23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Ankara Mt Toplaşması
Reklamlar
-
Tekrar merhaba;
İnsanların daha fazla sabrını zorlamadan (anca geldim eve ) açayım dedim başlığı
çocuklara armağan ettiğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramımız vesilesiyle yaptığımız Ankara Mt toplaşması fotoları
Herşeyden önce hepinize (kendime de bittabi), etkinliğe katılımınız için teşekkür ederim. Düzgün insanlar, güzel sohbet, güzel mekanlar.. kendi adıma daha ne isteyebilirim ki
2-3 kişi ile başlayan toplantı kısa zamanda 25-30 kişi olunca fotoğraflamak geç aklımıza geldi
işte en renkli motosikletlerimizden biri
arkadaşımız bu motosikleti kullanırken kaslarını oldukça geliştirmiş olmalı ki, sorduğumuz zaman kullanması çok kolay diyordu
neye bakıyorlar bende merak ettim, neyi kaçırdım acaba
gürsel eve mi gitsem, arkadaşları nasıl eksem telaşına düşmüş gezinirken
eh böyle ilginç motosikletiniz olunca, soru soran da çok oluyor haliyle.. kısa tanıtım sunusundan bir kesit izliyoruz
bazı arkadaşlarımız sunum sınavında başarılı olunca pratik eğitime alındılar
işte formumuzdaki sürekli seyir halinde olan konulardan biri.. 600 c lik motosiklet başlangıç motosikleti olur mu? olur.. (yani olabiliyormuş) örnek : alttaki resim.. gördüğünüz gibi 600 değil hatta ve hatta 650 cc ile başlangıç yapan arkadaşımız da var.. hemde hakkını vererek karşımızda paskalnouma
ve ikinci durak KEYF
sahibinin de motosiklet tutkunu olduğu güzel bir fasıl restorantı
allahım daha fotoğrafların yarısı bitti.. sabah yedide nasıl kalkacağım ben?
umarım bi gün cep telefonları ve şantiye sürünmeleri olmayan bi işim olur..
biri yer biri bakar, kıyamet ondan kopar.. gaflete düştüm, bizim yemekler ne zaman gelecek dedim.. ne sipariş etmiştiniz dediler.. eh bişi sipariş etmeyi unutmuş, ama aç aç yemeğin gelmesini bekliyormuşuz. biraz güldürdük kendimize ama ne yapalım, ankara mt sağolsun
işte örnek motosiklet dostluğu : her saat her ortam ve her koşulda eğitim.. doktorumuz civanımız bart1969 yeni başlayan arkadaşımıza bildiklerini aktarıyor.. ama ceplerinde ne saklıyor anlamadım, steteskop mu?
Teşekkürler
Reklamlar
-
cok güzel oldu arkadasları tanıdıgım için cok mutluyum daha güzel günler emininki beraberce gececek katılan katılamayan herkese teşekkür edrim..bundan sonraki bulusmalara herkesin katılmasını kesinlikle tavsiye ederim....
ankara mt boş durmuyor....
-
Teşekkürler Resimler İçin bİdahakine inşallah
-
gencay abi walla resımler guzel olmuş resımlerı arşiv olarak saklıycam murat abi nın cebınde ne oldugunu bende merak ettım.herşey gonulunuzce olsun ankara toplaşmasına gelen herkese selam olsun ve memnun oldum hepınızle
-
-
güzel buluşma tebrikler,fotoğraflar için eline sağlık asfalt meleği,gelemediğim için üzgünüm pro ama gördüğüm kadar bayan sayısı azmış bee
-
-
asfalt meleği Teşekkürr fotolar için
Anlamlı bi buluşma olmuşş
-
-
demo adlı üyeden alıntı
gecenin sorusunu cevaplıyorum evet bayanım
Bir bayan olarak bundan sonraki toplaşmalarda, ilk sıraya sizi yazıyorum o zaman
-
çok sevinirim ama yaya kabul ederseniz
-
-
cebimde ne olduğunu sezon sonuna kadar kimseye söylememe kararı aldım.
geniş katılımlı bir toplantıydı.
sonraki toplantıların da aynı coşku ve daha da geniş katılımlı olması dileğiyle diyorum.
gencay arkadaşım ilk toplantı yerinde fotoğrafları erken çekmiş.grupta yaklaşık bir 10 kişi daha sonradan gelmişti.
bu arada sahi o küçük kuçunun cinsi neydi?
-
Abi eline koluna sağlık fotoğraflar için, muhabbet güzeldi, bir ehliyetsiz olarak yalnız olmadığımı öğrendim ya çok bahtiyarım kikiki.
Abi sen fotoları geç saate kadar yüklemişsin, bende sabahın köründe tek gözle bakıyorum ya..
Görüşeceğiz inşallah,
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
-
vallaha guzel olmus yaa herzamnkı8 gıbı ısım olmasaydı bende katılacaktım aranıza artık bıdahkı sefere yenı motorumla ınsallah....
-
Fotoğraflar için teşekkürler. Tüm dostlara tekrar selamlar.
-
fotoğraflar için eline sağlık hocam. Gecenin bi vakti üşenmemişsin yollamışsın siteye. Diğer fotoğraf çeken arkadaşlar da ayılır ayılmaz siteye fotoğrafları yollayacaklardır diye umuyorum.
Asfalt meleği tekrar çok teşekkürler. Eline koluna sağlık.
-
güzel keyifli bir toplaşma oldu. Darsı hep beraber keyifli yolculuklara
-
keşke fotoğrafları Facebook taki gibi tag lama şansımız olsa.. Yada fotoğrafların altına karedeki arkadaşların nick nname si ve asıl isimlerini yazsak. Katılım çok olduğu için isimler unutuluyor.
Ama ne de olsa daha çok buluşuruz. Daha çok kaynaşırız..
-
güzel bi toplaşma olmuş
orda bulunan herkesi yürekten tebrik ediyorum böyle bir günde buluşma çok anlamlı ve güzel olmuş
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)