Falcon a arka lastik alacağım.. Ne olması lazım, ne diyeceğim, hiç anlamam ben lastiklerden.. Fark ediyor mu ? Nereden alacağım, sanayiden filan mı?
Offffffffff yardımmmmmmmm
Bir de ne kadardır tahmini
Falcon a arka lastik alacağım.. Ne olması lazım, ne diyeceğim, hiç anlamam ben lastiklerden.. Fark ediyor mu ? Nereden alacağım, sanayiden filan mı?
Offffffffff yardımmmmmmmm
Bir de ne kadardır tahmini
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Lastik yanaklarında lastik ebatları yazar,o ebatlara göre istediğin markaların satış yerlerine gidip alabilirsin.Fiyatlar da alacağın markaya göre değişir.
lastik tek alınmaz ön ve arkayı beraber değiştirmen daha mantıklı
Ama sadece arka dedi Hem ikisi çok tuzlu olur.. Bir de pirelli uzun süre dayanır değil mi? Pirelli alayim..
dunloplar daha iyi gibi ama yinede karar senin ön ve arka lastık farklı olduğu zaman haliyle sırt desenleride farklı olucak bencede ön ve arka bir alınsa daha mantıklı gibi...
Lastik tek alınmaz + 1
Ön-Arka lastik ölçülerini söylersen daha çok yardımcı olabiliriz.
Önce Metzeler'e bak; Pirelli, Michelin, Dunlop vs. hemen hemen aynı kalite lastiklerdir. Continental de iyidir.
Nerelerde kullanacaksın, asfalt mı yoksa ağır arazi ağırlıklı mı vs. bunlara göre de lastik seçimi değişir.
Mesela şu lastik endurolar'da çok tutuluyor:
http://www.us.metzelermoto.com/en_85...ductid%3D16163
Ama yok zaten ben asfalt ağırlıklı ve köy yolu gibi yollarda gideceğim dersen, tourance bakabilirsin:
http://www.us.metzelermoto.com/en_85...ductid%3D16174
Türkiye distribütörü LAPAS'tır. www.lapas.com.tr aracılığıyla ulaşabilirsin.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
doğum gününde arkadaşına lastikmi hediye edeceksin pembiş...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Ölçüleri arka 120-90-17, ön 90-90-21.
Paran yetmiyorsa hiç yoktan tek arkaya almak iyidir.
Pirelli'nin MT-60 serisini aliyorsun.
Yeni aldım, yol tutusu inanılmaz güzelleşti.
yazık dişiye bi koltuk çıkalımda iki tane lastik alalım
dişi nbr
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Pirelli MT 60 Falcon'un orijinal lastiği olur ve bundan şaşmamak gerektiği bizzat tecrübemle sabittir. Nedeni ise; Falcon'u MT 60 ile yaklaşık 9.000 km kullandıktan sonra (3800km'de iken 2. el olarak almıştım) lastikleri değiştirmeye karar verdim. Servisimin de önerisiyle adını çokca duyduğum Metzeler'de karar kıldım ve ön-arka birlikte değiştirdim (Mtz Tourance ki Transalp'te sanırım orijinal olarak bu model kullanılıyor) 250-300 km. lastik rodajını önerilere uygun olarak dikkatli kullandıktan sonra(*) 1000 km.yi devirdim ancak hala orijinal Pirelli MT'nin o son hallerini bile arar durumdayım ve bunun nedenini hala anlamaya çalışıyorum. Her iki lastik modelinin profili dikkate alındığında, Pirelli MT, Mtz Tourance'a göre daha derin dişlere sahip ve bu durum enduronun karakterine daha uygun olsa gerek.. Motorumu daha çok asfaltta ve kuru hava/yağmur demeden her türlü yol koşulunda kullanıyorum ve Falcon'da orijinal olarak kullanılan Pirelli modelinin bu klasman için daha uygun bir ürün olduğu sonucuna vardım.
(*) Bu arada sevgili dishy, ön ve arka lastiğin birlikte değiştirilmesi gerektiğini ısrarla vurgulayan arkadaşlara biraz kulak vermek gerek.. Haklısın, ekonomik olması bazen öncelikli gibi görünmekle birlikte, söz konusu olan kendi hayatımız olunca -ki bu özelde canan daha önce gelir - gerçek ekonomi bu ısrarı dile getiren gerçek dostların ısrarlı önerileri ile ilgili olandır, bu böyle biline
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
Onur cum çok sağol yine çok yardımcı oldun...Arka lastik bitik durumda ön yeni gibi duruyor o yüzden arkayı değiştirceğiz..
Asfalt ağırlıklı gideceğiz, uzun yolda düşünüyoruz (olympos-alanya gibi), o yüzden arkayı değiştiriyoruz...
Eee ne demişler, aşk sen nelere kadirsin (:
İyiyim, sen
Ben bulurum yolunu sen dert etme
Buradan takip edebilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...nda-bilgi.html
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Teşekkürler, çok sağol (:
Evet, özellikle manevralarda ve ıslak zeminde Pirelli MT 60'ın yol tutuşu Mtz Tourance'a göre kesinlikle daha iyi, zamanla daha da emin oldum buna. Başka marka ve modelleri bilmiyorum ama orijinal olarak önerilen Falcon için en ideal olanı.
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
Evet zaten bizim lastikte Pirelli MT 60,, yine MT 60 alacağız... Teşekkürler herkese...
Bu da motorumuz (::
Aldık lastik Pembe değil siyah, karizmatik motorum benim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)