ulusal kanal'da cmtsi 16.00 canlı yayın katılın
Reklamlar
-
sevgili arkadaş'lar tüm motosiklet'ci arkadaşlarımı, kardeşlerimi 24 mart cumartesi saat 16.00 da ulusal kanal LASTİK İZİ adlı programı seyretmeye beklerim.
motosiklet'i motosiklet'ciyi konuşacağız aynı zaman'da motosiklet'ci şarkılarımla katkıda bulunacağım! kazaların artması vs. birçok konuyla ilgili görüşlerimi alacaklar.
canlı yayına katılmanızı katkı'larınızı bekliyorum!
canlı yayın tel.02122515090
internet aracılığıylada programı seyredebilirsiniz.
www.ulusalkanal.com.tr
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Reklamlar
-
arkadaşım benim o kanalı inetnetten izleme imkanım var.1024kb baglantım var. ama yinede siteden izlerken bazen video takılıyor. birde o akşam seni izlemek için sitede yogunluk olacagını düşünürsek video izlenmez hale gelicektir. kanalla görüşüp bu konuda birşeyler yapabilirseler seni izlemek isterim.
görüşmek üzere...
-
sevgili ELINT yayın saatine müdahale etme şansım yok uzun zamandır aynı saate yayına giren program bi çaresini bulup seyredersiniz umuyorum! canlı yayına katılmanızı bekliyorum 'kazalar 'kazalar canımız çok yandı biliyorsun....
-
ulusal kanal uydu kanllarında var sanırım internetten seyretmek zor olur
-
deer_152 adlı üyeden alıntı
ulusal kanal uydu kanllarında var sanırım internetten seyretmek zor olur
var baba'cım normal anten ve uydu'da birde internet aracılığıyla katılımlarınızı bekliyorum hadi sesimizi duyuracağımız günler geliyor
-
desperadostum o programa konuk olarak mı katılacaksın
-
PIERzig adlı üyeden alıntı
desperadostum o programa konuk olarak mı katılacaksın
doğrudur evet motosilet'ci olarak vede motosiklet'ci şarkılarımla ........
-
Ajandama kaydettim tarihi
-
desperadost adlı üyeden alıntı
sevgili ELINT yayın saatine müdahale etme şansım yok
uzun zamandır aynı saate yayına giren program bi çaresini bulup seyredersiniz umuyorum! canlı yayına katılmanızı bekliyorum 'kazalar 'kazalar canımız çok yandı biliyorsun....
hocam sanırım derdimi anlatamadım sorun yayın saatinde degil. kanalın sitesinde verdigi canlı yayında.. sitesinden izlerken video takılıyor. belki videonun takılmadan izlenebilmesi için birşeyler yapabilirler.
-
ELINT adlı üyeden alıntı
hocam sanırım derdimi anlatamadım sorun yayın saatinde degil. kanalın sitesinde verdigi canlı yayında.. sitesinden izlerken video takılıyor. belki videonun takılmadan izlenebilmesi için birşeyler yapabilirler.
pardon tamam ben ilgileneceğim ! yarın ilk işim kanal'da böyle bir sorun varsa gidermelerini söylemek .
zaten ben her salı ulusal kanal'da kadın sağlık güzellik adlı programda şarkı söylüyorum gitarımla! kanal'a nazımız geçer
hassasiyetin için teşekkürler...
inşallah tüm illerimizden katılım olur .........
-
dostum o saatte çalışıyor olacağım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
sevgili arkadaş'lar tüm motosiklet'ci arkadaşlarımı, kardeşlerimi 24 mart cumartesi saat 16.00 da ulusal kanal LASTİK İZİ adlı programı seyretmeye beklerim.
motosiklet'i motosiklet'ciyi konuşacağız aynı zaman'da motosiklet'ci şarkılarımla katkıda bulunacağım! kazaların artması vs. birçok konuyla ilgili görüşlerimi alacaklar.
canlı yayına katılmanızı katkı'larınızı bekliyorum!
canlı yayın tel.02122515090
internet aracılığıylada programı seyredebilirsiniz.
www.ulusalkanal.com.tr
katılmamızı derken kanala gelip destek olmamızı mı istiyorsun yoksa sadece seyretmemizi mi?
ben tam anlayamadım da...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
mete_han adlı üyeden alıntı
dostum o saatte çalışıyor olacağım...
baba bize ağır toplar lazım ne yap et net'ten bağlan canlı yayına katıl anlamam falla
Luxor adlı üyeden alıntı
katılmamızı derken kanala gelip destek olmamızı mı istiyorsun yoksa sadece seyretmemizi mi?
ben tam anlayamadım da...
ben ilk hafta bir açılışı yapayım valla sizleride motosiklet tutkunları olarak birikimleriniz'den yararlanmak üzere önümüzdeki haftalarda kanalada davet ederiz mutlu oluruz
-
Seni yalnız bırakmayız.
Fransa MT
-
-
patriote adlı üyeden alıntı
Seni yalnız bırakmayız.
Fransa MT
vayyy süper bekliyorum
-
Ailecek izlicez
-
ELINT adlı üyeden alıntı
Ben varım
patriote var
bide isterseniz ben varım
Ama tüm fransaya yeterim.
-
doğrudur evet motosilet'ci olarak vede motosiklet'ci şarkılarımla ........
Ogün, programda başarılar, kolay gelsin !
Yahu ne kadar zamandır söyleyeceğim, bir türlü fırsat bulamadım :
motosiklet'ci değil motosikletçi...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
ledo adlı üyeden alıntı
Ogün, programda başarılar, kolay gelsin !
Yahu ne kadar zamandır söyleyeceğim, bir türlü fırsat bulamadım :
motosiklet'ci değil motosikletçi...
sağol baba'cım valla yukarıdan virgül'le ayırınca c gibi biliyorum ama doğrudur belkide ç dir ikiside bizim nasıl olsa öpüyorum sevgiler katılımlarınızı bekliyorum.......
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)