Tüm üyelerine selamlar, sevgiler. Yaklaşık 1 ay önce Derbi GPR 125 R :deli: satın aldım ve bu kültüre ilk adımımı attım. Yılların arabacısı bir anda motorcu oldu çıktı
ve neden daha önceden bu iki tekerlekli huzur makinasına merak salmadığını sorgular oldu...
Hemen konuya gelmek istiyorum. Her tür motosiklet kullanıcısına hitap edecek ve çok faydalı bir olay olduğunu düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istiyorum.
Motoru aldım ama kask, mont, eldiven gibi güvenlik ekipmanlarını - özellikle kaliteli olanları - nasıl ve nereden alacağımı bilmiyordum. Ve...........
www.denniskirk.com diye bir siteye ulaştım.
BURAYA DİKKAT!
Siteye üye oldunuz... Fatura ve Ulaşım adresini falan doldurdunuz vb. işlemleri yaptınız.
Siteye girişte sol üst tarafta
OUTLET STORE diye bir bölüm var. Buradan motosiklet tipinizi seçiyorsunuz. Racing motosikletler (Metric Bike) olarak geçiyor. Motor tercihinizi tıkladıktan sonra, sayfanın ortasında çıkan
SHOP BY DISCOUNT bölümünde
25-49% / 50-59% / 60-74% / 75-90% bölümleri var. Burada
SIFIR ürünler süper ucuz fiyatlara satılıyor.
Örnek verecek olursam (Kendi yaptığım bir satınalma işlemi) 75-90% bölümünden Nolan X-801R model kaskın internette bulabildiğim en düşük fiyatı 300 Euro iken bu siteden 96 Dolara satın aldım ve kaskım 9 gün sonra iş adresime teslim edildi
BURAYA ÇOK DİKKAT!
Üyelikten sonra Login olup beğendiğiniz ürünü ADD TO CHART diyerek sepete ekliyorsunuz. Daha sonra GO TO CHECK OUT diyerek devam ediyoruz. Karşımıza FATURA adresimiz çıkıyor. Doğruluğundan emin olup devam ediyoruz. Ve son olarak nasıl gönderileceğini soruyor. (UPS vb.) Türkiye için Teslimatta ödeme (COD) yani (Cash On Delivery) seçeneği yok. En ucuzu EXPRESS MAIL. Peki "BÜTÜN HERŞEY DAHİL FİYATINI NEDİR?" diyenleri duyar gibiyim.
OLAY ŞÖYLE OLUYOR. KAYIT OLDUM, SİPARİŞİ VERDİM, LİMİTİ OLAN BİR KREDİ KARTIMI YAZDIM VE GÖNDERİ TÜRÜNÜ SEÇTİM (EXPRESS MAIL TAVSİYEM ÇÜNKÜ EN UCUZU). DAHA SONRA HEMEN BİR E-MAİL ALIYORSUNZ. FATURA GİBİ BİŞİ.
BU ŞU DEMEK. SİPARİŞİNİZİ ALDIK. BEKLEYİN HESABI.
SONRA BU AMCAMLAR SİPARİŞ VERDİĞİNİZ ŞEYİN AĞIRLIĞINI ÖLÇÜP, KARGO FİYATINI HESAPLAYIP SİZE E-MAİL ATIYORLAR. (YAKLAŞIK 1 EN GEÇ 2 GÜN SONRA) DİYO Kİ SİPARİŞİN BU KADAR TUTTU KARGO DA BU KADAR TUTUYO TAMAM MI GÖNDERELİM Mİ DİYOLAR
YANİ SİPARİŞ (MESELA BENİM KASK) 89 DOLAR + 40 DOLAR (BENİM KARGO ÜCRETİNİ BU KADAR HESAPLAMIŞLAR) TOPLAM 129 DOLAR = YAKLAŞIK 150 YTL. YE KASKIMI ALMIŞ OLDUM
9 GÜN SONRA KASKIM GELDİ. ON NUMARA PAKETLENMİŞ OLARAK
UMARIM YETERİ KADAR ANLATABİLMİŞİMDİR. İNGİLİZCESİ OLAN ARKADAŞLAR ÇOK RAHAT BU SİTEYE GİRİP KARIŞTIRABİLİRLER. ABİ NE ARARSANIZ VAR. VE EN ÖNEMLİSİ İŞLEMLER ÇOK BASİT, GÜVENLİ VE HARBİDEN ÇOK UCUZ ARKADAŞLAR. Bİ BAKIN DERİM.
BU KONU İLE İLGİLİ TÜM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. HERKESE GÜVENLİ VE KAZASIZ SÜRÜŞLER DİLEĞİYLE...