İyi kalite, üst seviye DID veya JT X ring zincirleri ortalama 20.000km civarı kullanıyorum. Kışın haftada bir (250km), yazın iki haftada bir (500km) temizler ve yağlarım. Motosikleti agresif kullanmıyorum, teker vs. gibi saçmalıklar yapmıyorum. Ama kullanım hep şehir içi, bu unsur CB500F'in kısa vites aralıklarına sahip olması gerçeği ile birleşince bayağı çok vites değiştiriyorum anlamına geliyor.
20.000 civarında değiştirdiğim zincir bir 5-6.000 daha yapar mı yapar, ama yıpranma belirtilerini gördüğüm gibi değiştiriyorum. Daha gerdirme payını bitirdiğim zincir olmadı. Sizin kriteriniz gerdirme payını bitmesi ve takılma yapan bakla olması herhalde? Ben bunları görmeden değiştiriyorum... Benim kriterlerim aşağıdaki gibi:
Zincir gerginliği uygun ayarlandıktan sonra;
- Zincirin alt tarafı gerdirilip bırakıldığında üst tarafta çift oynama oluyor mu? (Olmamalı...)
- Zinciri hareket yönüne dik olarak ittirdiğimde kaydırıcıların üzerinden aşacak ve/veya lastiğe değecek kadar esniyor mu? (Esnememeli...)
- Zincir arka dişli saat 3 yönündeki baklalardan birini çektiğim zaman dişli boşluğu görünecek kadar esniyor mu? (Esnememeli...)
(Bu yukarıdakileri Dave Moss'un bir videosundan öğrenmiştim...)
Yukarıdaki belirtileri gösteren zincir benim nazarımda bitmiştir ve değiştirilmelidir, Arap Kadri donu benzetmem bundan ötürüdür..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:20 ----------
@emenyasin başka bir konuda ilgili videoyu paylaşmış:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post4563806