ss motosikletci dedıgın boyle olur bugun sporda arkadasımın cektıgı videolar daha iyiyim dıosanız kapısalım ama hatırlatıyım yaş sınırı var
Barbell Rowing 45kg
Lat Sırta Çekiş 50kg
100kg
buda antremanın en sonunda dips
ss motosikletci dedıgın boyle olur bugun sporda arkadasımın cektıgı videolar daha iyiyim dıosanız kapısalım ama hatırlatıyım yaş sınırı var
Barbell Rowing 45kg
Lat Sırta Çekiş 50kg
100kg
buda antremanın en sonunda dips
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
1.Cüce kasların idare eder
2.Cüce dedım dıe kızma sen benı laflarınla az tokatlamadın forumda o saclar ne horoz gıbım aynı
3.Cüce berbatsın sabahdan berı msnde kafamı sısırdın bıse yaz bıse yaz dıe al yazdım
saol abi senınkı gıbı olmasada ıdare edıoz
aaa ayıp kım tokatladı laflarla bu arada saçlarımı neden kıskanıon :( sanada yaparız uzulme :D
hadı be ordan sabahtan berıymıs yalannnnnnnn sabah işteydım ben ,oglende warcraft dota oynuodum, aksamda spora gıttım anca gırdım msne
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
tamam güzel fiziğin iyi,spor yapmanda taktire şayan yalnız ,konu nasıl moto sohbete açlırı anlamadım ,motor kim nerde ben görmüyom
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
ohooo dostum senin daha çokk çalışman lazım
Drift Religion
ya hacı sorma yaklaşık 6 aydır ara verdim dün bi antreman yapiim dedimm bu günn geberiyom vallaa hertarafım ağrıyoooo .... hamlığı attık inşallahh pazartesinden itibaren tam başlıyom inş....
ama bende 1 ay sonaseninlen kapışırım haberin olsun .... boy 185 kilo 82 ..
şu barbel roving varya en kıl olduğum hareket ....en sevdiim dips şu an 12 vuruyom ....
sana iyi çalışmalar bu arada salonda kıyakmış makinalar yeni.... aidat ne veriyon...
Muhabbet ne ? Motor konusu nerde ? Motor kazamı yapmış ? Trafik polisinemi yakalanmış.? Body salonunda motor tanıtımımı var ? Eeeeeeeee
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
kapısabılırmıyız bılmem benım kollarım 46cm 65kg b_seps calıs senınde olsun
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
ben body salonuna gittimmi oooo hocam hoşgeldin diyorlar,gerisini sen düşün
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
hacım bende türk kası var
benlen yarışa gircek olan var mı
dün tartıldım 95 çekiyom
İlhancığım sporla ilgilenmen beni gerçekten çok sevindirdi..
Gençliğin bu gibi faliyetlerle hayata tutunmaları gelecek açısından
mutlu edici.....
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
konuyu sabiymayalim yahu onemli olan icerik nereye acildigi modlar ilgilenir ve tasir benim bildigim bole olur cok taktir ediyorum bizde kisin yata yata yazin nasil kilo veririz dige cirpiniyoruz
tebrikler ama madem video koyuyosun sonunda bi poz veriri insan
Moto Sohbet ile nasıl bir bağdaştırma yaptın hakikaten
Konu doğru yere açılmamış,o da bir yana bu konu hakkında zaten topic var.
Konu Dışı bölümünde Bodybuilding topici var,orada yazışabilir,videolarını koyabilirsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)