Rüyada motosikletle ilgili her şey ilginç ve çok iyi bir iyi arkadaş kazanacağınıza yorumlanır.
Motosiklete binmek, kiralamak ve satin almak herkes için enteresan ve çok iyi bir dost edinecegine isarettir.
Rüyada motosikletle ilgili her şey ilginç ve çok iyi bir iyi arkadaş kazanacağınıza yorumlanır.
Motosiklete binmek, kiralamak ve satin almak herkes için enteresan ve çok iyi bir dost edinecegine isarettir.
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
İnanın yalan söylemiyorum tesadüf oldu dün ben rüyamda TA alıyordum..
2005 model turuncuydu Pembeye boyatacakken uyandım.
Hatta msn de bi kaç kişiye demiştim rüyamı..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ben hemen hemen her hafta bir kez rüyamda kırmızı r6 görüyorum noolcak şimdi artık beynim o kadar odaklanmış ki bilinçaltım düşünmeden yatsam da gösteriyo rüyamda Demekki arkadaş dost bende gırlaa
çok ciddi olarak bişi sormak istiorum. motosikletinin çalındığını
görmek neyin habercisi dost kaybedeceğimizin mi
oncelerı daha sık olurdu ama öğlen uykularımda bile görürdüm şimdi haftada 1 e düştü. Turuncu deposuna kadar çamur içinde bi KTM 640 ADV rüyalarımdan cıkmıyor arkadaslar. Alacağım senı. çılgınım
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Birtakım düşmanlarınız var.
bazı sorunlar yaşadıktan sonra hedeflerinize ulaşacaksınız.
Hırsız kovalıyor ve yakalıyorsanız, düşmanlarınıza galip geleceksiniz.
falcı geldi haaaanımmmm
Çamur hemen her türlü sıkıntıyı simgeler. Çamura girdiğini gören bir insan muhakkak bir sıkıntı alır. Bu balçık çamuruysa sıkıntı kat kat artacaktır. Ancak rüyasında çamurları yıkayan temizleyen kimse bir süre sonra sıkıntılardan zamanla kurtulacaktır
abe atıver bi beşlik
cbr 125 adlığımı görüyorum ama hep dağda tepede kullanıyorum daha asfalta inmek nasip olmadı ilerki günlerde onuda görürüm
Rüyamda motor görmek benim için sıradan bi olay haline geldi
şimdi 3 tane bmw k1200 r modeli mavi hepsi, ben de kendi motorumla yanlarından gidiyorum, polis ehliyet sorunca biri ehliyet yok diyor ben de ehliyetli olduğum için polislerin arkasından motoru sürmeye gönüllü oluyorum, polisleri takip ederken izimi kaybettirip ahır gibi biryere giriyorum....
bu neye işaret acaba?
pencereleri kapatalım
bende cbr600rr cbr 1000rr görüyom her hafta ama öss yi hiç görmüyom bu neye alamet
harley davidson ve marlboro adam filmini izledim yattım sabaha kadr o motoru kullandım mükemmeldi )) harley diip gecmicen cok i kacıo :D
ben motosiklet almadım ama ama 1 ay sonra alıcam her gece motosikletle ilgili hayal kuruyorum buna gece yolcusu 51 de dahil
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
el cevab
üryada motur görmek demek: 2,1 saniye içinde WC yi bulmak zorunluluğu demektir (Hayabusa yapabiliyo mesela ).Aksi takdirde altına muşamba sermek gerekir
rüyalarıın en hası senin için gerçek olsun arkadaşım
Poturdak
belki de seyahate çıkılacağını gösteriyordur rüyada motosiklet kullanmak.. Binip başkasının motosikleti ile arazi olmak konusunda yorum yapamayacağım
yahu cumartesi olsa da yine motosiklete binsem.. insanın bindikçe binesi geliyor..
eğer racing bişey görürseniz buda öleceğinize işaret olmasın
misal cbr 1100xx
hehey
kontrolsüz güç güç değildir
HONDA CBR 1100 XX
motorumu almadan önce 1 ay boyunca zaman zaman rüyamda motor sürdüğümü gördüm..
sonra motoruma kavuşunca bitti rüyalar, gerçek başladı
rüyamda kazalı r6 gördüm.ön maşası az eğilmiş, granajları az çizilmiş.pek sevmediğim bir adam (eski ev sahibim) satıyor.almaya gidiyorum, sana satmam, sana yaramaz bu deyip duruyor.rüyam bundan ibaret ama anlamını pek bilmiyorum.gerçi fazla anlam aramaya gerek de yok.bilinçaltım işte
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)