vay öğretmen bol keseden vermiş,karne heiyesi istemesinler şimdi
facebook.com/kaskafa
vallaha haksızlık bu, adam mod diye takdir varilmiş okadar grup sürüşüne katıldım,toplantılara katıldım adımız bile geçmiyor
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ümmet baba sende benim kadar bilirsin TUNCER izmir mt nin bu günlere gelmesinde en büyük paya sahip, bir hastayı diriltti kanserden kurtardı takdir üstü bir belge olsada keşke onu verebilsek üstelik sana karne verebilecek aramızda kimse yok sen ordinaryus profesörsün
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Cengiz abi bizde akıllı adam yok,ama olsaydı bile bunun sen olmayacağın kesin
Mükemmelsin abi...
Ellerine sağlık Öğretmenim
Bu arada beni duygulandırdın Saolasın öğretmenim,gelecek sezon değil belki ama ileriki sezonlarda çooook daha aktif olacağım
Zaten artık sınıfı bırakıp gittiğimde gözüm arkada kalmaz,o kadar iyi öğrenci ve öğretmen arkadaşlarım var ki bu gruba bundan sonra kimse birşeycik yapamaz...
gördüğünüz gibi arkadaşlar yıldızlı pekiyi ile yarıyılı tamamlamışımmm.....(geyikten 3 almışız artık önümüzdeki maçlara bakacağız)
cengüz abi harika olmuş zevkle okudum çok güldüm yaaa bazılarına özellikleee....
çayağacı mehmet'in yola yada denize düşmesinden 5 almasınaaaa
İZMİR MT İZMİR MT İZMİR MT İZMİR MT İZMİR MT İZMİR MT İZMİR MT
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Ben sonradan okudum çayağacının o teferruatını....
artık düşme teknikleri öğrenmeli bence.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Yok böyle bişey ya.. Herkese ayrı ayrı karne vermişsin Cengiz abi.. Bu nasıl iş böyle?
Hiç üşenmedin mi ya?
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Teşekkürler abi,valla sende kısa zamanda grubun vazgeçilmezi oldun.En az benim kadar emeklerin geçiyor,zaten bu işi sen ben yapmıyoruz,İzmir MT olarak yapıyoruz,herkesin çorbada az çok tuzu var.
Biz gerçek bir aileyiz..
Çok az böyle bir atmosferi yakalayabilir dostluklar,ve bence biz bunun için çok şanslıyız.
Gruptaki herkesi ayrı ayrı seviyorum,herkesin çok ayrı yeri var bende..
Allah bozmasın
Hepinize tek tek teşekkürler..
Neyse ki ben yırtmışım hahaha,yoksa benim karne yayınlansa 0 yerine 1 alınca sevinirdim.Allah sizden razı olsun... Hahahahahha
Forrap'ım Tuncerim de almış pek iyiyi,ee artık karne hediyesi bi bisiklet alınır mı??? bence alınır.
Bu arada bizim Kuzu bayramdan beri ortalarda görünmüyor..ALper Abiiii
Var mı bi bildiğin??????
:pr::pr::pr:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)