Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Cg Motoru Nasıl

REKLAM ALANI

150 lik cg almayı düşünüyorum sıfır olacak sizce bu motorlar nasıl bütçem buna yetiyor o yüzden cg

Cg hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ahmetmert58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nc 700 S
    dostum bence cg alıcağına, diğer commuter modellerine bakabilirsin. daha konforlu olur.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bir izmirli olarak sana tavsiyem şudur; apaçi isen al.

yok değilim diyorsan başka commuter bak.

RideForLife. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Bütçeniz ne kadar? Bütçeniz göre size motor önerebiliriz? İllaki sıfır mı alacaksınız?

CG'nin motoru iyidir, sağlamdır fakat dış görünüş parçaları hakkında aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

mavellen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dün eve giderken bir cg gördüm.Adam yamaha motoru takmış.Motor sıfır gibiydi.Koltukdaki ambalaj bile duruyordu.Kromajlar yeni.Ben 120 ile gidiyordum oda aşşağı yukarı tam gaz abana abana bana yakın bir hızla geliyordu.Ne yazıkki 100 metre ilerde çevirme vardı ve çevirmeye giremedi.Şase cg, motor yamaha.Yalnız motorun sesi çok harikaydı.Gıcık kulağı tırmalama sesi yoktu.Tok haz veren bir sesi vardı.

bende sana bir mersinli olarak şunu söylüyorum

param yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------

Alıntı RideForLife. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bütçeniz ne kadar? Bütçeniz göre size motor önerebiliriz? İllaki sıfır mı alacaksınız?

CG'nin motoru iyidir, sağlamdır fakat dış görünüş parçaları hakkında aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Bütçe 7k sıfır motor olacak 2. el olmasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------

Alıntı ahmetmert58 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum bence cg alıcağına, diğer commuter modellerine bakabilirsin. daha konforlu olur.
    7k bütçede sıfır commuter motor söyle bakayım bir

ahmetmert58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nc 700 S
    Alıntı türk1313 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende sana bir mersinli olarak şunu söylüyorum

param yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------

Bütçe 7k sıfır motor olacak 2. el olmasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------

7k bütçede sıfır commuter motor söyle bakayım bir
    ketçap mayonezde olsun mu ? bu nasıl üslup.
    yigozya bunu beğendi.

yapma gözünü seveyim ne dedim neyi var uslubumun

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kardeş, cg motoru nasıl demişsin bizde yorum yapıyoruz.

CG üreticisi gibi aleti sahiplenmene gerek yok.

Motor blogu saglamdır, ama kullanan tayfa genel olarak sıkıntılıdır.

Alırsın binersin senin bileceğin iş. bütçene göre zaten seceneğin pek yok.

Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş, cg motoru nasıl demişsin bizde yorum yapıyoruz.

CG üreticisi gibi aleti sahiplenmene gerek yok.

Motor blogu saglamdır, ama kullanan tayfa genel olarak sıkıntılıdır.

Alırsın binersin senin bileceğin iş. bütçene göre zaten seceneğin pek yok.

İşte tüm sıkıntı burada bu motora binenlerde apaçi gibi sürüyolar sonra motorun adı kirleniyor düşük bütçeli az yakar çok kaçar tek motor cg bunu herkes biliyor yokuşta düzlükte patika yolda heryerde gidiyor cg bende bütçem düşük olduğu için cg almak zorundayım yoksa cg ile bir işim yok yani r25 le cg karşılaştırılabilirmi hayır çünkü denk motorlar değiller

Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Bence sen MH Drift almalısın. 7K bütçe ile rodajı bitmemiş bi drift alabilirsin. Ha illa illa sıfır olacak dersen Kuba Razore öneririm. 10bin km kullandım dağ bayır, hatta uzun yola çıktım yüklü halde 100cc olmasına rağmen sıkıntı çıkarmadı. Hemde tipi nispeten uygun cg tarafına pek kaymayan türden.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:18 ----------

Alıntı ahmetmert58 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ketçap mayonezde olsun mu ? bu nasıl üslup.
    Yazı dili olunca biraz yanlış anlaşıldı herhalde Arkadaş birazda yeni olur öyle şeyler.

Ali Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS200
    Alıntı RideForLife. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence sen MH Drift almalısın. 7K bütçe ile rodajı bitmemiş bi drift alabilirsin. Ha illa illa sıfır olacak dersen Kuba Razore öneririm. 10bin km kullandım dağ bayır, hatta uzun yola çıktım yüklü halde 100cc olmasına rağmen sıkıntı çıkarmadı. Hemde tipi nispeten uygun cg tarafına pek kaymayan türden.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:18 ----------

Yazı dili olunca biraz yanlış anlaşıldı herhalde Arkadaş birazda yeni olur öyle şeyler.
    Aynen bende de var, sıfır fiyatı şu an 6250. Ama ikinci el temiz mondial drift tavsiye ederim yine de

Motosikleti
    honda cm125t ve kuba dragon 110cc
    100 lük cg alınır (vergisi için)
    daha sonra 125 veya 150 liliğe çevrilir performans için (150cc üstü uzun ömürlü olmaz)
    sağına soluna incik boncuk led takmadan, amortisörleri pıstırmadan, drift kafası eklenmeden, egzos değiştirmeden adam gibi efendice binilir

sık sık sorun çıkartır orası patlar burası çatlar ama sorun değil 20 tl 50 tl en fazla 100-200tl ye hepsi hallolur çünkü bisikletçide bile parçası bulunur

Ali Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS200
    Alıntı Sadistic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    100 lük cg alınır (vergisi için)
    daha sonra 125 veya 150 liliğe çevrilir performans için (150cc üstü uzun ömürlü olmaz)
    sağına soluna incik boncuk led takmadan, amortisörleri pıstırmadan, drift kafası eklenmeden, egzos değiştirmeden adam gibi efendice binilir

sık sık sorun çıkartır orası patlar burası çatlar ama sorun değil 20 tl 50 tl en fazla 100-200tl ye hepsi hallolur çünkü bisikletçide bile parçası bulunur
    CC arttırma benim de aklıma geldi de, sonuçta motor bloğu 150'lik. 100cc'de sürekli vites atmak insanı yoruyor biraz. Vites kolu da insanı hayattan soğutur zaten. Hiç sevmiyorum topukla basılanları. Ama cc arttırmak yerine normal vites kolu ile değiştirip kullanacağım. Hepsi birbirine uyumlu mudur acaba?

boora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    Cg iyidir motoru her türlü modifiye edilir parçaları bol ve diğer motorlara göre daha ucuzdur. Boyun biraz uzun ve kalipliysan altında küçük kalacaktır. Aynı motoru ve ya benzer motorları kullanan modellere bakabilirsin fiyatlar bir miktar pahalidir ama verecegin paraya değer mesela drift ve ya discovery 150 vb gibi

Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Alıntı Ali Mert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CC arttırma benim de aklıma geldi de, sonuçta motor bloğu 150'lik. 100cc'de sürekli vites atmak insanı yoruyor biraz. Vites kolu da insanı hayattan soğutur zaten. Hiç sevmiyorum topukla basılanları. Ama cc arttırmak yerine normal vites kolu ile değiştirip kullanacağım. Hepsi birbirine uyumlu mudur acaba?
    Senin 150cc motor ile 100cc motor bloğu aynı sadece kafa kısmı farklı. Sen razore 150de alsan aynı şanzımanı kullanacaksın yani. 150cc yapsanda sıkıntı çıkmaz merak etmeyin.

yigozya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ Gsx250r
    Alıntı türk1313 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşte tüm sıkıntı burada bu motora binenlerde apaçi gibi sürüyolar sonra motorun adı kirleniyor düşük bütçeli az yakar çok kaçar tek motor cg bunu herkes biliyor yokuşta düzlükte patika yolda heryerde gidiyor cg bende bütçem düşük olduğu için cg almak zorundayım yoksa cg ile bir işim yok yani r25 le cg karşılaştırılabilirmi hayır çünkü denk motorlar değiller
    O zaman alırsın bi cg mis gibi surersin apaci gibi kullanmazsin algiyi sen değiştirirsin. Hem masrafsız hem ucuz bütçene uygun
    Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..

Bende 3yıl önce vardı sadece görüntü bakımında modifiye bi şekilde aldım aldığım kişide apaçiydi ama ona rağmen hiç tık demedi yolda kalmadı ama soyu belli olmayan insan müsveddesi hırsızlar çaldı
    Markası kuba çita 150 r golddu ve bence Çinli olarak en kaliteli cgdir net

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------

Alıntı Ali Mert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    150 cc çita al onda vitesler normal bu arada sahbindende stokta kalan 0driftler var 8 bine bak bence

Meraklı Genç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    RKS Cafe 152 al çok daha iyi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)