"CBR125 R 'dan sıkılanlar"Bilgi Paylaşım Başlığı:))))
Reklamlar
-
Alalı yakında 2 hafta olacak.Baya ısındım gibi artık.Henüz sıkmıyor ama hala güvensiz hissediyorum motorun üstünde, olmamışım demekki hala.Bu arada bu motorla atraksiyonatif hareketlere nasıl girecem yavf?Nx 250de i kalkarkan gazı biraz fazla versen hooop tekre geliodu.Bu sadece eğlenceli bir ses çıkarıo kalkıp gidion.Kaç pin devirde depriyajı ne şekilde bıraksak eğleniriz demek istiyorum yani.Bugün biraz heves ettim kursak oldu.
Reklamlar
-
Moderatör
ikinci el sitelerindeki satilik Cbr 125 sayisini goz onune alirsak yanliz degilsin sanirim
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
bende kanuni 125 i sattıktan sonra cbr 125 düşünüyodum.. ama ekonomim mct 250 ye yetti . çift silindir ayrı bir zevk ayrı bir tork..
ama hala gözüm kaldı cbr 125 te
takas düşünen varmı?
-
hey madem oyle neden motorunu upgrade etmiyorsun yeni bir suru sey yapabilirsin hem performansi artar hemde goruntusu guzellesir ..... ilgilenirsen uygun fiyata yedek parca aksesuar ve fikir alis verisi yapabiliriz...
-
-
PIERzig adlı üyeden alıntı
malesef honda getiremediği için bizde gt 250 r alıcaz(bayılıyorum bu motora(şaka değil)).
-
Tanıdığım bir çok kişi bıkmıştı...Hatta bunlardan biri de pro...Ama gerçekten çok satan oldu...3000- 2800 ytl ye kadar da düştü fiyatları....
Kanımca uzun süre tatmin edicek bir motor diil..İlk başlayanlar için heyecanlı gelsede ilerleyen zamanda heyecan tamamen sönüyor....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
musb07 adlı üyeden alıntı
satana sayısı her ne kadar çok olsada ben fiyatların 2800-3000 olduğunu görmedim
keşke olsa da alsak
ben de bi cbr almayı planlıyorum parayı denkleştirip,ama zor görünüyo şimdilik
bi de böyle hemen sıkılan arkadaşları görünce hyo alasım geliyor
ama onu almak için daha fazla zaman ve paraya ihtiyaç var
bakalım beklemeye devam
Ayıp ediyon gel ankaraya alalım sana...Sadece başlangıç için aldıkları kanaatine vardım...Çünkü satıp ya fazer alıyorlar yada enduro ya geçiyorlar...
-
-
-
CBR125'i racing motor meraklıları alırsa hız için tatmin etmiyor tabi. Ben gezmek için aldığım 110cc motorumdan 11 bin km de ayrıldım. Sıkıldığımdan değil, daha uzak mesafeleri gezmek için değiştirdim.
Erhan abinin dediği gibi 3000 km deki tecrübe bence de yetersizdir.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
ben şahsen aldıktan bi süre sora makinanın yetersiz kaldıgını düşünmeye başlamıştım hız konusunda tabi.viraj tutuşu vs çok zevk verici tatmin ediyor.
ön düzenden ses geldiği için meğersem motru süratlı kullanmıyormuşum şimdi makinayı tamamen devirli kullanmaya başladım ve baya sürat yapiyor hele birde deviri 12000 getirip vites değiştirmek güzel oluyor yakıtta biraz farketti ama
bu gt250 de güzel görünüyor ses ve titreşim yapmıyorsa 600 cc den önce alıp kullanabilirm.s.s modellerde türkiyede fazla seçim şansı olmadıgı için.iyi bir seçim olabilir.tabii en iyi kullanan bilir.
-
-
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
Bu ne biçim topic
Motor 12.000'de ama daha ilk günkü gibi biniyorum... Daha yeni yeni bazı şeyleri gerçekleştiriyorum üzerinde...
Ayrıca;
starsailor
o motoru kullandığını hiç görmedim ki sıkılasın...
-
Özer024 adlı üyeden alıntı
Harika birşey olmuş bu makine
Nereden buldun bu resmi
www.bikepics.com
Cbr sürmüştümde ybr'ye göre bayaa seri bir motor hem az yakması hemde sürati bence ideal.İleride almayı düşünüyorum ama cbr250 getirtecekse honda 3 sene bile beklemeye razıyım
-
GorkeM adlı üyeden alıntı
Ayrıca;
starsailor
Ne alakası var Görkem kıza ithamda bulunuyorsun, hadi bunu Erhan dese anlarım sürekli beraberler sana noluyor ? Her haftanız beraber geçiyor sanki..
Sıkılmış olamaz mı ne var yani ? Senin kız arkadaşında Fazer olsa seni de görürdük, kız haklı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
GorkeM adlı üyeden alıntı
Bu ne biçim topic
Motor 12.000'de ama daha ilk günkü gibi biniyorum... Daha yeni yeni bazı şeyleri gerçekleştiriyorum üzerinde...
Ayrıca;
starsailor
Zaten sıkıldığım için kullanmıyorum
Başlığı beğenmek zorunda da değilsin tabi,herkese beğendirme gibi bir amacım da olmadı zaten
Barış Abimm,keşke seni dinleseymişim..demek ne fayda eder bilmem tabi bu saatten sonra
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)