Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

aynasızlar :)

REKLAM ALANI
    Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    Evet başlığı gördüğünüzde farklı birşey aklınıza gelicek ama simdi anlatacaklarıma hepimiz gülecek ve düşüneceğiz,Bu konuyu açmamın sebebi son zamanlarda etrafımda gördüğüm aynaları sökülmüş şekilde kullanılan cup ve scooter tarzı motorsikletler,bir kaçına sorduğumda neden bunu yapıyorsunuz diye aldığım cevap "abi çok daha fiyakalı gözüküyor" gibi akıllara zarar bir yanıt oldu, arkadaşlar nasıl olurda bir motorsikletin aynaları hangi akla ve mantığa uyularak sökülüp atılır bunu anlayamıyorum,her geçen gün bu şekilde aynaları olmayan motorsikletlerin arttığını ve trafikte hem kendilerini hemde etrafındaki diğer insanları tehlikenin kucağına attıklarını üzülerek izliyorum,bir kac tanesine deneme için arkasından korna çaldığımda ise bu vatandaşlar ayna olmadığından seyir halinde iken kafasını arkasına çevirip baktıklarında kendimi bu acınacak hale gülmektende alı koyamıyorum,bu tehlikeye en kısa sürede dur denmesi gerekiyor ben her gördüğümü uyarmaya çalışıyorum ama nafile ,en yakın zamanda ilçemdeki trafik şubeye gidip ordaki amire bu konu hakkında şikayetimide bildireceğim,gerçekten yazık millet canını sokakta bulmuş sanırım veya cehaletin kol gezdiği ülkemizin gülünsünmü ağlansınmı tarzı durumlarından biri,herkesi bu şekilde trafikte motosiklet kullananları uyarmaya gerektiğinde polise şikayet etmeye davet ediyorum,aynasız sinyalsiz trafikte lazım olabilcek elemanları eksik olan taşıtlarla trafiğe çıkmayalım !!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    filkete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aynaya ihtiyaç duyuyorsan yeterince hızlı gitmiyorsun demektir
    bir zamanlar tanrıya karşı işlenen günah en büyük günahtı,ama tanrı öldü,onunla birlikte öldü o günahkarlar da.

Motosikleti
    Yamaha Bw's 100
    Sadece aynasız olsa iyi bizim buralarda 12 yaşında ki çocukların arka arkaya 3-4 kişi scooter'a binerken görüyorum ve de şimdiye kadar gördüklerimin çoğu kasksız dolaşıyordu.Millet hakkaten canını sokakta bulmuş. :S

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    Kasksız korumasız gezerlerdi, şimdi de aynasız! Çünkü aynı zamanda akılsızlar. Kaza yaptığı zaman görürüm ben o tiplerin fiyakasını. Allah verede kaza anında başkalarına zarar vermeseler. Yok yok, adam olmaz bizim insanımız. Nerde illegal zararlı iş var, onu yaparız biz.
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    genelde yamaha rx serisinin hiç birinde yok sanırım.gerekli olmasa fabrika koymazdı zaten,ne diyim allah akıl fikir versin
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Marlboro Man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda idi bir zamanlaRR
    Race motorda aynaları kapayıp gitmek gerekiyor bazen trafikte.Ama bu elde olmadan yapılıyor aynalar araçlara vurmasın diye...İyi bişey yani.
    Metin ÖZKUL
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Bende eski motorumun sinyallerini sökmüştüm
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    genelde ss ciler yapardı ama artık scooter cılar yapıyolar...

bide bile bile egzozları deldirenler var ne diyim valla acıyorum onlara...

sonra her gün orda burda kaza yapınca annem onları görüyo...
    bugun yıne bi motosiklet kaza yaptı diyo

Motosikleti
    Yamaha RX135
    Bu baslıgı okuyunca bende kendımı salak yerıne koydum
    Neden mi benımde aynam yok
    Aldıgımdada yoktu cunkü ama taktırıcam ınsallah
    [B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
    Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]

Motosikleti
    GT650R
    Çok ispiyoncu gördüm kardeşim seni kızma bana.
    Aynasız süren arkadaşları uyarabilirsin ona bir lafım yok ve tam olarak da arkandayım..
    Ama polislere gitmene bir kaç lafım olacak, öncelikle isteyen aynasız biner, isteyen selesiz, isteyen tekersiz biner, başkalarına zarar vermediği sürece, polislere gitme konusuna gelince, arabayla giderken şoförün biri ile trafikte olmasını istemediğim bir anlaşmazlık oldu, kaza olmadı ama onun ısrarlı kornasına karşılık, bende kornaya bastım ve hadi ordaaan beee tarzında bir el hareketi çektim ve gaza bastım, ilerde kırmızıya yakalandım bu herif benim önüme geçip yolumu kesti, arabadan sopasıyla yarım bi şekilde indi bende arabadan insem olay çıkacak, sırf olay çıkmasın diye inmedim ve polise gittim durumu anlattım sonç koooooccccccccccaaaaaaman bir hiç.
    Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
    Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Antalya'da aynalı scooter yok

koray gfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda dylan - CBR 250R
    ben eskiden bisikletime bile ayna takardım şimdi motor olduğu halde söküyorlar bizim burdaki nerdeyse bütün sucuların motorlarında ayna yok..
    Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..

Motosikleti
    Intruder M800
    Alıntı filkete adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yuhh artık karayolunda uçuo musun ne...
    [B][COLOR="Red"]"agresifiiiim... kompleksiliiiiiyim... ümüğünü sıkarııım... burdan anlının çatına kafayı koyarııım...."[/COLOR][/B] ::zencii::

Alıntı filkete adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel bir fikir.Bravo bravo bravo
    :rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:

mstf_gnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya motor elegant 150
    yoldan geçene helva dağıtır gibi ehliyet verirlerse ne bekliyodunuz gidin bakın amerikada ölemi, her 6 ayda bi kaç kez eğitime gidiyosun mecburi!!
    EĞİTİM ŞART

Motosikleti
    Honda Cbf 250
    arkadaşlar bizim burada -genelleme yapmayayım ama- motora binenlere ayna ne işe yarar diye sorunca ''rüzgarda bozulan saçları düzeltmeye göze giden sineği çıkarmaya yarar'' gibi gayet manidar cevaplar alıyorum manası kask takmadıkları. hani belki aklınıza gelir sana şaka yapmışlar dersiniz ama ayna açılarına bakınca durumu anlıyorum. aynanız arkayı görsün. ( bağlama cümlesine pek benzemedi ama )

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mstf_gnc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yoldan geçene helva dağıtır gibi ehliyet verirlerse ne bekliyodunuz gidin bakın amerikada ölemi, her 6 ayda bi kaç kez eğitime gidiyosun mecburi!!
    EĞİTİM ŞART
    öyle aynaları söktürenler genelde pizzacılarda sucularda calısanlar ve o tür yerlerde calısanlarında genelde ehliyeti yok

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Benim de sağ aynam bayadır yok ama soL işimi görüyoo
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    bende bisikletime ayna taktırim dedim çünkü motordan alışkanlık insanın gözü ayna arıyor, ama bisiklet kaskının çene koruması olmadığından kafanı sağa sola çevirdiğinde gayette güzel görüyosun arkanı, motosiklet kaskında ise görüş kısıtlı olduğundan kafanı çevirinde bişey göremiyorsun.. ama tabi bu aynaları çıkaran arkadaşlar zaten hayatlarında kask takmadıkları için istediklerinde etraflarını kontrol edebiliyorlardır..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı mondializzet100 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Antalya'da aynalı scooter yok
    evet yaa antalyada bırak scooteri aynası olan motoru parmakla sayarsın..

bende ayna takmıyorum fakat aynalarım orjinal ve görüş mesafesi yok alıştım aynasız kullanmaya sağını solumu arkamı daha rahat takip ediyorum kendimce..

ayrıca ben yaptım siz yapmayın kimseye kötü örnek olmak istemem...

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)