bence söle ruhsat sahibine ve üstüne al.. var mı öle satışını vermemek gibi bişi.. Başını ağrıtacak birine satmamışta bugüne kadar o yüzden herhalde bu tavrı.. Bence hiç vakit kaybetme gidip üstüne almaya çalış..
bence söle ruhsat sahibine ve üstüne al.. var mı öle satışını vermemek gibi bişi.. Başını ağrıtacak birine satmamışta bugüne kadar o yüzden herhalde bu tavrı.. Bence hiç vakit kaybetme gidip üstüne almaya çalış..
[CENTER]-= Alayına isyan Ölümüne Racing =-[/CENTER]
[CENTER]"With [B][COLOR="Blue"]SUZUKI[/COLOR][/B], Ride the winds of change"[/CENTER]
cnvr_hk sana tavsiyerm hemen bu sorunu çözmen bi olay anlatıyım
tanıdık var araba alıyor 2.el birinden 1-2 yıl kullanıyor ama ruhsatı kendi üzerine geçirmiyor hala eski sahibi üzerinde ruhsatı. eski sahibine bir haciz geliyor alıp götürüyorlar bizim tanıdığın arabasını... ne olacak şimdi adamın parayı geri verecek durumu yokki arabanın parasını geri versin....
hemen hallet
allah yardımcın olsun kardeş
ben şişeden icerim şişeden demiş şair bizi almış başka diyarlara götürmüş biz içtiklerimizle değil içerken düşündüklerimizle sarhoş oluruz
Bu işlere bulaşmadan önce bir bilene sormak veya bir bilen ile bu işleri halletmek lazım
Umarım çeklerini alırsın (ciro edilmedi ise )
Motosikletten olacağım diyor fakat sonrasında başına neler gelebileceğini hiç düşünmüyorsun ilginç
Umarım su işten kurtulabilmişsindir zararsız ve ziyansız bir şekilde
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
ben senin yerinde olsam hiç tereddutsuz o makıneyı geri verir ceklerımıde geri alırdım cok heveslısın ama bu arada kalma olayları senı yer bitirir benden soylemesı bıraz sabret ceklerı bozdurunca alırsın aynısından o adam belkı yalan soyluyor çaldı bı yerden burdda arkadaslarda cok guzel seyler yazmıs onları dınlemedıgın ıcın pişman olursun iş işten gecer
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
bi dakika motoru nerden aldın ne marka model bi motor ?
Son durum nedir?.............................
34 hhp 04 plakalı motor üstünde haciz vardı. motoru geri verdinmi
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Mrh hüseyin kardeş son durum nedir.Bilgilendir bizleri
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
moturu virmiştir kesün..........
Umarım vermiştir ... ..........
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
arkadaşlar organize işleri izleyeniniz varsa,bu şekilde insanları dolandıran çete canlandı gözümün önünde...geçmiş olsun
Of of arkadasim bu benim seninle bogaz koprusunun satısı icin anlasma yapmamdan farksiz... Benim olmayan bir malı sana satmak icin istedigin kadar sozlesme yapayım hicbir hukuki gecerliligi olmaz...
Fırsatın varsa hemen geri götur para verdiysen paranı al...
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)