İlk önerim
YDS DIABLO 11.0 GTX. Fiyatına göre olağan üstü bir ürün diyebilirim.
Ancak bu kadar çıkamam derseniz ve sıklıkla yazın kullanıyorsanız
DIABLO 7.4 (YAZLIK) öneririm. Göründüğünden çok çok daha sağlam ve uzun ömürlüdür. Harika havalandırması vardır, kolay kolay koku yapmaz, terletmez, tek sıkıntısı çok kolay su alır. Tam bir yazlık model
(not: kışlık kullanıma hazırlamak ve su direncini arttırmak için izleyin)
Kışın da kullanıyorsanız ve çok aşırı terleyen birisi değilseniz, 11.0 GTX gibi uzun bir model istemiyorsanız
DIABLO 7.2 GTX harika bir seçim olabilir. Bu da yazlık modeli kadar olmasa da fazla terletmeyen ve koku yapmayan bir model. Ancak dayanıklılığı bir tık daha yüksektir (üçünü de kullandığımdan söylemek istedim).
Hep YDS' den gittim ancak kullanan arkadaşlar neden bu konuda ısrarcı olduğumu anlamıştır.
YDS motosiklet botlarının iki ciddi sorunu var.
1. Adamlar o kadar sağlam yapıyorlar ki, sonraki botu aynı müşteriye tekrar satabilmeleri için yaklaşık 5 sene geçmesi gerekiyor, ancak eskiyor.
2. Hemen her gün motosiklet kullansanız da yıpratmanız cidden zor, çok dayanıklı. Eh, haliyle insan zamanla modelinden sıkılabiliyor, değişiklik istiyor. Gidip bir diğer modelini alıp arada bir farklı bir şeyler giymek isteyebiliyor.
Ayrıca belirtmek isterim ki birçok marka model ile bu ürünleri de kullanmış birisi olarak yukarıdakileri yazıyorum. Şiddetle tavsiye ederim.