Kullanma şekilleri aşağıdaki linkte çok ilginç, izlemenizi tavsiye ederim.
http://www.evisor.tv/tv/motorrad-sch...-buff-1070.htm
Kullanma şekilleri aşağıdaki linkte çok ilginç, izlemenizi tavsiye ederim.
http://www.evisor.tv/tv/motorrad-sch...-buff-1070.htm
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Valla teşekkürler buff sahibiyim ama bu kadar kullanma çeşidi olduğunu bilmiyordum
süfer bişiy bu yaa hemen almak lazım..
valla buff mudur bandanamıdır çorapmıdır nedir ilk defa görüyorum çok hoşuma gitti.
Kask iç yüzeyi temiz kalmış olur,şıkta aynı zamanda.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
aslına kullanmak lazım güzelmiş
motosikleti honda titan :bounce:
woow etkilendim gerçekten harika kullanmak lazım, özellikle boynuma bir tane lazım çok çabuk kirleniyorum.
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
çok güzelmiş kışın daha çok işe yarayacağını düşünüyorum.en kısa zamanda alalım
sağol
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
turkiyede o'neill magazalarında varmış, baska bi yerlerden alan var mı?
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
Tabikide kullanıyorum ama bu kadar kullanışlı degıl benımkı . Bunlardan almak lazım yav.
Cok guzelmis teknikler gercekten cok faydali
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Çok güzel video yapamadığı şey yok gibi
Çamaşır bulaşıkta yıkar mı acaba
Ben balaklava kullanıyorum ama çamaşır bulaşık yıkamıyo şerfsiz
Şaka bir yana hakikaten çok güzel video, bir tane edinmek lazım sağol paylaşım için
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Vay be, iyiymiş baya Ben de alayım bir tane
Gerçekten çok çeşitli kullanım alanı varmış.Videoyu izlerken şaştım doğrusu.Fiyatı nedir bu buff'ın?
Motosiklet fuarından 5 liraya almıştım,çok kullanışlı poşetin üzerinde bağlama şekilleri var kullanımı çok basit.Feziyoğlunda 10 liradan 30 liraya kadar var,herkese tavsiye ederim sürekli kullanıyorum motor kullanmasam bile takıyorum çok şık.
aslında çok sık kullanmazdım sadece soğuk havalarda kışın kullanmıştım. ama en son iki hafta önce akdeniz-ege turuna çıktım ve çıktığım gibi söğüt taraflarında boynuma bir arı çarptı ve soktu ki çok canım yandı biraz da şişti. sonra tekrar baff ımı taktım.
Evet çok fonksiyonlu ve sadece soğuk havalar ya da güneşte korunmak için değil dediğim gibi diğer uçan kaçan kanatlılardan korunmak içinde ideal.
krosçu adam bandana takmaz
kask takar
Ortadoğu ve balkanların en iyi krosçusu
emok festıvallerınde almıstım harııka bırsey
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
gerçekten süpper bir alet çok kullanışlı
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
amcam neler yaptı öyle ya.
çılgın bediş dizisinden sonra tahihe gömülen bandanalar yeniden gözler önünde
çok kullanışlı bişey bu ama.
normal bandana kadar rezalet bişey değl. harikaymış
arkadaşlar, Feyizoğlunda 9.90 a satılan bunun gibi birşey mi? kullanıp begenen varsa sipariş vereceğim de ...
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)