Honda nin yeni bombasi TRANSALP 750
Reklamlar
-
https://www.youtube.com/watch?v=MSGm...orcyclesEurope
Arkadaslar,ben asik olmak ♥️
Nasil bir forum,video yuklenmiyor
Reklamlar
-
Afrika twini sat al bundan bir tane yakışır sana
-
Atanamamış hırbonen
-
Her yere konular açmaya başlamış gene
-
logaritma adlı üyeden alıntı
Her yere konular açmaya başlamış gene
Noldu kiskandiniz mi yoksa ?
Bakiyorum da motorunuz yokmus,burda ne ariyosunuz ? Lutfen once motor alin,sizin icin en uygun ortam su an bisiklet.net olabilirr tabi o da varsa..hahayt
-
Africa Twin le geziler nasıl gidiyor 500km de 2.4 yakmaya devam mı hani gelmiycektin geri
-
Africa Twin le geziler nasıl gidiyor 500km de 2.4 yakmaya devam mı hani gelmiycektin geri
Arkadasim sen arizali misin ?
Buraya yeni tanitilan bir modelin basligini actim diye neden kendine dert ettin bunu ?
Yok afrikamis,yok 2.4 mus ? Nasil insanlar var burada hayret.
Hadi uzatma bir daha da muhattap olma lutfen.
Ne kadar hazimsiz insanlar varmiss.
-
Flying Finn adlı üyeden alıntı
Noldu kiskandiniz mi yoksa ?
Bakiyorum da motorunuz yokmus,burda ne ariyosunuz ? Lutfen once motor alin,sizin icin en uygun ortam su an bisiklet.net olabilirr tabi o da varsa..hahayt
Ahahahhaha bu hırbodan başkası olamaz hoş geldin reis
-
Nezaket yapıyım derken bile adam hakaret ediyor )
-
Nezaket yapıyım derken bile adam hakaret ediyor
)
Eğer bu hırbo değilse sana yeni kanka geldi hacı
-
1996furkan adlı üyeden alıntı
Eğer bu hırbo değilse sana yeni kanka geldi hacı
çaktırmadan africa twin honda olaylarına başladı ..
-
Karter korumayı görünce 30 sene önceki kuzine sobamız aklıma geldi.
(Af buyurun bu arkadaşın o arkadaş olduğunu nasıl anlıyorsunuz.)
-
Ercument adlı üyeden alıntı
Af buyurun bu arkadaşın o arkadaş olduğunu nasıl anlıyorsunuz.
Kesin olarak bilmek ne mümkün, tahmin olsa gerek sadece. Neden peki?
- yeni üye
- arka arkaya yeni başlık açması
- bazı başlıkların sırf cevap yazılsın diye açılmış içi boş konular olması
- Honda pozitif yorumlar
- yukarıdan ifade tarzı
Her cihazında sürekli tor ya da VPN kullanmıyorsa adminler IP adresinden göreceklerdir hırbo olup olmadığını. Ama her halükarda zaman içerisinde daha net te belli edecektir kendini eğer gerçekten hırboysa.
-
aspargas haber böyle birşey yok bi ara 850 dediler yok 900 olacak dediler afrika twinin inceltip inceltip piyasaya sürmesini bekliyor millet ama honda bunu 7 senedir yapmadı yapmayacakta orta sınıfta adventure de zaten çok güzel satılan nc 750 var (gerçi nasıl adventure anlamadım ama) bindiği dalı kesmez yani
reklamdaki de çakma 1190 yavrusu gibi olmuş sarı jantlarıda çok çabuk solar gider gibi duruyor
-
Özlettin salih arayı fazla açma
-
F54 adlı üyeden alıntı
aspargas haber böyle birşey yok bi ara 850 dediler yok 900 olacak dediler afrika twinin inceltip inceltip piyasaya sürmesini bekliyor millet ama honda bunu 7 senedir yapmadı yapmayacakta orta sınıfta adventure de zaten çok güzel satılan nc 750 var (gerçi nasıl adventure anlamadım ama) bindiği dalı kesmez yani
reklamdaki de çakma 1190 yavrusu gibi olmuş sarı jantlarıda çok çabuk solar gider gibi duruyor
Bana gayet var gibi geldi:
https://www.youtube.com/watch?v=2f_Zj7DGptg
-
Blok Nc bloğu değil hornet bloğu 90 bg 75 nm 208 kg ağırlık.Sadece manuel üretim dct seçeneği bulunmuyor.
-
blueway2 adlı üyeden alıntı
Blok Nc bloğu değil hornet bloğu 90 bg 75 nm 208 kg ağırlık.Sadece manuel üretim dct seçeneği bulunmuyor.
İnssalh turkiye ye gelmez de kafam karismaz.Simdi buna para vermek istemiyorum,nc750 motorum gayet guzel.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:19 ----------
hasmet adlı üyeden alıntı
Kesin olarak bilmek ne mümkün, tahmin olsa gerek sadece. Neden peki?
- yeni üye
- arka arkaya yeni başlık açması
- bazı başlıkların sırf cevap yazılsın diye açılmış içi boş konular olması
- Honda pozitif yorumlar
- yukarıdan ifade tarzı
Her cihazında sürekli tor ya da VPN kullanmıyorsa adminler IP adresinden göreceklerdir hırbo olup olmadığını. Ama her halükarda zaman içerisinde daha net te belli edecektir kendini eğer gerçekten hırboysa.
Arkadasim kimseyle polemige girmek istemiyorum,ici bos konu aciyorsam yazmazsin, tarzim sana uygun degilse protesto edip hicbir basliga yazmassan daha da iyi olur.
-
Flying Finn adlı üyeden alıntı
İnssalh turkiye ye gelmez de kafam karismaz.Simdi buna para vermek istemiyorum,nc750 motorum gayet guzel.
Motorun güzel bencede.Nc750 herşeye yeter.(işletim maliyeti en uygun büyük cc)
Kafanı hiç karıştırmaya gerek yok.
İyi bir yol arkadaşınız varsa hiçbir yol uzak değildir.
-
Cyan adlı üyeden alıntı
bana da öyle gelmeye başladı
sosyal medyada dönen asparas videolara da tokat gibi bir cvp olmuş
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)