Olsun tabi abicim dylana bişey olmadan olsun
Olsun tabi abicim dylana bişey olmadan olsun
Geçmiş olsun
:rendeer: [COLOR="Red"][B]Herkes insanlığı değiştirmeyi hayal eder; ama kimse kendini değiştirmeyi düşünmez.[/B][/COLOR] :rendeer:
Yeni Kask geldiğinde inceleyip buraya yazacağımı söylemiştim sözümüzde duralım.
Lazer Vertigo kask orta sınıf fiyatı ve yüksek kaliteli keyfi ile tam bana göre bir kaskmış. İlk siparişimden sonra birde artçım için Parlak Siyah olanını sipariş ettim. O şimdi kullanmadığı için ikiside bana kaldı birine siyah vizör taktım diğeri normal canım hangisini isterse ogün onu kullanıyorum.
Kask bi kere çok hafif bir keresinde 12 saat yolculuk yapmıştım ve kesinlikle başımda kask olduğunu hissetmedim bile. Rüzgar yok denecek kadar az geçiriyor görüntüsü ve sağlamlığıda yerinde. Yedek parça fiyatlarıda yine diğer kasklara nazaran iyi.
Bu kaskı herkese tavsiye ediyorum. Her zaman joker kaskınınız olarak tanınızdan hiç ayırmayın. Ben hiç kullanmadım ama Shoei hep aklımda olan bir kask ileride onu aldığım da da lazer hep yanımda olacak.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Amannn üstad sakın ha LS2 alma 1 ay bile kullanamadım o ne saçma bi kasktır öyle. çeneden açılanına 190 lira para vermiştim. O kadar ağır ve ses geçiriyorki insanın başı felaket ağrıyor. Sakın kimseye tavsiye etmiyorum İşte kask var kask var...
Lazer vertigoyu da 240 ytl gibi bi fiyata almıştım.
Tesekkur ederım bu uyarı icin aklıma yazdım nede olsa su aralar kasklara bakınmaktayım
İmzamı, ben imzamı burlara değil yollara atarım...
Yardımcı olabildi isem ne mutlu. LS2'i sattığım arkadaştan da özür diliyorum ama çok uyguna vermiştim.
LS2 ile maksimum 30 dakikai sonrasında motora o kaskla binmek bir ızdıraba dönüşüyor...
sağol deryali bu arada bi adaşımladaha tanışdığıma memnun oldum...senin msj larını fotolarını sürekli takip ediyorum....yaza kadar iyi bi kask almam gerekiyor...dandik bi kask la kışın yüz felci olacak gibi oluyorum...airoh var o nasıl bi kask fiyatı max 200 tl ve 170 tl arası bi kask düşünüyorum...
Bisiklet kilidi kullanıyorum. bu kilidi motorun gidonunda her daim takılı bırakıyorum. Park ettiğim zaman kaskı tankın üzerine bırakıp bu kilit ile gidona kilitliyorum. Çok ucuz ve güvenilir bir yöntem. Bazen kaskın posizyonunu hafif değişmiş buluyorum, birileri almaya çalışmış ama başaramamış ..
özelden yazdığınız soru gelmemiş isterseniz tekrar atın yada buradan yazın.
( Tamam gördüm mesajı cevapladım şimdi )
Ayrıca ben lazerı yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum üstelik 2 tane aldım memnun kalacaksın eminim.
Dostum sahip çık bu sefer kaskına
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Deryali fuara gidebildin mi ?Fuarda var mı bu kasktan ben de bakmayı düşünüyorum....
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)