Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

LS2 marka kask aldım, incelemesi...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    My Kawa..
    Alıntı Az4p adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle çok teşekkür ediyorum;
    Ancak kask bana göre biraz pahalı geldi, öğrenciyim ve kendi bütçemde alıcam =)
    http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44782
    Bunu alıcam muhtemelen =(

Ayrıca gerçekten uğraştıyormuş baya gözlük tak çıkar, peki lens kullanmayı denediniz mi ?
    Lens kullandım fakat Doktor lens'i tavsiye etmedi.. iyileşme sürecini yavaşlatır ve gözlük kadar verimli olmaz demişti. (benim gözümdeki rahatsızlık için). ama lens kullandım bi dönem..

lensle denemedim.. ama sanmıyorum problem olacağını..

çok uğraştırmıyor merak etme.. en fazla 45 sn... takarsın yada çıkartırsın..
    [B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı KyCd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lens kullandım fakat Doktor lens'i tavsiye etmedi.. iyileşme sürecini yavaşlatır ve gözlük kadar verimli olmaz demişti. (benim gözümdeki rahatsızlık için). ama lens kullandım bi dönem..

lensle denemedim.. ama sanmıyorum problem olacağını..

çok uğraştırmıyor merak etme.. en fazla 45 sn... takarsın yada çıkartırsın..
    Peki teşekkür ediyorum en kısa zamanda deneyeyim bari , yardımlarınızdan ötürü çok teşekkür ederim =)

Motosikleti
    yok
    hayırlı olssun

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    ls2 ler güzel kasktır ama gönül ister ki http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45605 bu kaksı almış olmak tabi bütçe önemli.bu arada lazer kasklar var 128 tl http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44238

Motosikleti
    My Kawa..
    Peki teşekkür ediyorum en kısa zamanda deneyeyim bari , yardımlarınızdan ötürü çok teşekkür ederim =)
    Rica ederim.. Mont + dizlik ve sırt korumasını es geçme...! sonra keşkeler veya pişmanlık fayda etmiyor..
    [B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]

Öncelik sıramı ;
    Kask - Mont - Eldiven olarak yapmıştım ancak dizlik daha önemli eldivenden galiba..hepsini bir anda halledemem dediğim gibi ufak bütçe ile yapıyorum bunları ancak yavaş yavaş hepsini tamamlarım umarım. Sırt koruması ise daha sonra hallederim galiba çünkü 150cc lik bir motorda çok fazla hız yapabileceğimi sanmıyorum =(

Motosikleti
    My Kawa..
    Öncelik sıramı ;
    Kask - Mont - Eldiven olarak yapmıştım ancak dizlik daha önemli eldivenden galiba..hepsini bir anda halledemem dediğim gibi ufak bütçe ile yapıyorum bunları ancak yavaş yavaş hepsini tamamlarım umarım. Sırt koruması ise daha sonra hallederim galiba çünkü 150cc lik bir motorda çok fazla hız yapabileceğimi sanmıyorum =(
    Hız ile düşme konusunu bağdaştırma, Allah korusun düşüş şekline yada düştüğün yere göre o işin rengi değişir.. sırtını olmadık yere vurursun belini kırarsın yada omuriliğini zedelersin.. bunun hızla bi alakası yok yani.. sen sen ol bişey olmaz deme sakın...

O zaman sırt korumasını eldivenden öncelikli sıraya ekliyorum, teşekkürler gerçekten tekrar çok yardımcı oldunuz , merak ettiğim her konu da bilgilendirdiniz beni ...bu yüzden burayı seviyorum =)

Motosikleti
    My Kawa..
    O zaman sırt korumasını eldivenden öncelikli sıraya ekliyorum, teşekkürler gerçekten tekrar çok yardımcı oldunuz , merak ettiğim her konu da bilgilendirdiniz beni ...bu yüzden burayı seviyorum =)
    ne demek, her zaman elimizden geleni yaparız..

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    çok açıklayıcı olmuş ellerine sağlık almak isteyen arkdaşlara büyük yararı olur karar aşamasında
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Keşke herkes kullandığı ekipman konusunda böyle bilgilendirici yazılar yazsa ve yayınlasa...

Çünkü malzeme satın almaya kalktığınızda bu görüşleri daha önceden görmediyseniz yada duymadıysanız, tahminen birşeyler satın alıyorsunuz ve her zaman ihtiyacınızı tam olarak karşılamayabiliyor.

hilti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PEUGEOT SATELIS 250
    1 senedir feyizoğlu'ndan aldığım LS2 kaskı kullanıyorum. ben de uzunca araştırıp en optimumu olduğunu düşündüğüm için aldım. genel anlamda çok şikayetçi değilim. ısrarla soran arkadaş için söyleyeyim:

-ankaraya gittim. yorulduğum için değil, sesten kafam şiştiği için sık sık çay molası verdim. kulaklarımda kulaklık son ses müzik dinlediğim halde hangi şarkının çaldığına vakıf olamadım. (ort sürat: 130)

-ebat olarak airoh veya nolan dan büyük. maxi scooter ımın bagajına zor sığıyor. onunla birlikte ikinci kaskı bagaja koyamıyorum; sığmıyor.

-içini söküp yıkadım, deforme olmadı cırt cırtları falan. mis gibi koktu.

-airoh un hangi modeli olduğunu bilmiyorum ama benimkinden bayağı hafif. arkadaşım aldı 275 liraya falan (çeneden açılır) , bariz hafif. ve daha küçük. LS2 3-4 saat binersem boynumu ağrıtıyor.

-amma velakin bu paraya beklentiyi çok yükseltmemek lazım. bu paraya bu fazla bile. haksızlık etmeyelim.

-son söz: şimdiki aklım olsa paraya kıyar kralını alırdım. aklım kalmazdı en azından. bence siz de öyle yapın. 5 senede 1 kask alacağınızı hesap ederseniz 200 liraya daha kıymak gerek. hatta schubert almak gerek.

tanrı hepinizi korusun

-

scorpi0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyo' GT650S
    @Az4p

Bende de LS2 cartoon var. Genelde pek bir şikayetim yok, fiyat/performans başarılı. Ancak gözlükle kullanacaksan tavsiye etmem. İç yan korumaları öne doğru darlaşıyor, ben gözlük takmayı başaramadım.
    Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ses gecirmiyorsa kalitelidir .....
    Alıntı eminn26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sakal sana şöyle diyim
    bende cbf 150 var fazla titreşim yok

ama ls2 kaskım kafamdayken motor stop etti anlayamadım

sesi içeri gelmedi bile..

bence iii bi kask benim hoşuma gitti..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:21 PM ----------

Altı kaayt altı kaayt altı kağıt!!!!
    Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    LS2 Cartoon Kask fiyatı çook uygunmuş yaa.Dayanıklılığı nasıl acaba

Alıntı scorpi0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Az4p

Bende de LS2 cartoon var. Genelde pek bir şikayetim yok, fiyat/performans başarılı. Ancak gözlükle kullanacaksan tavsiye etmem. İç yan korumaları öne doğru darlaşıyor, ben gözlük takmayı başaramadım.
    Fiyat/performans - Görünüş çok hoş, ancak gözlük kullanamadıktan sonra hiç bir anlamı yok ne yazık ki, ne yapıcam ben yahu, Lens takmak-çıkarmak zor oLmasa denize falan sorunsuz girebilsem kullanıcam da onun da bir ton laga lugası var ne yazık ki...Teşekkür ediyorum bilgilendirmen için ancak gerçekten üzüldüm gözlük takılmamasına.

STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    dostum aynı kasktan bende dün aldım siyah mat renginden fiyatına göre çok iyi bi kask bence
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı STeReO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum aynı kasktan bende dün aldım siyah mat renginden fiyatına göre çok iyi bi kask bence
    Sen ne kadara aldın Semih
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    -
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen ne kadara aldın Semih
    200 e aldım ben
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    İyi cumartesi bakarım bende yeni kask düşünüyorumda..
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    -
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi cumartesi bakarım bende yeni kask düşünüyorumda..
    fiyat ve kalite olarak piyasada en uygun olan bu diye biliyorum tasarım olarakta güzel geldi bana

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler