Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Acil Yardım ! Burgman AN400 gariplikler

REKLAM ALANI
    BOO_74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400UG tour ‘22, Xmax 250 '19
    2005 model Burgman, 2.el almayı düşünüyorum. nerdeyse anlaştık gibi ama aklıma takılan birşeyler var acil yardım istiyorum:

1. km sayaçlarının hepsi aynı rakamı gösteriyor, ODO=Trip A= Trip B. km si ile oynanmış olabilir mi? öyleyse nasıl anlaşılır?

2. kontak göbeği değişmiş, ??? bunun bir anlamı olabilir mi? sahibi bir arkadaşının kilidi bozduğu için değiştirdiğini söyler...

3. makine hem sağa hem sola yatmış, sol üst torpido kapağı tam kapanmıyor.
    yürüründe bir bozukluk olup olmadığını nasıl anlarım?
    B00_74
    Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Cevabin cok kisa yetkili bir suzuki servisi'ne goturmen ve motosiklet i A-'dan Z'e kontrol ettirmen.
    First Day Of My Life

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    uzak dur derim. Benzer bir hatayı ben 2000 yılında yapmıştım. makine sağa yatmıştı. sağa yatınca, zaten janta çok yakın olan egzozun somunu janta zarar verebiliyor. ayrıca şaside yamukluk olup olmadığını anlamak için düz yolda giderken iki elini bırak. bir çekme var mı diye bak (yeterince deneyimliysen) düzgün bir makinenin asla çekmemesi lazım. Kontaktaki değişiklik, bir hırsızlık girişiminden kaynaklanmış olabilir. ama jonturk'un dediği gibi önce mutlaka bir servise göster. çok başını ağrıtabilir. ben o burgman'la yıllarca resmen motordan soğumuştum =)
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

Motosikleti
    tavsiye ettiğiniz servis var mı? anadolu yakası tercihen....
    B00_74

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Suzuki'nin Kartal'daki bir servisi olan Altan Motor'u öve öve bitiremiyorlar.Buraya bir göster derim.Bu arada birinci sorunda dediğin ODO=Trip A= Trip B olayı şöyle olmuş olabilir.Adam aldığından beri tripleri hiç kullanmamıştır, bu yüzden km'si ile oynanmış gibi bir sonuca ulaşmak doğru olmaz
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    @BOO_74

Dayım kendi Burgman'ını satışa çıkarttı, 17 bin'de (sanırım) 2006 model. İlgini çekerse telefonunu vereyim özelden.

Duffy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MAJESTY 400 - DL800 SE
    dediğin şeyler anormal bu motor kaç km. de trip günlük km'yi gösterir alındığından beri hiç sıfırlanmaması ilginç. Kilit bozulmuş olabilir ancak sıfır ise ft. vardır ayrıca yedek anahtarınında olması lazım.
    Yürür meselesi çok karışıktır. Burgman üstü kapalı bir kutu gibidir şase görünmediği için kaynak yada tadilat yapıldığını gözden kaçırabilirsin. Bundan ötesi motorun durumu genelde yağ yakan Burgman ilerleyen km. de ve kötü kullanıldıysa yağı adeta içer böyle bir can sıkıcı durumla karşılaşmamak için motorun geçmişi hakkında detaylı bilgi sahibi olunmalıdır. Bir de kaza sonucu gösterge tablosu değişen bir motorda km ciddi anlamda sapabilir. Güvenilir birisinden almak ya da Tramer'den kasko ve trafik sigortasından daha önce kaza yapıp yapmadığı öğrenilebilir.
    2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
    Çakma Vstrom

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Suzuki'nin Kartal'daki bir servisi olan Altan Motor'u öve öve bitiremiyorlar.Buraya bir göster derim.Bu arada birinci sorunda dediğin ODO=Trip A= Trip B olayı şöyle olmuş olabilir.Adam aldığından beri tripleri hiç kullanmamıştır, bu yüzden km'si ile oynanmış gibi bir sonuca ulaşmak doğru olmaz
    buna benzer bişy yazacktım.triplrn hiç kullanılmamış olması muhtemel...
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    motoru korlas'a gösterdim, selahattin usta yürürü-motoru tamamdır dedi, tavsiyeniz üzerine göztepe-kadıköy arası test sürüşü yaptım, ellerimi gevşetince motor düz gidiyor, fren-sinyal ve dur-kalk kavramasında sorun-titreşim vb. yok.

servis kayıtlarına göre mart sonu 2008'de 4650km'de ve mayıs sonu 2008'de 6000km bakıma girmiş, bu durumda eylül 2008 'de 9000km normal gibi sanki....

üst torpido kapağının tırnağı takılmış, servis hemen halleti.

biraz evham yaptım galiba....
    B00_74

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)