Gerçekten Kask Kullaniyormuyuz....!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Süper cevap,başka söze gerek yok
-
100 Oktan Moderatör (Komtan)
ahmetnr adlı üyeden alıntı
evet arkadaşlar evde oturmuş kaskımın vizörünü temizliyordum ve bana neden bu kadar pahalı kask aldığımı sordular bende cevap vermedim ve yaklaşık yarım saat sonra kendilerine bu cevabı verdim ve sizlerle paylaşmak istedim yorum sizin bilhassa ucuz kask kullanan arkadaşlar
Ahmetim özledim ya, bu kaskı sakla + bir tanede yedek yap, ilk görüştüğümüzde test ederiz bunlarıda
-
Süper Moderatör (BBRR)
ahmedim kask süper olmuş içini kim yedi ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Moderatör (forrap)
-
-
süper cevap olmuş bende bunu babama kullanmalıyım belki oda anlar
-
aslında en iyisini almak öncelikle güvenlik soorasında rahatlık ve kullanım kolaylığı konusunda avantaj
fakat hepimizin bildiği gibi motosiklet türkiyede biraz lüks
bugün 600 lük makinaya binmek ve bakmak bi avrupa arabaya binmek ve bakmaktan daha pahalı bence
doğal olarak aksesuarlarda ona göre pahalı oluyor...!
bugün orta halli bi kask 150 ytl den başlıyor
baştan aşşağı koruma ço kii markalara gitmezsek 700 800 liraları buluyor
e yurdumun insanıda ne yapsın karpuz kabuğundan dayanıksız 5 liralık kasklar ıtakıyorlar
e adam motoru 1 liraya almış kaska verirmi 250 lira
-
Bunun balkabağı versyonunu da en yakın zamanda bekliyoruz. DOT onayı bile alırız ona
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
12 Temmuz 2007, 00:48
müthiş olmuş şaheser nerde sergileniyor
-
12 Temmuz 2007, 00:53
biliyomusunuz turkıyede de tubıtak testlerınden gecen kask ımal edılmıs..fakat malıyet fazla cıkıyomus..
-
12 Temmuz 2007, 01:00
ellerine saglık be abi, bi de şunu kafa da patlatsaydında görseydik patlamış halini,ama çocugun kafayı batlatmayasın,
kask hayat kurtarır.
-
12 Temmuz 2007, 01:08
-
12 Temmuz 2007, 01:21
-
12 Temmuz 2007, 01:23
-
12 Temmuz 2007, 01:25
120lira için cok derken 15 gunde 2 kaza yapınca o dakka 250 lirayı pasa pasa veriosunz işte
true love..
Drift Religion
-
12 Temmuz 2007, 09:47
malesef gerçekler acı arkadaşlar iş işten geçmeden motorunuzun markası hacmi ne olursa olsun hayati önemi oldukça fazla olan başımızı korumalıyız ve kendimizi kask takıyorum diyede kandırmayalım herkese kazasız belasız bol motorlu günler diliyorum selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
12 Temmuz 2007, 09:53
hehehe, süper cevap
çok güzel yapmışsın, eline sağlık...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
12 Temmuz 2007, 10:21
Diyarbakır'da kişisel koruma malzemeleri üreten bir fabrika kuralım. Kask, dizlik ve dirseklik üretelim. Hammadde zaten bol. Ne güzel istihdam da sağlarız. DOT, TÜV, CE hertürlü onayı da aldıkmıydı ülkemiz kalkındı demektir. Mükemmel yaratıcılık için tebrik ederim. Streç filmden vizör de ekleyebilirsiniz.
-
12 Temmuz 2007, 10:24
Ahmet çok süper olmuş. Maliyeti ne bunun? Bana da yapsana bir tane Ama içini ben yiyecem
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)