,biraraya geldiğiniz için ayaklarınıza sağlık,buvesileile çınarcık gezisinden tanıdık yüzler görmek çok güzeldi,emekleriniz için teşekkürler.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Herkes İFTaR yemekleri veriyor Karadeniz de ses yok yaa
Hade bakalım tebrikiLer ..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
gercekten cok guzeldi isallah dewamını getiriz ewet muhammed hemen arkanizdan geldik arka koltuk olsada o : bu arada newin hocama saydım sonsuz
-
güzel bi organızasyon olmuş paylaşım içiçin saolun
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
-
Benim Adımda Rıfat Kazasız SürüşLer cakalaz abi hazirana doğru bizde yapalım bi mt Orduda ama :D Sizi Gezdiririm Ordu boztepe felan :D
Kayıkta war bizde kayıkla gezeriz :D
[B]Çok yakında Mondial 125 zn (52 - Ordu)[/B]
[B]:bestmt: Tutku yaratır :queen:[/B]
-
afiyet olsun.....güzel gezi olmuş...
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
-
devamı gelicek
-
Tabii ya beni çağırmayın zaten....MAmi alacağın olsun yazdım bunu bi kenara...Biz gezerken öyle yapıyorduk deil mi?
-
ultraukala adlı üyeden alıntı
Tabii ya beni çağırmayın zaten....MAmi alacağın olsun yazdım bunu bi kenara...Biz gezerken öyle yapıyorduk deil mi?
akınım saçmalama yaa istanbulda biliyorum ben seni yoksa sensiz organizasyonmu olurmuş
-
evet eyLenceLiydi Nevin hoCa Ve eŞini Teßrik eDiyorum.
teşekkürLer özgür Ve ßen Sonradan Çıktık ama ßizi Çohk iyi KarşıLadıLar Girdiğimizde Hiç ßirini Tanımıyorduk Ve 1 dk Ya Yakın ßir Süre etRafta kaSk aRadık anCak Sadece Nevin Hoca MotosikLetLe geLmiş
ALLah'tan onLarda ßizi TanıdıLar YohKsa Yiyip ßiz Dönücektik (:
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
-
ShyTan adlı üyeden alıntı
evet eyLenceLiydi Nevin hoCa Ve eŞini Teßrik eDiyorum.
teşekkürLer özgür Ve ßen Sonradan Çıktık ama ßizi Çohk iyi KarşıLadıLar Girdiğimizde Hiç ßirini Tanımıyorduk Ve 1 dk Ya Yakın ßir Süre etRafta kaSk aRadık anCak Sadece Nevin Hoca MotosikLetLe geLmiş
ALLah'tan onLarda ßizi TanıdıLar YohKsa Yiyip ßiz Dönücektik (:
yok canım olurmu öle şey bizim gözümüz kapıdaydı zatende rıfat geç farketti sizi arkanız dönük olduğu için biz acaba bizdenmi diye düşünüyoduk.
bidaha olmaz
-
-
özgürle bizim havalarımız başlıyor
-
OOOO fotoğraflar süper olmuş harikasın Mami,Ciddi anlamda çok keyif aldık .Böyle sıcak ve samimi bir ortamı insan her yerde bulamayabiliyor.Bu arada akü olayını bu gün hallettim.(Hadi Mert iyisin benim aküyle uğraşmak yerine güzel güzel kazık test sorularını çözebileceksin,eğitim şart).
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
-
süper bir organizasyon olmuş gercekden bende olmak isterdimmm...
nereye gidecegini bilmiyorsan hangi yoldan gittiginin önemi yok....[COLOR="Purple"][B][I]:bounce:[/I][/B][/COLOR]
-
-
ruckerpark adlı üyeden alıntı
hocam ya
walla aküyü sökiyim hatta sizin motosikletin motorunu indiriyim test filan cozmıyım
bide dun we bugun de yagmura yakalandım ne zaman bitcek bu yagmurlar ya :(
konyadan biraz zor olabilir tabi
biliyorum
nereye gidecegini bilmiyorsan hangi yoldan gittiginin önemi yok....[COLOR="Purple"][B][I]:bounce:[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)