arkadaşlar ben bugün motorla çocuğa çarptım. çocuğun adı erkek çocuğu selman öğle saatlerinde yenikette Eskişehir'li arkadaşlarım için sölüyorum bileniniz varmı bilmiyorum tam sağlık ocağının o tepeden geçcektim, çocuklar koşarak geliyorlarmış farketmemle birisine çarpmam bi anda oldu çok kötüdü. çocuk tahminim 3e gidiyodu heralde diğerleri büyüktü onlar geçtiler bu kaçamadı benden, ben de duramadım kilitledim frenleri. arka zaten yaz lastiğini taktığım için acaip bi fren sesiyle çocuğun sağından çarptım. elinde tekerlekli çantası vardı sürerek geçiyordu zaten heralde onun etkisiyle tam geçemedi karşıya. tam çarpma anında ön frenin de izi vardı çarptktan sonra motoru orta sehpaya aldım çocuğun yanına gittim baktım yüzüne şuuru yerindeydi. gözleri parlaktı biraz hıçkırmaya başladı 2-3 kere. "ağlama çocuğum yok bişey yok bişey" dedim. senden çok özür dilerim çok hızlıydım özür dilerim dedim. yanımdaki sağlık ocağından işim sırasında tanış olduğum bi doktor abla vardı hemen onu çağırdım. ablacazım da hemen eline sargı bezi pamuk filan getirdi hemen pansumana aldık. motor haala yolun ortasında kontağı üstünde bekliyor. sonra annesine haber verdik geldi. abla çok özür dilerim dedim hızlı gidiyordum dedim (60km filan).motorunda bişey varmı yavrum dedi yok abla motorum sağlam dedim.annesi " ya çocuğa sırt çantası taşımasın diye tekerlekli aldık onu da alışamadı çocuğum heralde ben taşıycam çantasını " ddi üzüldüm ağlamaklı oldum ama kendimi tutamadım. abla polise haber vermiyceksin dimi dedim; hayır yavrum sadece başı biraz kanamış eğer kaçıp gitseydin haber verirdim,baktım motorunu bile yolun ortasından almamışsın çok teşekkür ederim yavrum dedi. cep telefonumu verdim. herhangi farklı bir durum olursa bana haber vereceklerini söledim. bende onların adreslerini aldım yarın tekrar gidip ziyaret edecem çocuğu. arkadaşlar önceden de başlığı açılmıştı pek aldırış eden olmamıştı ama size canlı canlı örnek işte. haala şoktayım. çok sert de çarpmadım ama heralde başı biraz yere sürttü çarpmanın etkisiyle. neyseki ucuz atlattık selman ve ben tedbiriniz alın arkadaşlar benden sölemesi.