moto(R)siklet değil ! motosiklet !
Reklamlar
-
Arkadaşlar her zaman en çok dikkat ettiğim şey bu benim.Bakıyorum çoğunuz moto(R)siklet diyorsunuz.Hemen hemen hepimizin evinde imla klavuzu vardır.Bakın bi bakalım motorsiklet mi motosiklet mi...O kadar takılıyorum ki bu mevzuya yazma gereği duydum.
Hepinize Sevgiler....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Reklamlar
-
ben motorsiklet diyorum
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bi de matorpisiklet var
-
ben size ne diyim şu ehliyet kursunun kitaplarında mopet için motorsiklet deniyor sanırım bu kelimenin karşılığı bu
-
benim ruhsatımda da R ile ve sinir oluorum.
-
dishy adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar her zaman en çok dikkat ettiğim şey bu benim.Bakıyorum çoğunuz moto(R)siklet diyorsunuz.Hemen hemen hepimizin evinde imla klavuzu vardır.Bakın bi bakalım motorsiklet mi motosiklet mi...O kadar takılıyorum ki bu mevzuya yazma gereği duydum.
Hepinize Sevgiler....
Dikkatin için teşekkürler arkadaşım. Doğru kelime : MOTOSİKLET
-
-
ehehhehhe sakin sakin göhkan
-
dishy adlı üyeden alıntı
Hepinize Sevgiler....
aferin kız bravo sana
[B]ASLOLAN HAYATDIR...HAYAT DA BEŞİKTAŞ[/B]
-
-
ewet önemlı bir konu hemde aŞırı Onemli. Mazallah biri tutar bizim motosikletlerimize motorsiklet, motorlubisiklet, motopisiklet derse fiyakamız çizilir. Ya geçin arkadaşlar bunları. Tamam belkı denılmemesı lazım ama boyle uyduruk bır hadise başlık acmayı gerektirmez. Sanki ''motosiklet'' haricindekı bütün kelımeleri lügatımıza uygun bir şekilde konusuyoruz.
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
-
eh yani herhalde motosiklet. = Motocycle (English) Aklıma geldi Bir arkadaş şöyle diyor... "Çok kültürlü canım... Hem ingilizcesi hemde amerikancası var. " bu konuşma baştan sona imla hatası ile dolu...Bazılarıda "ben kendim şahsen"
veya "ömrü hayatımda" yada "mesela örneğin" Niye böyle ? Çünkü bizde dil fonetiği (Vurgulamaları) Artikulasyon( Çevrimleme) öğretilmiyor. Yani yazı imlası öğrendik hep okullarda. Konuşma imlası öğrenmedik. Diksiyonu bozuk bir dil kullanıyoruz. Dizilerde, haberlerde, filmlerde sonuç Motorrrrrrsiklet oluyor
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
-
-
dishy
gitt bee senin gibi arkadaş mı olur aşkolsun
huyum kurusun edebiyatta yapılan yanlışları hiç affetmem
-
voldemort adlı üyeden alıntı
ewet önemlı bir konu hemde aŞırı Onemli. Mazallah biri tutar bizim motosikletlerimize motorsiklet, motorlubisiklet, motopisiklet derse fiyakamız çizilir. Ya geçin arkadaşlar bunları. Tamam belkı denılmemesı lazım ama boyle uyduruk bır hadise başlık acmayı gerektirmez. Sanki ''motosiklet'' haricindekı bütün kelımeleri lügatımıza uygun bir şekilde konusuyoruz.
+1000000000000000000000000
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
sorarsın sen bi ilacın rapor kodunu
-
-
voldemort adlı üyeden alıntı
toplumca geniş insanlar olduğumuz ve herşeyi kulak ardı ettiğimiz için bu tür cevapları duyacağımı tahmin ediyordum.ama ne güzel gerek olmadığını düşündüğün topiğe düşüncelerini yazmış ve okumuşsun, evet bu da güzel..
-
ben motor diyom ya da makina... siklet de neymiş
Sahi bunun sikleti ne?????????
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler