Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

mondial 150 kn kullanan arkadaşlar

REKLAM ALANI
    zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    selam arkadaşlar malum daha çiçeyi burnunda bir üye olarak merak ettim.daha iki hafta kadar olacak mondial 150 kn satın aldım ama çin işi nede olsa nazik davranmak gerekir ama sizlerinde tecrübelerine dayanarak ben bu makinayı nasıl kullanmam gerekir yani nasıl davransam daha cok verim alabilirim birde yere biraz fazlayakın gibi acaba arka amortisörlerini nasıl yükseltebiliriz.alah var tip olarak çok hoşuma gidiyor. neyse baylar bayanlar bana ne önerilerde buluna bilirsiniz:quee
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

hayirli ugurlu olsun

Motosikleti
    MONDİAL UKT125
    hayırlı olsun güle güle kullan bende var iki senedir kullanıyorum antalyaya gittim geldim iki senedir hiç sorun çıkarmadı sana tavsiyem ön dişliyi 16 arka dişliyi 38 yap hem vibrasyon azalıyor hem yakıt azalıyor yalnız tümseklerden gecerken yavaş geç fren pedalı değiyor oyüzden ben fren pedalını kestim kısaltım far plastiğinin baglantı kulakları kopuyor oyüzden far kısmınıda degiştirdim ybr farı taktım burdan adapazarına kadar hiç durmadan gittim hiçsorun çıkarmadı milletin dedigi kadar kötü motor degil güle güle kullan

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güle güle kullan
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    heyırlı olsun kazasız belasız..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)