2021'de Honda CB500X gelir mi?
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar her sene olduğu gibi fuarın yaklaşması ile aynı soru kafamda oluştu. Malum, Honda bu modeli Avrupa ve Amerika pazarlarına sunarken Türkiye pazarına sunmuyor. Benim ve forumdaki pek çok kişinin bu konudaki fikri, NC750 modelinin pazarından pay alacağı düşünüldüğü için potansiyel müşteri talebinin Honda tarafından görmezden gelinmesidir.
Ülkemizdeki motosiklet kullanıcılarının alışkanlıkları, vergiler ve yakıt fiyatları göz önüne alındığında 500 cc, görece az yakan, çift silindir titreşimsiz ve Honda kalitesinde bir motosiklet bence pek çoğumuzun ihtiyaçlarına cevap verebilir. Ben, gerek günlük kullanımda gerekse uzun yolda çok iyi seçim olacağını düşünüyorum. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Gelir mi? Gelirse kaç liraya gelir? 250 400 cc banından geçen olur mu? 600 700 cc bandından kullanıcı çalar mı?
İyi forumlar...
Reklamlar
-
Yurtdışı fiyatı 6.119 İngiliz Sterlini yani 65.5xxTL + Vergiler =En az 85.000TL olur diye tahmin ediyorum...
Şimdi içimizdeki İrlandalı çıkar; "şu gavur parasını tl ye çevirmekten vazgeçmediniz gitti" der
-
Dönem dönem bu konu açılıyor. Çoğunluğun hemfikir olduğu görüş "Getirmez zalım Honda, getirirse Nc750X satamaz" yönünde.
-
Bu arada abonesi olduğum kanalın sahibi, 3 Temmuzda 2.El Honda CB500X aldı dünya turuna kaldığı yerden devam ediyor.
Takip etmek isteyen olursa;
-
Itchy Boots ablamızı severek izliyoruz. RE Himalayan'dan sonra sonunda kıçı rahat etmiştir Açıkçası ben de Dominar'dan sonra kıçım rahat etsin diye CB500X'e ilgi duyuyorum :D
-
-
E.Yzr adlı üyeden alıntı
Gelmeeeeezzzz
İşte aradığım cevap.
-
2019 Honda CB500X Beygir Gücü / Tork Eğrisi
-
Umarım gelir.
Eğer gelirse dominarı boşar bunu alırım ama önce arabayı satmam gerekir )
-
HappyPuppy adlı üyeden alıntı
Itchy Boots ablamızı severek izliyoruz. RE Himalayan'dan sonra sonunda kıçı rahat etmiştir
Açıkçası ben de Dominar'dan sonra kıçım rahat etsin diye CB500X'e ilgi duyuyorum :D
Dominar rahat degil mi? İlk defa duyuyorum. Gerci bi duke değildir rahatsızlık konusunda muhtemelen.
Bu arada.. see you space cowboy
-
gelirse temmuz'da krediye girerim. hondantürkiye oku buraları
-
cıbılduck adlı üyeden alıntı
Dominar rahat degil mi? İlk defa duyuyorum. Gerci bi duke değildir rahatsızlık konusunda muhtemelen.
Bu arada..
see you space cowboy
Hocam oturuş rahatsız değil de genel olarak titreşimli motor.
500x ise titreşimsizz, 200kg altında kompakt bir enduro, yakıt tüketimi ve bakımları makul, Honda kalitesi ve güvenilirliği var. Ana konular bunlar.
Ama paramız yeter mi bilmem
-
Asıl soru, gelse ne farkeder ki? Biz alamadıktan sonra...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler