gezecektik başımıza gelene bakın lastik cant iptal oldu resimli
Reklamlar
-
Reklamlar
-
geçmiş olsun o cukura dusup cıktıysa helal olsun ...cana gelmesın yeterkı.mal her zaman yerıne gelır
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
-
sağolasın ........................
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
-
sagolun baya ugraştım ama becerdim
bakın arkadaşlar insanlıga bakın arabalar bizi adam yerine koymuyor ama biz onlar düsünüm yola köpük bile koyduk
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
öncelikle geçmiş olsun, fakat arkadaşın çok iyi kurtarmış her zaman bu kdar şanslı olamayabilir. Yollarımız gerçektende rezalet halde, her geçen gün bu tarzda haberler almak beni gerçekten çok üzüyor, sağlam bir altyapımız dahi yok!
-
Abooov;
Bende İstanbulda ana yoldaki çukurlara sövüyodum.. sözüm geri
Geçmiş olsun!
-
sağolun arkadaşlar ............
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
-
Klasik Türkiye yolları, ben böyle bir çukur yüzünden arabamın jantını eğdim.
Siz motorla ucuz atlatmışsınız.Geçmiş olsun...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
Geçmiş olsun.......
Bir tahta parçası ve çekiçle düzeltebilirdiniz.... Gününüzü zehir etmeseydiniz......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
20 Temmuz 2007, 15:27
sağolun arkadaşlar
yq yaw biz yaptıracaz ust onu daha iyi yapar belki yanlış bişey yaparız daha kötü olur
-
20 Temmuz 2007, 15:29
-
20 Temmuz 2007, 15:55
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aman dur, kırma kafanı öyle...
Yok yok, kır en iyisi... Sen buna layıksın çünki...
Yahu diğer arkadaşların düşmeden geçmişler, sen niye düştün oraya? Havaya mı bakıyordun yoksa?
Geçmiş olsun... Motosikleti Motosiklet Yaptın sonunda...
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
-
20 Temmuz 2007, 16:01
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
20 Temmuz 2007, 16:10
gecmıs olsun. işte hal ve durumlar bole memlekette. ınsan bır uyarı levhası koyar. canınıza gelmedıgıne sukredın. gercı uyarı levhası dıyoma ma onlarıda ben topluyom carpa, carpa....
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
-
20 Temmuz 2007, 16:17
cumoni adlı üyeden alıntı
Yahu diğer arkadaşların düşmeden geçmişler, sen niye düştün oraya? Havaya mı bakıyordun yoksa?
şaka yapıyon heraldeee kardeşşşşş cengiz tekrar geçmiş olsun kankaaa
-
20 Temmuz 2007, 16:23
helal olsun dostum işte motosiklet kardeşligi............?sende birgün böyle birsey yaşarsan şayat ben elimden gelen yardımı yaparım böylede dalga geçmem sagol yaaaaaa tebrik ediyorum seni
ha bide alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste şimdiden geçmiş olsun deyim ben sana
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
20 Temmuz 2007, 16:42
zion1 geçmiş olsun takma kafanı bak ön jant girmiş bide o cukur biraz daha derin olsaydı takla bile atabilirdin.Boşer daha kötüsü olabilirdi diye düşün
-
20 Temmuz 2007, 16:56
havaya bakmadı elime baktı ama malesef çok geçti çünkü süratlı geliyordu bu arada dalga geçmenin hiç zamanı deyil arkadaşım allahdan daha beteri olmadı hadi düşseydi allah korusun bir yerini kırsaydı yada herhangi bişey olsaydı se yine dalga geçecekmiydin acaba yaptın harbide ayıp umarım seninde başına böyle şey gelmez anladın sen onu ok ve birdaha benim açtım konulara yazma lütfen ok eyer böyle saçma sapan şeyler yazacaksan hadi a.e.o kib umarım kaza yapmasın
-
20 Temmuz 2007, 17:02
gecmis olsun bunada sükür.
-
20 Temmuz 2007, 17:25
Geçmiş olsun. Ucuz kurtarmışsınız.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)