LS2 marka kask aldım, incelemesi...
Reklamlar
-
28 Mayıs 2009, 14:26
Az4p adlı üyeden alıntı
Öncelikle çok teşekkür ediyorum;
Ancak kask bana göre biraz pahalı geldi, öğrenciyim ve kendi bütçemde alıcam =)
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44782
Bunu alıcam muhtemelen =(
Ayrıca gerçekten uğraştıyormuş baya gözlük tak çıkar, peki lens kullanmayı denediniz mi ?
Lens kullandım fakat Doktor lens'i tavsiye etmedi.. iyileşme sürecini yavaşlatır ve gözlük kadar verimli olmaz demişti. (benim gözümdeki rahatsızlık için). ama lens kullandım bi dönem..
lensle denemedim.. ama sanmıyorum problem olacağını..
çok uğraştırmıyor merak etme.. en fazla 45 sn... takarsın yada çıkartırsın..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
28 Mayıs 2009, 14:31
KyCd adlı üyeden alıntı
Lens kullandım fakat Doktor lens'i tavsiye etmedi.. iyileşme sürecini yavaşlatır ve gözlük kadar verimli olmaz demişti. (benim gözümdeki rahatsızlık için). ama lens kullandım bi dönem..
lensle denemedim.. ama sanmıyorum problem olacağını..
çok uğraştırmıyor merak etme.. en fazla 45 sn... takarsın yada çıkartırsın..
Peki teşekkür ediyorum en kısa zamanda deneyeyim bari , yardımlarınızdan ötürü çok teşekkür ederim =)
-
28 Mayıs 2009, 14:32
-
28 Mayıs 2009, 14:32
ls2 ler güzel kasktır ama gönül ister ki http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45605 bu kaksı almış olmak tabi bütçe önemli.bu arada lazer kasklar var 128 tl http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44238
-
28 Mayıs 2009, 14:39
Az4p adlı üyeden alıntı
Peki teşekkür ediyorum en kısa zamanda deneyeyim bari , yardımlarınızdan ötürü çok teşekkür ederim =)
Rica ederim.. Mont + dizlik ve sırt korumasını es geçme...! sonra keşkeler veya pişmanlık fayda etmiyor..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
28 Mayıs 2009, 14:46
Öncelik sıramı ;
Kask - Mont - Eldiven olarak yapmıştım ancak dizlik daha önemli eldivenden galiba..hepsini bir anda halledemem dediğim gibi ufak bütçe ile yapıyorum bunları ancak yavaş yavaş hepsini tamamlarım umarım. Sırt koruması ise daha sonra hallederim galiba çünkü 150cc lik bir motorda çok fazla hız yapabileceğimi sanmıyorum =(
-
28 Mayıs 2009, 14:50
Az4p adlı üyeden alıntı
Öncelik sıramı ;
Kask - Mont - Eldiven olarak yapmıştım ancak dizlik daha önemli eldivenden galiba..hepsini bir anda halledemem dediğim gibi ufak bütçe ile yapıyorum bunları ancak yavaş yavaş hepsini tamamlarım umarım. Sırt koruması ise daha sonra hallederim galiba çünkü 150cc lik bir motorda çok fazla hız yapabileceğimi sanmıyorum =(
Hız ile düşme konusunu bağdaştırma, Allah korusun düşüş şekline yada düştüğün yere göre o işin rengi değişir.. sırtını olmadık yere vurursun belini kırarsın yada omuriliğini zedelersin.. bunun hızla bi alakası yok yani.. sen sen ol bişey olmaz deme sakın...
-
28 Mayıs 2009, 15:10
O zaman sırt korumasını eldivenden öncelikli sıraya ekliyorum, teşekkürler gerçekten tekrar çok yardımcı oldunuz , merak ettiğim her konu da bilgilendirdiniz beni ...bu yüzden burayı seviyorum =)
-
28 Mayıs 2009, 15:22
Az4p adlı üyeden alıntı
O zaman sırt korumasını eldivenden öncelikli sıraya ekliyorum, teşekkürler gerçekten tekrar çok yardımcı oldunuz , merak ettiğim her konu da bilgilendirdiniz beni ...bu yüzden burayı seviyorum =)
ne demek, her zaman elimizden geleni yaparız..
-
28 Mayıs 2009, 15:22
çok açıklayıcı olmuş ellerine sağlık almak isteyen arkdaşlara büyük yararı olur karar aşamasında
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
28 Mayıs 2009, 15:23
Keşke herkes kullandığı ekipman konusunda böyle bilgilendirici yazılar yazsa ve yayınlasa...
Çünkü malzeme satın almaya kalktığınızda bu görüşleri daha önceden görmediyseniz yada duymadıysanız, tahminen birşeyler satın alıyorsunuz ve her zaman ihtiyacınızı tam olarak karşılamayabiliyor.
-
28 Mayıs 2009, 16:11
-
28 Mayıs 2009, 23:07
@Az4p
Bende de LS2 cartoon var. Genelde pek bir şikayetim yok, fiyat/performans başarılı. Ancak gözlükle kullanacaksan tavsiye etmem. İç yan korumaları öne doğru darlaşıyor, ben gözlük takmayı başaramadım.
Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.
-
29 Mayıs 2009, 00:24
ses gecirmiyorsa kalitelidir .....
eminn26 adlı üyeden alıntı
sakal sana şöyle diyim
bende cbf 150 var fazla titreşim yok
ama ls2 kaskım kafamdayken motor stop etti anlayamadım
sesi içeri gelmedi bile..
bence iii bi kask benim hoşuma gitti..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:21 PM ----------
Altı kaayt altı kaayt altı kağıt!!!!
PIERzig adlı üyeden alıntı
LS2 Cartoon Kask fiyatı çook uygunmuş yaa.Dayanıklılığı nasıl acaba
-
29 Mayıs 2009, 12:36
scorpi0 adlı üyeden alıntı
@Az4p
Bende de LS2 cartoon var. Genelde pek bir şikayetim yok, fiyat/performans başarılı. Ancak gözlükle kullanacaksan tavsiye etmem. İç yan korumaları öne doğru darlaşıyor, ben gözlük takmayı başaramadım.
Fiyat/performans - Görünüş çok hoş, ancak gözlük kullanamadıktan sonra hiç bir anlamı yok ne yazık ki, ne yapıcam ben yahu, Lens takmak-çıkarmak zor oLmasa denize falan sorunsuz girebilsem kullanıcam da onun da bir ton laga lugası var ne yazık ki...Teşekkür ediyorum bilgilendirmen için ancak gerçekten üzüldüm gözlük takılmamasına.
-
29 Mayıs 2009, 12:38
dostum aynı kasktan bende dün aldım siyah mat renginden fiyatına göre çok iyi bi kask bence
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
29 Mayıs 2009, 12:41
STeReO adlı üyeden alıntı
dostum aynı kasktan bende dün aldım siyah mat renginden fiyatına göre çok iyi bi kask bence
Sen ne kadara aldın Semih
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
29 Mayıs 2009, 12:44
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Sen ne kadara aldın Semih
200 e aldım ben
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
29 Mayıs 2009, 12:46
İyi cumartesi bakarım bende yeni kask düşünüyorumda..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
29 Mayıs 2009, 13:07
korkut 250 adlı üyeden alıntı
İyi cumartesi bakarım bende yeni kask düşünüyorumda..
fiyat ve kalite olarak piyasada en uygun olan bu diye biliyorum tasarım olarakta güzel geldi bana
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler