Tüm motosiklet.net'çilere merhaba.Az önce yabancı bi sitede Twister'in turbo eklenmiş haldeki resimlerini görünce sizlerle paylaşayım dedim...
Tüm motosiklet.net'çilere merhaba.Az önce yabancı bi sitede Twister'in turbo eklenmiş haldeki resimlerini görünce sizlerle paylaşayım dedim...
Bu kadar masraf edene kadar bi cbf 500 aLsaymış ya
Born To Be wild,Live to Ride...
ya tamam güzelde kendi çapında bişeyler yapmış ta ölçü aletini ne diye koymuş acaba
orantısız güç motosiklete zarar vermezmi?
görünüş 10 numara
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
bazı şeyleri başarmak farklı olmak tabiki güzeldir.arkadaş farkını motoruna yansıtmış.....
Güzel olmuş....Yakışıklı motor...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
super duruyoo yaa harbiden hava filitresi felan
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
Çok güzel olmuş benim hoşuma gitti
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
manyaq derecede süper olmuş bu haliyle nası gidio acaba bi video falan yokmu
[B][COLOR="Blue"]"-.crazy team.-" -ѕєякαи кαяαуєℓ-[/COLOR][/B]
[B]0 RH(+) cBr 125 R:bounce:[/B]
paylaşım için sagol
motoru berbat göstermiş bence orjinali daha iyi. cbf den daha fazla performans isteniyorsa cbf 500 (motora yaptıgı masrafla 2.el cbf 500 alırdı)almak daha mantıklı. bu türk modifiyeler uzun süreli kullanımda motora zarar verir. canım cbf 250 yi ne hale getirmişler
ölçü aleti devir satinin üzerinde narıyo ya acaba devir saatini ölçü aletine bağlayıp djital mi yapdı:S
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Aadam ugrasmıs yapmış illa turbo takmak içinm hayabusamı almak lazım.cbf 500 alsın diyen arkadasa soyluyorum.Modifiye bir sanattır arkadaslar.O zaman hayabusa ya turbo takan arkadaş (misal)ducati desmosedici alsın boyle bi mantık yok yani...
böyle düzenli daha iyi görünür sürekli yönlendirilmekten kurtulmuş oluruz
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
http://img23.imagevenue.com/aAfkjfp0..._123_542lo.jpg
imageavenue sürekli olarak resmin bulunduğu linki değiştiriyor
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)