Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Kaskı çalınanlar listesine benide yazın

REKLAM ALANI

Olsun tabi abicim dylana bişey olmadan olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    :)
    Geçmiş olsun
    :rendeer: [COLOR="Red"][B]Herkes insanlığı değiştirmeyi hayal eder; ama kimse kendini değiştirmeyi düşünmez.[/B][/COLOR] :rendeer:

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı koray gfb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aldığında yazarsın buraya benim düşündüğüm kask kullanışlımı deilmi meraak ediyorumda
    Yeni Kask geldiğinde inceleyip buraya yazacağımı söylemiştim sözümüzde duralım.

Lazer Vertigo kask orta sınıf fiyatı ve yüksek kaliteli keyfi ile tam bana göre bir kaskmış. İlk siparişimden sonra birde artçım için Parlak Siyah olanını sipariş ettim. O şimdi kullanmadığı için ikiside bana kaldı birine siyah vizör taktım diğeri normal canım hangisini isterse ogün onu kullanıyorum.

Kask bi kere çok hafif bir keresinde 12 saat yolculuk yapmıştım ve kesinlikle başımda kask olduğunu hissetmedim bile. Rüzgar yok denecek kadar az geçiriyor görüntüsü ve sağlamlığıda yerinde. Yedek parça fiyatlarıda yine diğer kasklara nazaran iyi.

Bu kaskı herkese tavsiye ediyorum. Her zaman joker kaskınınız olarak tanınızdan hiç ayırmayın. Ben hiç kullanmadım ama Shoei hep aklımda olan bir kask ileride onu aldığım da da lazer hep yanımda olacak.

"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

alix35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım düğünden sonra bakıcam
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni Kask geldiğinde inceleyip buraya yazacağımı söylemiştim sözümüzde duralım.

Lazer Vertigo kask orta sınıf fiyatı ve yüksek kaliteli keyfi ile tam bana göre bir kaskmış. İlk siparişimden sonra birde artçım için Parlak Siyah olanını sipariş ettim. O şimdi kullanmadığı için ikiside bana kaldı birine siyah vizör taktım diğeri normal canım hangisini isterse ogün onu kullanıyorum.

Kask bi kere çok hafif bir keresinde 12 saat yolculuk yapmıştım ve kesinlikle başımda kask olduğunu hissetmedim bile. Rüzgar yok denecek kadar az geçiriyor görüntüsü ve sağlamlığıda yerinde. Yedek parça fiyatlarıda yine diğer kasklara nazaran iyi.

Bu kaskı herkese tavsiye ediyorum. Her zaman joker kaskınınız olarak tanınızdan hiç ayırmayın. Ben hiç kullanmadım ama Shoei hep aklımda olan bir kask ileride onu aldığım da da lazer hep yanımda olacak.

kask güzelmiş..hayırlı olsun bende iyi bi kas almak istiyorum..ls2 yeni modelini alacaktım vaz geçtim...fiyatı nedir kullandığınız kaskın...

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı alix35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kask güzelmiş..hayırlı olsun bende iyi bi kas almak istiyorum..ls2 yeni modelini alacaktım vaz geçtim...fiyatı nedir kullandığınız kaskın...
    Amannn üstad sakın ha LS2 alma 1 ay bile kullanamadım o ne saçma bi kasktır öyle. çeneden açılanına 190 lira para vermiştim. O kadar ağır ve ses geçiriyorki insanın başı felaket ağrıyor. Sakın kimseye tavsiye etmiyorum İşte kask var kask var...

Lazer vertigoyu da 240 ytl gibi bi fiyata almıştım.

Grakul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tesekkur ederım bu uyarı icin aklıma yazdım nede olsa su aralar kasklara bakınmaktayım
    İmzamı, ben imzamı burlara değil yollara atarım...

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Yardımcı olabildi isem ne mutlu. LS2'i sattığım arkadaştan da özür diliyorum ama çok uyguna vermiştim.
    LS2 ile maksimum 30 dakikai sonrasında motora o kaskla binmek bir ızdıraba dönüşüyor...

alix35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım düğünden sonra bakıcam
    sağol deryali bu arada bi adaşımladaha tanışdığıma memnun oldum...senin msj larını fotolarını sürekli takip ediyorum....yaza kadar iyi bi kask almam gerekiyor...dandik bi kask la kışın yüz felci olacak gibi oluyorum...airoh var o nasıl bi kask fiyatı max 200 tl ve 170 tl arası bi kask düşünüyorum...

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Bisiklet kilidi kullanıyorum. bu kilidi motorun gidonunda her daim takılı bırakıyorum. Park ettiğim zaman kaskı tankın üzerine bırakıp bu kilit ile gidona kilitliyorum. Çok ucuz ve güvenilir bir yöntem. Bazen kaskın posizyonunu hafif değişmiş buluyorum, birileri almaya çalışmış ama başaramamış ..

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bisiklet kilidi kullanıyorum. bu kilidi motorun gidonunda her daim takılı bırakıyorum. Park ettiğim zaman kaskı tankın üzerine bırakıp bu kilit ile gidona kilitliyorum. Çok ucuz ve güvenilir bir yöntem. Bazen kaskın posizyonunu hafif değişmiş buluyorum, birileri almaya çalışmış ama başaramamış ..
    Evet 10 numara bi yöntem şu kilidi almak nasip olmadı bir türlü.

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Evet 10 numara bi yöntem şu kilidi almak nasip olmadı bir türlü.
    Selamlar vertigo hakkında bi iki sorum vardı özelden mesaj attım bakabilir misiniz ?

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    özelden yazdığınız soru gelmemiş isterseniz tekrar atın yada buradan yazın.

( Tamam gördüm mesajı cevapladım şimdi )
    Ayrıca ben lazerı yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum üstelik 2 tane aldım memnun kalacaksın eminim.

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Dostum sahip çık bu sefer kaskına
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

tasarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LX 150
    Deryali fuara gidebildin mi ?Fuarda var mı bu kasktan ben de bakmayı düşünüyorum....
    ..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..

Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    özelden yazdığınız soru gelmemiş isterseniz tekrar atın yada buradan yazın.

( Tamam gördüm mesajı cevapladım şimdi )
    Ayrıca ben lazerı yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum üstelik 2 tane aldım memnun kalacaksın eminim.
    Hocamm cevap için sağolun
    Diger kaskı aldıgım arkadaşta o modelden kalmadıgından alamadım

6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler