Garajlarda Çürüyen..Tozlanan...Paslanan Vespa'ların Hikayesi...The Vespa Story...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Evet,buna bir kısa film çalışması yapalım.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
metahan abicim ne güzel örnekler vererek konuyu pekiştirmişsin süper bi yazı beynine ellerine sağlık ..
-
çok güzel yazmışın abi ellerine sağlık.
Konyanın kışı çok sert geçer. o yüzden kışın kar varken ve yürümekte bile zorlanırken motora binmek çok saçma. kar üstünde motorla gidersen ya da ellerin soğuktan donma derecesine gelirse bu tehlikeden başka birşey değil.
ben kışın 4 ay motorumu kaldırırım. diğer yağmurlu havalarda binerim. yarğmurda yürürüm bile.
fakat mecburiyetten kaldırıyorum motorumu. onun sürdüğüm motorlar yeter yoruldum biraz dinlensek derler
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
Bizim kadar üçkağıda yetenekli bir millet olan İtalyanlar 'vespa, gilera, ducati, aprilla' gibi dünya markaları üretirken biz neden üretemeyiz? Bu sorunun cevabını bulup her alanda sömürülmekten bıktığımızda, uyandığımızda hikayedeki ikinci fakir kişilik düşük hacimli motorun kaderi olmadığını görecek, gezilerde yüksek hacimli yerli malı motoruyla göğsünü gere gere gaz açabilecektir.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
İHTİYAR adlı üyeden alıntı
Evet,buna bir kısa film çalışması yapalım.
Şu an vizyonda olan Arabalar filmi zaten benim yıllardır aklımda...Kayıp Balık Nemo dan sonra bu fikir çaktı hemen bende...Cisimlere hayat vermek herkesin ilgisini çekmiştir...PIXAR bu hayallerimi gerçeğe dönüştürdü...Önemli olan bu işi en üst düzeyde grafiklerle(özellikle 3-D sistemiyle) destekleyebilmek...
marefb adlı üyeden alıntı
beynine ellerine sağlık ..
Afiyet olsun...Sahura kalktın galiba...üzerine suda iç...
ylmzzz adlı üyeden alıntı
çok güzel yazmışın abi ellerine sağlık.
Konyanın kışı çok sert geçer. o yüzden kışın kar varken ve yürümekte bile zorlanırken motora binmek çok saçma. kar üstünde motorla gidersen ya da ellerin soğuktan donma derecesine gelirse bu tehlikeden başka birşey değil.
ben kışın 4 ay motorumu kaldırırım. diğer yağmurlu havalarda binerim. yarğmurda yürürüm bile.
fakat mecburiyetten kaldırıyorum motorumu. onun sürdüğüm motorlar yeter yoruldum biraz dinlensek derler
Benim kasteddiğim detay daha farklıydı...Mevsimsel yatan motorlar değil...Üzerine ölü toprağı serimiş sahibinin alindeki motorun ne olduğunu bile anlayamadığı bir hevesle alınmış oyuncakları kasteddim...
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
Bizim kadar üçkağıda yetenekli bir millet olan İtalyanlar 'vespa, gilera, ducati, aprilla' gibi dünya markaları üretirken biz neden üretemeyiz? Bu sorunun cevabını bulup her alanda sömürülmekten bıktığımızda, uyandığımızda hikayedeki ikinci fakir kişilik düşük hacimli motorun kaderi olmadığını görecek, gezilerde yüksek hacimli yerli malı motoruyla göğsünü gere gere gaz açabilecektir.
İki şeyi yapmayı çok sever üretim sanayimiz...
Taklit üretim...
Fason üretim...
Bu ikisi olmadığında değme sanayimizin keyfine ve kalitesine...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
bu topacı 3 yıl önce açmışım...manyakmışım ben ya...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
senin manyak olmadığını bilmeyen mi var kardeşim...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
güzel yazmışsın metehandro.... ve anlatım tarzı etkileyici...
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
-
abi harbi doğru sölemişsin ben motor alcam diye 2 yıldır yardırıyorum baba parası yiyen motorun suratına bile bakmıyo
-
panda deniliyor ama ince ruhlu insansın vessalam.(Panda uyuşukluğu ile ince ruhlu gibi görünüyor ama)
Verdiğin emeğe oranla ilginin düşük olmasına üzülmekle beraber yeniden Canlandırılmış olmasına sevindim.
Güzel bir yazı olmuş. Şair ruhlu adam. Teşekkür ederim.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
-
mikrofonu birde çinden gelen motorlara uzatsan iyi olur
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
Kardeşim senin şöför değil sanatçı, yönetmen veya reklamcı vb. olman lazımmış.
-
mod olsam kilitlemeden silerim bu topici
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
-
çok güzel ibret verici bi hikaye paylaştığın için teşekkürler
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
arkadaşım adamlar 1946 da yapmış bu işi türkler artık çok geç kalmış bu saatten sonra o iş yaş
-
Ben bi motor alana kadar neredeyse böbrek nakliyatı yapacaktım çok şükür sonunda kavuşabildim ama bakıyorum ki millet aldıklarını garajlara mahkum kılıyor yaw verin bi tanesini bana yemem yediririm ceketimi satar okuturum hatta nufus dairesine gider evladım yaparım
-
Başta vespa almayı çok düşündüm bu yazıyıda okuyunca yazma ihtiyacı duydum.Ama bir çinliyle başladım.Sadece paylaşmak istiyorum inşallah seneye yaza kadar hesaplarım tutarsa monster 600 sahibi olacağım.Burdan bütün ducati monsterları ları selamlıyorum benim olacaksııız.
-
ZaMaNDaR adlı üyeden alıntı
Ben bi motor alana kadar neredeyse böbrek nakliyatı yapacaktım çok şükür sonunda kavuşabildim ama bakıyorum ki millet aldıklarını garajlara mahkum kılıyor
yaw verin bi tanesini bana yemem yediririm ceketimi satar okuturum hatta nufus dairesine gider evladım yaparım
çok iyiydi bu...
sularseller adlı üyeden alıntı
Başta vespa almayı çok düşündüm bu yazıyıda okuyunca yazma ihtiyacı duydum.Ama bir çinliyle başladım.Sadece paylaşmak istiyorum inşallah seneye yaza kadar hesaplarım tutarsa monster 600 sahibi olacağım.Burdan bütün ducati monsterları ları selamlıyorum benim olacaksııız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler