Burda da monte eden yerler var....Ama bizde araçlara lpg li yazı aılması zorunlu olduğu halde uymayanlar var....
Orada da demekki zorunlu lpg yazısı yazmak....Takdir etmek gerek...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
cok tehlikeli ya motordan düstüklerini tahmin bile edemiyorum
DREAM OF POWER SAKO
Mercedes Benz'in çalışanları mı bunlar ... yazık nan
Şaka bi yana lpg bence de tehlikeli.... Biz de Bor madeni ile çalışam motor yapalım hem ülkemizde bolcaaa var.... Gerçi Tübitak bor yakıtı üzerinde çalışıyordu arabalar için ama ne oldu bilmiyorum...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
can cin ların kilit sistemleri farklı dikkat ettiyseniz...Adamlarda copy var yine bi japondan gorup hemen kopyalamıslardım muehahehahe
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
myheart bu adamlar kopyalama işinde gerçekten çıtayı atladılar, bide kaliteli iş çıkarsalar, o zaman japonlar ve almanlar fiyat kırmak zorunda kalacaklar. Çinliler olmasaydı bi çogumuz hala ayakkabı eskitiyoduk. İyiki varlarda üç beş paraya motor kullanıyoruz, işe bence bide bu pencereden bakmak lazım, genelde çin malı motorlardan herkez şikayetçi, ama bende haksızmıyım ???
"Motosiklet Özgürlüktür."
Kesin bizimkiler borla ilgili bişe yapmıslardır amerika durdurmusturEvet olabilir.çÇünkü çinde ole belgeyi falan adamlar fazla takmıyor.Yaptırıyorlardır birine bence.
varya bu çinliler iyi hasda bide kaliteli yapsalar aslında onlarında suçu yok ama baştakiler şu motorları bize getirip pahalıya kakalayanlar onların varya........... neyse lpg olmaz bence sonuçta iki teker
MErhaba ,
Cinde fuarda LPG li scooterlar vardı
Selenin altindaki kısma direk Tüp takılıyordu , adamla konusmamda normal bizim LPG li araclardaki gibi guvenlik sistemi oldugunu soyledi ,
gordugum kadarıyla sağlam bir tup kullanılmıstı , bağlantılar falanda kaliteli gozukuyordu .
Tup un cıkıslarında normalden hızlı bır gaz bosaltması olur ıse kesiciler falan kullanmıslardı .
Ama dediginiz gibi yanarsa dikey gidebilen ilk skutır olur hehe ,
Cin aya skutır gonderi diye haber yaparlar
valla beyler hiç sasirmadim
B-L-A-C-K-M-A-N ikitekerli koca dünya:cat:
umarım yakın zamanda türkiyede de yasal olur lpg li motorlar. güvenliği tartışılır tabi. bacaklarınızın arasında yüksek basınçlı yanıcı gaz taşıma riskini alabilirmisiniz? bazı güvenlik önlemleri alınabilir belki.
biraz geyik olacak ama soldan üçüncü motorun çantası tencere gibi. davul fırınlar vardı eskiden onlarada benziyor.
LPG'li motosiklet çıksın da bu sitede millet "benim motor çeyrek kuruş yakıyor km. de" diye s.d.k yarıştırsın dimi?
Yok abicim. Bizdeki motosiklet kullanıcılarının çoğu bisikletten dikey geçiş yapmış adamlar. Bunlara eğitim vermeden motoru veriyorsun zaten, bir de LPG taktın mı adamlar yolda can alıp can verme faaliyetlerini hızlandırırlar.
Benden söylemesi.
...Sergerdan...
LPG yazmasının amacı ne onu anlamadım. Freni patlamış kamyon "tüh, bu LPG'liymiş, ezmeyeyim bari" mi diyecek
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)