Bizimkisi Bir Mobilet Hikayesi...Yıl 1991...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
mete sıkılmadını bunları yazarkene ben okurken sıkıldım yahuuuuuuu
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
-
mete abüüüü kendini kaybetmişin toparlan ihtiyarlayınca sana bişiler oldu..
-
yau Mete illa işin içinde bi ..nelik olacak yoksa olmuyor görüyon işte adamlara adam akıllı duygu ve hüzün dolu bi konu açtın millet ekşın mekşından bahsediyoemeğine sağlık
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
VaScO1925, dgrmr, erman_erkan, arslanfb, mete_han, D C R
abi okumayın ya hayatımın 10 dakkasını boşa harcamış oldum
ekşın yok konunun içeriğinde
hemen özet vereğim yaramaz bi çocuğun hikayesi işte...
deli mavili adlı üyeden alıntı
mete sıkılmadını bunları yazarkene ben okurken sıkıldım yahuuuuuuu
bi gün TEM deyiz taammı...650 ye çıkmışız...bide baktım kırmızı ışık yandımı...napim len sallayımmı...hayatımızdan bir kesit işte...tezgahın önünü kapama ..
06bluedragger adlı üyeden alıntı
mete abüüüü kendini kaybetmişin toparlan ihtiyarlayınca sana bişiler oldu..
bizden geçti artık..Nostaljiye verdik...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Güzel yazı olmuş atari salonları vardı biz küçükken okulan kaçar atari oynamaya giderdik.Ne günlerdi güzel günlerdi...
-
barrokas adlı üyeden alıntı
yau Mete illa işin içinde bi ..nelik olacak yoksa olmuyor görüyon işte adamlara adam akıllı duygu ve hüzün dolu bi konu açtın millet ekşın mekşından bahsediyo
emeğine sağlık
tüketim toplumu abi napcan...alışmışlar hede hödöye...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
abi sen şairmisin
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
-
-
ewt illa fala filolu bişeler olacak
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
-
tatarx adlı üyeden alıntı
Güzel yazı olmuş atari salonları vardı biz küçükken okulan kaçar atari oynamaya giderdik.Ne günlerdi güzel günlerdi...
yaa.mustafa,tekken,strit faytır tehhyy tehyyyy
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ne kadarda duygusal olsada cok ıyıydıyaa,benzerlıgımız var ama benım o yaslarda motorum yoktu,parasızlıktan ya otostop almayınca karambole getırıp kalabalıkla otobuslerın arka kapısından kaynak oluyorduk,ben laf gelmesın dıye orta taraflara dogru gıderdım kıllanmasınlar dıye.:-))ulan mete senın sayende bende eskılerı hatırlarladım.paylasım ıcın sagol.
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
istanbul lanetsin
seni niye seveyim kahretsin
yar dediğim sana ementti
boşver şimdi bak oda gitti
sessiz bi gece istanbulda
küçük bi çocuk sokaklarda
elbise çamur ağzında sigara
kusuruna bakmayıkn garip bi fukara
istanbulun taşı toprağı altın
sende duyupta öylemi sandın
arkadaşım diyenlere hep kandın
istanbulda hırpalandın
şimdi salladım desem doğru olur
istanbul değil PİSTANBUL :D
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
-
-
o soyledıgın atarı salonları strıt fıgter hala var jeton 10 kurus yerın altında bıyer hıc degısmemıs strıt fıgter kac yıldır aynı oyun metehan abı hıc degısmemıs nesıller boyuda surer heralde
-
PHAETONW12 adlı üyeden alıntı
bende kendimden bişeyler buldum yazdıklarında metehan
güzel bir hikaye...
benimde ilk motorum 1985 model bir peugeot moped'ti,karpuz pazarında kamyon sarıp,tarladan sırtımda çuvalla karpuz taşıyarak çalışıp kazandığım parayla satın almıştım,elime geçen parayı ve boş olan tüm zamanımı verip cillop gibi yapmış ve 2 katı paraya satmıştım...sonra da giderek yükselen bir grafikle aldım,sattım,aldım,sattım,büyüte büyüte bugünlere geldim 12-13 senede
bende çooook otostop çektim metehan
seninle ortak noktalarımız epey çokmuş yahu
celilim atari dedinmi ben geçmişe giderim...hayatım commodoerla amıgayla sega master systemlerle sonrası kompilandlerde geçti...
-
bende mame32 emulasyon programı var halen o oyunları oynuyorum su an bile
pc de kayıtlı..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)