DZR 2 Köpek KOVUCU aldım.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bende bu devrenin şemasını bulup kendim yaptım ama pek frekansını tutturamadım bazı köpekler giderken bazıları hiç oralı değil bir tanede ben alıyım ,bendede aynı dert var.
-
hay allah neler duyacazzzzzz köpek kovar hıııı muhahahahahahaaaa hemşoooo öldürürsün adamııı sıcaktan zaten hayvanların başına güneş geçmiş kafayı kaldıramıyolar sen bide tut frekansla felan rahatsız et oldumu hiç böyleee
-
Tam benim ihtiyacım olan şey. Bilgi verdiğin için teşekkürler. Bir de işe yaramadığı durumlar olursa burada yazarsan sevinirim.
-
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
-
forrap adlı üyeden alıntı
İşe yarıyorsa çok işlevsel olur.İşe yaradığını söylemişsin,acaba ne kadar zaman tam randımanlı çalışabilir.
Birde bunu alan arkadaşlara tavsiye,nasıl olsa kovucu var diyip köpeği kızdırmaya kalkmayın
Sonra "kovucu kovalamadı,köpek beni kovaladı ve ıssırdı" yazan bir başlık görmeyelim
Korkma, bu cihaza ilgi gösterenler muhtemelen benim gibi köpek tırsakları olacağı için asla ve asla bir köpeği kızdıracak aksiyon içinde olmazlar sanıyorum
-
forrap adlı üyeden alıntı
İşe yarıyorsa çok işlevsel olur.İşe yaradığını söylemişsin,acaba ne kadar zaman tam randımanlı çalışabilir.
Birde bunu alan arkadaşlara tavsiye,nasıl olsa kovucu var diyip köpeği kızdırmaya kalkmayın
Sonra "kovucu kovalamadı,köpek beni kovaladı ve ıssırdı" yazan bir başlık görmeyelim
Göreceğinden emin olabilirsin.
Uludağa her çıktığımda düşmeme ramak kalıyor sırf köpekler yüzünden. Pek tırsmam ama o dişleri görünce ayakları kaldırıp kornaya basılı tutup gaz açışımı görmelisiniz.
Çokta pis koşuyorlar ya. KApışıyoruz resmen. 600cc ye geçmek lazım artık
-
Carcharoth adlı üyeden alıntı
Göreceğinden emin olabilirsin.
Uludağa her çıktığımda düşmeme ramak kalıyor sırf köpekler yüzünden. Pek tırsmam ama o dişleri görünce ayakları kaldırıp kornaya basılı tutup gaz açışımı görmelisiniz.
Çokta pis koşuyorlar ya. KApışıyoruz resmen. 600cc ye geçmek lazım artık
Köpek kovucuya rağmen mi?
-
19 Temmuz 2007, 12:09
50 ytl'm olmadığı için şimdilik tekmeyle idare ediyorum
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
19 Temmuz 2007, 12:13
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
19 Temmuz 2007, 12:15
yazık bee düşünüyorum da ewe gelip kapıyı actıgımda köpeklerim üzerime atlıyamıyacak zaten korkuyolar motordan
4 Teker Bedeni 2 Teker Ruhu Taşır ..
-
19 Temmuz 2007, 18:26
ylmzzz adlı üyeden alıntı
50 ytl'm olmadığı için şimdilik tekmeyle idare ediyorum
ya kardeş o tekme işi biraz tehlikeli.cünkü o gözü dönmüş şerefsiz lastiği kovalamayı bırakıp ayagınla ugraşıyo.daha da kötü oluyor.
Alet 9 wolt'luk pil ile çalışıyor.işin en güzel tarafı Çin değil,ABD üretimi.zaten dış kısmından herşey anlaşılıyor.Kalitesi flan....
Normalde alet elinizdeyken çıkarttıgı sesi duyamıyosunuz.ama kulagınıza dogru getirdiğinizde İNSANI KASACAK ŞEKİLDE Bİ DİİİİİT diye bi ses duymanız mümkün.ve anında geri çekiyosunuz kulanızdan.şuana kadar memnunum... sorun yok.
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
19 Temmuz 2007, 18:32
lütufpaşa adlı üyeden alıntı
Köpek kovucuya rağmen mi?
Yok yok. Köpek kovucu kullanmıyorum
-
19 Temmuz 2007, 18:43
-
19 Temmuz 2007, 21:59
aklımda olsun demek artık etrafımı sarıp havlamayacaklar
ama arkadaşlar aklınızda olsun olurda havlayarak üzerime gelen bir köpek oldumu yavaşlıyorum boşa alıyorum. bi kaç metre kaldımı öyle bir gaz verip bağırtıyorumki motoru şapşallaşıyorlar hatta korkup kaçanı da oldu. sonra yolunuza devam edin oyalanmadan. şaşkın şaşkın arkanızdan bakakalsınlar
-
20 Temmuz 2007, 09:48
asfalt meleği adlı üyeden alıntı
bi kaç metre kaldımı öyle bir gaz verip bağırtıyorumki motoru şapşallaşıyorlar hatta korkup kaçanı da oldu.
evet bu da iyi fikir... bunu da ayrıca denicem...
-
20 Temmuz 2007, 13:50
bende o işi gazla yapıyorumda
helal olsun sana çok duyarlıymışsın
benim mahallemde tek bi köpekle sorunum olsa onu kaçırcak bişey deil, ortadan kaldırcak bi çözüm ararım))
-
20 Temmuz 2007, 15:07
Hepsiburada.com'da var kullanıcı yorumlarını okuyun,benim kafam karıştı.
-
20 Temmuz 2007, 17:47
bence ıyı bı alet hele de gunumuzde sokaklarda haddı hesabı bellı olmayan sokak kopeklerı varken...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)