Sapanca Gölü çevresinde çadır kurmak için kamp alanı varmı?
Reklamlar
-
10 Mayıs 'da yollara düşüp, Sakarya ve Sapanca'yı gezerek , mümkünse Sapanca gölü civarında çadırımızı kurup gecelemek istiyoruz.
Ertesi günde keyifli bir kahvaltı yapıp , gelecek diğer ekibi alıp Körfez'e gaz açalım diyoruz...
Sapanca gölü çevresinde çadır kuracak, kamp yapacak alan mevcut mudur? Ya da Sakarya civarı da düşünülebilir?
Bilen, duyan, gören varsa, bi yardımcı olursanız memnun oluruz.
Sakarya ekibine selamlar
Reklamlar
-
volkan bize katıl sende pro var ben varım alp tunay var büyük oturak ( lazımlıktayız )
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...rak-kampi.html
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
Güncel
-
Türkiye nin bütün illerini dolaşıp en son Antalya'ya geleceksin heralde.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Olm adam (Cengiz Abi) sana Büyükoturak'a gel demiş, sallamamışsın üzerine bir de "güncel" demişsin. Cenghiz Abi tarihi eser mi yani, onu mu demek istiyorsun
Sapanca benim de aklımda var acele etme derim ben eğer MT ile birlikte yapmak istersen. "Yok benim başka arkadaşlarım var artık zaten MT'ye de az girmemden belli değil mi" diyorsan onu bilemem
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
göl ufak, gidin bakın ama kuzey tarafına bakın.
hatırladığım kadarıyla kuzeyde birkaç tane kamp yapmaya uygun yer vardı. ama bahsettiğim yerlere motorlarınızla inebileceğinizi sanmıyorum, belki pirometyus endurosuyla gidebilir belki ben yanlış hatırlıyorum.
sanırım SAÜ nün arazisinin olduğu yerler, yüzmeye giderdik oralara. çok zaman oldu, 7-8 sene geçmiş aradan.
-
Ne yazıkki Sapanca çevresinde bir kamping yok, ancak piknik alanları var,
çadır kurulabilir ve kahvaltı yapılacak güzel yerler bulunabilir. Sakarya'da
ise Poyrazlar gölü var motosiklet festivalinin düzenlendiği alan, burada da
çadır kurulabilir, ancak ormanlık olduğu için bugünlerde bile gece çok soğuk olur.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
-
sapanca gölü çevresinde kamp kurulabilecek yerler var ama bikaç saat ayırıp biraz çevresini dolaşın
sapancadan adapazarı yönünde arifiye yakınlarında boş bi arazi var bi ara orda çadırları görüyoduk ama kamp çadırı değil ikioda bi salon gibi büyük çadırlar
diğer yönde kırkpınar var mekan olarak çok güzel yemyeşil heryer sessiz sakin biyer ama kamp alanını tren yoluna yakın seçmemek lazım gece vakti meram ekspresin düdüğüyle yerinizden hoplayabilirsiniz
hiç olmadı sapanca meydandan sahile inip aysel ablanın büfesinin önüne çadırı kondurun gece 3 e kadar ateş yanar salep eksik olmaz
aaaaah okul günleri
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
-
Prometheus adlı üyeden alıntı
Olm adam (Cengiz Abi) sana Büyükoturak'a gel demiş, sallamamışsın üzerine bir de "güncel" demişsin. Cenghiz Abi tarihi eser mi yani, onu mu demek istiyorsun
Akşam cevap yazdıydım. Sabah bi karışıklık oldu. Fotoğraf eklerken Cengiz abinin okuduğunu düşünerek yorumu da sildim.
Prometheus adlı üyeden alıntı
Sapanca benim de aklımda var acele etme derim ben eğer MT ile birlikte yapmak istersen. "Yok benim başka arkadaşlarım var artık zaten MT'ye de az girmemden belli değil mi" diyorsan onu bilemem
Yaz zaten, sen de yaz. Vur yüzümüze herşeyi
Keyfi gitmiyoz olm. Hangi sebeple gideceğimizi yazdık
tigermbz adlı üyeden alıntı
göl ufak, gidin bakın ama kuzey tarafına bakın.
hatırladığım kadarıyla kuzeyde birkaç tane kamp yapmaya uygun yer vardı. ama bahsettiğim yerlere motorlarınızla inebileceğinizi sanmıyorum, belki pirometyus endurosuyla gidebilir
belki ben yanlış hatırlıyorum.
sanırım SAÜ nün arazisinin olduğu yerler, yüzmeye giderdik oralara. çok zaman oldu, 7-8 sene geçmiş aradan.
Evt bizim okulun Sapanca kıyısında arazisi var. Meyve bahçeleri vs vs
Ama kamp için ; bilhassa şu aralar izin vereceklerini sanmam...
maviergün adlı üyeden alıntı
Ne yazıkki Sapanca çevresinde bir kamping yok, ancak piknik alanları var,
çadı kurulabilir ve kahvaltı yapılacak güzel yerler bulunabilir. Sakarya'da
ise Poyrazlar gölü var motosiklet festivalinin düzenlendiği alan, burada da
çadır kurulabilir, ancak ormanlık olduğu için bugünlerde bile gece çok soğuk olur.
Evt araştırmalarım bu yönde ilerliyor...
izzmarit adlı üyeden alıntı
sapanca gölü çevresinde kamp kurulabilecek yerler var ama bikaç saat ayırıp biraz çevresini dolaşın
sapancadan adapazarı yönünde arifiye yakınlarında boş bi arazi var bi ara orda çadırları görüyoduk ama kamp çadırı değil ikioda bi salon gibi büyük çadırlar
diğer yönde kırkpınar var mekan olarak çok güzel yemyeşil heryer sessiz sakin biyer ama kamp alanını tren yoluna yakın seçmemek lazım gece vakti meram ekspresin düdüğüyle yerinizden hoplayabilirsiniz
hiç olmadı sapanca meydandan sahile inip aysel ablanın büfesinin önüne çadırı kondurun gece 3 e kadar ateş yanar salep eksik olmaz
aaaaah okul günleri
Bende Sakarya Üniv. okudum. Sapancada kaldım kısa bir süre...
O yüzden istiyorum tekrar gitmeyi...
Bakalım nasip
-
-
viper_1 adlı üyeden alıntı
Bende Sakarya Üniv. okudum. Sapancada kaldım kısa bir süre...
O yüzden istiyorum tekrar gitmeyi...
Bakalım nasip
bende gitmeyi planlıyorum uzun süredir şimdi çadır bakıyorum kendime
ama bu ay fuar hazırlıklarımız var haziran-temmuz gibi havalar iyice ısınınca giderim heralde hem akşamları sahil cıvıl cıvıl olur
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
-
-
sapanca değil de,yakınındaki poyrazlar gölü ve çevresi kamp için son derece uygun ve güzel bir yer.İsterseniz resimlerini koyabilirim poyrazların
-
bahsettiğim bölge burası, sanmıyorum biri gelsin işinize karışsın, karışırsa da kovalayın
-
-
bizim zamanımızda tel örgü yoktu, ipini koparan gidiyordu. yanımıza sabun alıp gölde çimiyorduk biz
ama herhalde sapancanın en güzel yerleridir oralar.
yüzmek için metin restorant ve koyun karşı kıyısı güzeldi ama burası piknik için mükemmel bir yerdi doğrusu. oranın hemen yan taraflarında saü ye ait olmayan bölümlerde de yine güzel camping için yerler vardı, ama motorla oralara inmeniz zor.
-
Olmazsa artık, ilk gördüğümüzü çimlere sereriz çadırı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler