Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

plakası düşmüş olan aracın muayeneye girmesi

REKLAM ALANI

Cümleten selamun aleyküm.
    07.03.2023 tarihinde aracımın muayenesi bitti, bitmeden evvel plakam kayboldu. Trafik şubeye durumu bildirdim.
    Aracımın şu an muayenesi yok, muayenesi olmadığı için noter de plaka basımı kağıt vermiyor.
    Sorum şu, plakası olmadan aracı muayeneye götürebilir miyim? Ya da ne yapabilirim bir fikri olan var mı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Beto87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 650F
    Muayene randevusu al ve muayeneye git. Oradan sana kağıt verecekler o kağıtla gideceksin basıma. Yeni ruhsat çıkarttın mı yoksa aynı plakayı tekrar mı çıkaracaksın?
    İsmail_nb bunu beğendi.

aynı plakayı tekrar çıkaracağım, yeni ruhsat çıkartmadım henüz. plakam olmadan muayeneye gidebilmem için de bir belge gerekiyor sanırım. noter araç tescil özet raporu belgesi ile plakasız olarak muayeneye gidebileceğimi söyledi ancak muayene istasyonunda çalışan bir arkadaşa ulaşma şansım oldu, o da belgenin ruhsatı kaybolan araçlar için işe yaradığını söyledi. Muayeneyi yaptırabilsem zaten plaka basımı mesele değil, muayeneye nasıl sokacağım problem bu.

salih dalkıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 250
    Alıntı İsmail_nb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynı plakayı tekrar çıkaracağım, yeni ruhsat çıkartmadım henüz. plakam olmadan muayeneye gidebilmem için de bir belge gerekiyor sanırım. noter araç tescil özet raporu belgesi ile plakasız olarak muayeneye gidebileceğimi söyledi ancak muayene istasyonunda çalışan bir arkadaşa ulaşma şansım oldu, o da belgenin ruhsatı kaybolan araçlar için işe yaradığını söyledi. Muayeneyi yaptırabilsem zaten plaka basımı mesele değil, muayeneye nasıl sokacağım problem bu.
    motorsiklette aynı plaka çıkmıyor maalesef 3 ay kadar önce arkadaşımın yeni aldığı mt 25 in plakası otobanda uçtu bulamadılar motorsiklette tek plaka olduğu için plaka değişti yeni ruhsat çıkartı ve sigortayı yeni plakaya taşıttı ve 1200 1300 tl gibi bir masraf etmişti yanlış hatırlamıyorsam
    espresso bunu beğendi.
    Çiftçi- Ekonomist

karaca3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    App plaka bastırsan muayenede anlayamıya bilirler,muayneyi yaptırırsın.
    Fakat sizin kaybolan plakayı başka motora takıp.yanliş işlerde kullanırlarsa başınız çok agırır.
    en iyisi karakola durumu bildirip tutanak tutturup yeni ruhsat ve plaka almanız
    kafanız sonradan ağırmaz.

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı karaca3 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    App plaka bastırsan muayenede anlayamıya bilirler,muayneyi yaptırırsın.
    Fakat sizin kaybolan plakayı başka motora takıp.yanliş işlerde kullanırlarsa başınız çok agırır.
    en iyisi karakola durumu bildirip tutanak tutturup yeni ruhsat ve plaka almanız
    kafanız sonradan ağırmaz.
    Büyük ihtimal karayollarının yol kontrol ekibi o plakayı bulup bir yerde muhafaza etmiştir ben pek yabancı ellerin geçeceğine ihtimal vermiyorum ama yine de bir risk var.
    Dört Silindirin Gücü Adınaaaa ......!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)