LS2 marka kask aldım, incelemesi...
Reklamlar
-
arkadaslar ls2 .kask aldım sıyah cam ile bırlıkte 120 lıraya ama ınanın gercekten cok kaska tas cıkarır hemen cıktım deneme turuna ve tek kelıme bombaa hıc ruzgar almıyor ne desem az tavsıyem sakın cok para vermeyın ınceleyın.http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44782 kesınlıkle cın malı olamazdı zaten ...
Reklamlar
-
Firma Ispanya merkezli, uretim Cin'de yapiliyor... (bknz. http://www.ls2helmets.com/newEbiz1/E...tml/flash.html ABOUT US)
Ama yine de kalitesi fena gorunmuyor. Avrupa ve Amerika'dan gereken onaylar alinmis..
Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.
-
Neden bu kadar uygun bu markanın kaskları anlamış değilim. Madem kaliteli diyosunuz? Kaza anında patlayacak bi kask değildir inşallah. Dıştan görünüş iyi de... İcraat nasıl acaba?
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
Aferim sana iyi yapmışsınCanavar gibi kask birsürü para vereceğine kaliteli ve uygun fiyat daha ne olsun tak kafaya seni korusun
-
bu model kaskları izmirde bulabileceğimiz yer biliyormusunuz? denemek bakmak acısından ?
-
okanım yeni kaskın hayırlı olsun. Allah asfalt yüzü göstermesin
SAKAL adlı üyeden alıntı
feyizoglu.com da fiyatlar uygun gibi geldi bana
bence alıcaksan kesinlikle sirkeciden al. ben feyizoğlunda 415 ytl lik kaskı sirkeciden sıkı bi pazarlıkla 280e aldım(nakit parayla). arada dağlar kadar fark oynayabiliyo.
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
-
evet biliyorum bu kaskları çorludada satılıyo hoşuma gitti güzel kasklar..
-
asfalt meleği adlı üyeden alıntı
arkadaşım
benim için asıl önemli mevzular:
ses
rüzgar
ve terletme durumları.. bu konuda bilgi verebilir misin?
Evet evet bende aynı şeyleri soracaktım, rüzgar ve ses
-
bu kaskı okumadıgım yer kalmadı artık ama kafaya denemek nasıp oladı yaw ızmırde yokmu bu kaska bakabılecegım bıyer?
herşey istanbulda yaa anneme sölücem sizi izmirde büyük şehir abicim bune yaw
-
çok ağırrr.bende gdr var 1450 gr.ağır gelio.bu 1550 .
Orgazma Dudak Büktürür
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
bu model kaskları izmirde bulabileceğimiz yer biliyormusunuz? denemek bakmak acısından ?
Gecen hafta dayanamadim, persembe gun feyizoglu'ndan siparisi verdim, cuma gun kask elimdeydi. Cartoon modelinin gri'sinden + siyah cam aldim. Kalitesi gayet yerinde. Mat boya oldugu icin cilasi yok, pahali markalar gibi parildamiyor. Ic astari ve pad'leri gayet rahat. Haftasonu deneme firsatim oldu. Havalandirmasi ve sessizligi de yeterli geldi. Eski kaskim Nolan N100E'nin 1630gr agirligindan sonra 1550gr cok da agir gelmedi. Nolan'a gore cok daha az ses aliyor. Yanak padleri daha dolgun, Nolan'la gozluk takabiliyordum, bunda ona imkan yok. Neyse ki siyah cam ile gerek de yok.
Bir dezavantaji tum boylarinda tek dis kalip (shell) kullaniliyormus, o yuzden benim S Nolan'a gore daha iri. Yuksek hizda kafami yan cevirdigimde basim ruzgardan biraz fazla savruldu, alismak lazim. One bakarken aerodinamigi guzel, basimi kaldirmiyor.
VaScO1925 - Ben Izmir'deyim. Gormek istersen ozelden mesaj at, ayarlayip bulusmaya calisalim.
Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.
-
-
eşime ve bana dün istanbul feyizoğlundan aldık görüşlerimizi kulllanınca aktarırız ama ilk izlenimler fiyatına göre kaliteli olduğu
-
scorpi0 adlı üyeden alıntı
Gecen hafta dayanamadim, persembe gun feyizoglu'ndan siparisi verdim, cuma gun kask elimdeydi. Cartoon modelinin gri'sinden + siyah cam aldim. Kalitesi gayet yerinde. Mat boya oldugu icin cilasi yok, pahali markalar gibi parildamiyor. Ic astari ve pad'leri gayet rahat. Haftasonu deneme firsatim oldu. Havalandirmasi ve sessizligi de yeterli geldi. Eski kaskim Nolan N100E'nin 1630gr agirligindan sonra 1550gr cok da agir gelmedi. Nolan'a gore cok daha az ses aliyor. Yanak padleri daha dolgun, Nolan'la gozluk takabiliyordum, bunda ona imkan yok. Neyse ki siyah cam ile gerek de yok.
Bir dezavantaji tum boylarinda tek dis kalip (shell) kullaniliyormus, o yuzden benim S Nolan'a gore daha iri. Yuksek hizda kafami yan cevirdigimde basim ruzgardan biraz fazla savruldu, alismak lazim. One bakarken aerodinamigi guzel, basimi kaldirmiyor.
VaScO1925 - Ben Izmir'deyim. Gormek istersen ozelden mesaj at, ayarlayip bulusmaya calisalim.
tecrüben için çok tşkler... bilgi sahibi oldum sahende, özelden msj atıcam size
-
fiyatı 95 ytl diye biliyorum
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
[QUOTE=scorpi0;1075812]Gecen hafta dayanamadim, persembe gun feyizoglu'ndan siparisi verdim, cuma gun kask elimdeydi. Cartoon modelinin gri'sinden + siyah cam aldim. Kalitesi gayet yerinde. Mat boya oldugu icin cilasi yok, pahali markalar gibi parildamiyor. Ic astari ve pad'leri gayet rahat. Haftasonu deneme firsatim oldu. Havalandirmasi ve sessizligi de yeterli geldi. Eski kaskim Nolan N100E'nin 1630gr agirligindan sonra 1550gr cok da agir gelmedi. Nolan'a gore cok daha az ses aliyor. Yanak padleri daha dolgun, Nolan'la gozluk takabiliyordum, bunda ona imkan yok. Neyse ki siyah cam ile gerek de yok.
QUOTE]
scorpi0 isimli arkadaş çok güzel tespitler yapmış, ona tamamen katılıyorum.
Ona bende birkaç şey eklemek isterim
Evet rüzgar ve ses pek duyulmuyor ama kulakta sürekli bir ıslık sesine benzer ses duyuyorum. Kafayı sağa sola çevirirsen tonu değişiyor!
Daha doğrusu hani deniz kabuğuna kulağı dayarız da bir ses duyarız, işte ona çok benziyor. Tabi uzun süre o sesi duymak pek hoş değil..
Bir de ense kısmını sanki tam olarak örtmüyor kask!
Çene kilidi çok kullanışlı ve rahat!
Kask sağa sola pek oynamıyor ama öne arkaya epey gidiyor. (Diğer kaskımda da gidiyordu ama sanki bunda daha çok.) Yere ters bir çarpma anında Allah korusun burun kaskın tepesinde kalabilir gibime geliyor.
İşte böyle, önceki kaskım bir boy büyüktü ve rahatsızlık veriyordu. Şimdilik bu kasktan memnunum, bakalım ileriki günler ne gösterecek!
Adnan_
Motosikletin bağırarak hızlanması fark edilmemiz açısından bir avantaj. Bu durumda araba kullanan insanlar "Al işte bir serseri motorcu daha" diyorlar belki, ama bu bizi hiç fark etmeyip üzerimize kırmalarından daha iyidir.
-
bendede bu modelim yarım kaskı var chopperlar için çok memlunum almak isteyen arkadaslar sırkecıden teymin edebilirler ben 120 ytl ye ladım.
-
nedir bunların fiyatları arkdaşlar??
-
LS2 açılır çene olanlarından eşime ve kendime aldım Lazer vertigo alıcaktım korlas koray bey bunu önerdi gayet güzel bu haftasonu 140 km hıza çıktım otobanda arkadaşların dediği gibi biraz rüzgar alıyor ( kulak tıkacı aldım öneririm ) eski kaskıma göre biraz daha ağır ama normal yani bu fiyata açılır olması güzel düşük hızda gayet iyi güneş vizörlü olmasıda gayet güzel ve kullanışlı içinin yanak pedleri çıkabiliyor ve elde yıkanabilir tavsiye ederim arkadaşlar kızıltoprak korlastan normal fiyatı 95 euro peşine yüzde 15 di sanırım indirim kredi kartına yüzde 5 yapıldı indirim 90 euro * 2 ya aldım 360 ytl tuttu taksitli fiyatı. Tavsiye ederim. Allah kaza bela vermesin dostlar...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
-
biz 3 arkadas ls2 cartoon aldık 3ümüzde gayet memnunuz terleme yapmıyor ses ve titreşim acısındanda gayet ii.feyizoflundan sipariş ettik en son 95ytlydi.bu fiyata cok uygun bende alın derim..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler