bursalıali adlı üyeden alıntı
Haciko ben bu araçların Çin malı olarak benzerlerini,Bursa Belediye Temizlik İşlerinde ,çöp toplama aracı olarak çalışırken görmüştüm. Aslında Piacco
çok iyi bir İtalyan markası olmasına rağmen , bu boyutlarda yine Piacco üretimi dizel motorlu kamyonetleri ,1990 başlarında Ülkemize sunulmuş , ancak hiç beğenilmemişti. Yine aynı kategorideki Suzuki Carry L 100 çok fazla tutulmuş, peynir ekmek gibi satılmıştı . Şu an Bursada 1986 model Suzuki Carry
L 100 ile 36 yıldır nakliyecilik yapan Mustafa isimli bir arkadaşım var. Aynı araç ile evinin ekmeğini çıkarmaya devam ediyor. Dizel Piacco kamyonetler
10 yılda hepsi perte çıktı. Ha elektriklisi nasıldır bilmiyorum. Bence baban için 3 tekerli elektrikli motosikletler daha uygun olur diye düşünüyorum. Bir de 8 saat şarz süresi bence çok fazla. Yine de ben bunu alacam dersen, tavsiyem damper sistemi ve çöp konteynırını at veya hurdacıya sat . Yerine çok daha düşük profilli Suziki kasası gibi bir şry ayarla. Zaten damper sisteminden kurtulması bile enazından aracı 100 kilo civarı hafifletip ,
rahatlatacaktır.