Motorun kışın soğukta beklemesine gönlüm râzı olmuyor.
Bunu içeri sokup bir yandan da Agility'yi kullanayım diyorum(heyt gözünü sevdiğim,sağanak yağışta bile biniliyor)
Oturduğumuz apartmanın altında bir sığınak mevcut.
Agility buradan rahat iniyor. Çıkarken sadece ben uğraşırsam patinaja kalan motor biraz uğraştırıyor ama tek başıma bile çıkarabiliyorum 105 kg'lik motoru buradan.(tabi tahtadan rampa yapıyorum merdivenlerin olduğu yere)
Şimdi GT250 R'ı GT 250 Comet'e çevirip buradan indireyim diyorum 2-3 kişi yardımı ile.("o nasıl oluyor yahu?" diyebilirsiniz. Grenajlar,aynalar,ön cam sökülünce bir nebze oluyor )
Üstüne oturunca Agility'den daha aşağıda kalabiliyor baş(baş hizası daha aşağı seviyede anlayacağınız)
Kapının genişliği 1 metre küsür,boyu ise 1.80 galiba aşağı yukarı(adı sığınak,depo değil ama depo amaçlı kullanılıyor ve kapısı bu vaziyette malesef,galiba iskanda belli ölçütler içinde bu da yer alıyor)
Benzer bir motoru arkadaşa aldığımızda ,İstanbul'dan getirmek üzere trenin vagonuna yükleyeceğimiz sırada, 2-3 kişinin rahatlıkla ittirdiğini görünce(bende motorun üstünde idim)"içeri sokarsam çıkartırken 2-3 kişi ittirerek çıkartırız "diye düşündüm.
Ben binanın çardağına koymak istiyorum ama annem sığınağa girer diyor.(anneler ne derse bir hikmet vardır.Yoksa her zaman bu tarz ıvır zıvır şeylerde tavsiyelerde bulunmazlar(en azından kendi annem adına diyorum))
Buraya girerse Ankara'nın - bilmem kaçlarına maruz kalmadan rahatça konaklayacak fakirin motoru(dışarısı- derecelerde iken bile içerisi konaklanacak kadar sıcak hakkaten)
Yok girmezse kışın binilemeyeceği için aküsü boşalacak vb. şeyler olacak ve tam binilmek istendiğinde " Sanayinin yollarına paralar sıkışmış " şarkısını söyletebilir
Diyeceğim dostlar,ağır bir motoru bu tarz yerlere sokmaya çalışanınız var mı?
Tecrübeli olanlar varsa " şöyle indir,böyle indir,şöyle yap,böyle yap" tavsiyelerinizi dikkate alayım
Çok uğraştırır ise hiç kalkışmasam mı acaba?