Evet başlığı gördüğünüzde farklı birşey aklınıza gelicek ama simdi anlatacaklarıma hepimiz gülecek ve düşüneceğiz,Bu konuyu açmamın sebebi son zamanlarda etrafımda gördüğüm aynaları sökülmüş şekilde kullanılan cup ve scooter tarzı motorsikletler,bir kaçına sorduğumda neden bunu yapıyorsunuz diye aldığım cevap "abi çok daha fiyakalı gözüküyor" gibi akıllara zarar bir yanıt oldu, arkadaşlar nasıl olurda bir motorsikletin aynaları hangi akla ve mantığa uyularak sökülüp atılır bunu anlayamıyorum,her geçen gün bu şekilde aynaları olmayan motorsikletlerin arttığını ve trafikte hem kendilerini hemde etrafındaki diğer insanları tehlikenin kucağına attıklarını üzülerek izliyorum,bir kac tanesine deneme için arkasından korna çaldığımda ise bu vatandaşlar ayna olmadığından seyir halinde iken kafasını arkasına çevirip baktıklarında kendimi bu acınacak hale gülmektende alı koyamıyorum,bu tehlikeye en kısa sürede dur denmesi gerekiyor ben her gördüğümü uyarmaya çalışıyorum ama nafile ,en yakın zamanda ilçemdeki trafik şubeye gidip ordaki amire bu konu hakkında şikayetimide bildireceğim,gerçekten yazık millet canını sokakta bulmuş sanırım veya cehaletin kol gezdiği ülkemizin gülünsünmü ağlansınmı tarzı durumlarından biri,herkesi bu şekilde trafikte motosiklet kullananları uyarmaya gerektiğinde polise şikayet etmeye davet ediyorum,aynasız sinyalsiz trafikte lazım olabilcek elemanları eksik olan taşıtlarla trafiğe çıkmayalım !!!