Ciddi anlamda KM ile oynandıgını zaten biliyoruz, bence %40 oranında km'ler oldugundan düsük araclar var piyasada.
Forum olarak yılda 10 bin km yapmayı az bulan bir tayfa da var, işe gidip gelme kısmını motosiklet ile yapmıyorsanız ve bir aileniz var ise 5 bin km'yi bulmak bile yüksek başarı benim fikrim.
Neyse; ilanları gezerken asagıdaki sekilde bir tespitim oldu, sizlerin de görüşlerinizi merak ediyorum.
(Japon motorlar hariçtir fikirlerim)
2006-2008 model cruiser motorlarda (tiger,mct,keeway gibi) psikolojik sınırın 16bin km oldugunu fark ettim. Neredeyse tüm ilanlar bu civarda geziyor. 13 yıllık bir motor yılda 1000 km yapması cok inandırıcı değil açıkçası.
200 cc altı motorlarda 12-18 bin arası bir gidişatı var genel olarak
Spesifik olarak Rn180 modeli nedense 3bin - 10 bin arası satılıyor, bu motoru hiç çözemedim.
SS tipi motorlarda 25 bin km civarı hep.
Motorlar ne kadar eski olursa olsun "motoru acılmamış" olarka yorumlanıyor, şahsen 2006 model bir mct 13 yılda motorunu actırmadı ise tebrik ederim.
Tabi tum bu görüşler benim gezdiğim motor modelleri vs içinde, hiç bakmadıgım model marka motorlar bu yorumlarımı geçersiz kılabilir bilemem.
Kısaca;
Ciddi anlamda dolandırıcı mı bu kadar insan , görüşlerinizi merak ettim.