Ne Oldu Şu Katil Bariyer Meselesi
-
Geçen senenin sonunda bissürü haber yapılmıştı, Kenan Sofuoğlu ve sayın bakan bey sayesinde katil bariyerler yerine motorcuyu biçmeyen bariyerler yapılacaktı. İki hafta önce Akdeniz ve Ege turu yaptım. Bariyerler hep katil gibiydi. Yoksa kandırıldık mı ey motosiklet camiası.
Reklamlar
-
bir kaç bölge de uygulama yapıldı sadece o kadar...
-
Siyaset dünyası düşmüş seçimdir koltuktur derdine kim takar bizim katil bariyeri. Hep lafta bir pilot bölge seçilir yıllarca orda denenir.
-
seçim bitti bariyerde bitti
-
-
zaten belli bir km icin anlasılmıstı projede.
yani adam diyo ki "kaza yapacaksan bu km icinde yap sonrasından bize ne"
gerci seçim bitince arkadan "goodbye my lover" şarkısını duydum gibi.
-
Hadi diyelim ki pilot proje idi. Sonuçta beğenildi ve olumlu sonuç alındı değil mi? Neden devam edilmiyor o vakit?
-
katil değil tanzim bariyerler idi ve sona erdi o kadar.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Diğer katillerde olan oldu iyi halden salı verildi
-
Kuklalar sahibine söz geçiremez. Sadece sahibi kuklalar eskimesin diye arada bakımını yapar o kadar...
-
bi kaç yerde ben gördüm.
sola dönen virajda sol bariyerlere koymuşlar.
orada araba bana sağdan vursa gene soldaki bariyerlere girmem. o derece yani
-
Mantıken zaten imkansızdı.. tüm türkiyede böyle bir şey yapmak öyle bir bütçe yok ayrılmaz o işe.. deselerdi belli büyük şehirlerde çok kaza yapılan noktalara yapıcaz ona kimse bir şey demezdi.. zamanında dediğimizde bazı insanlar üstümüze saldırmışdı ver mehteri ver kafasındaydı sonuç ortada.
-
logaritma adlı üyeden alıntı
Mantıken zaten imkansızdı.. tüm türkiyede böyle bir şey yapmak öyle bir bütçe yok ayrılmaz o işe.. deselerdi belli büyük şehirlerde çok kaza yapılan noktalara yapıcaz ona kimse bir şey demezdi.. zamanında dediğimizde bazı insanlar üstümüze saldırmışdı ver mehteri ver kafasındaydı sonuç ortada.
Çocuklara tecavüz ettikleri tarikatlere, cemaatlere akan on milyon, yüz milyonlarca dolarla tüm Türkiye'de 1000 değil, 10.000 kere kapanırdı o bariyerlerin altı
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Shrieker adlı üyeden alıntı
Çocuklara tecavüz ettikleri tarikatlere, cemaatlere akan on milyon, yüz milyonlarca dolarla tüm Türkiye'de 1000 değil, 10.000 kere kapanırdı o bariyerlerin altı
iyide bu bir cevap değilki bu verdiğin cevaba alternatif 50 tane cevap verebilirim .. vakıflara verilen, holdinglerin affedilen vergileri ile de kapanırdı altı ona bakarsan..
-
Yeni tip bariyer yapmayacaklarsa parasızlıktan, bundan sonra eski tip "katil" bariyer de yapmasınlar...
1) Gerekli gereksiz her yere zaten bariyer yapmasınlar. Örneğin bariyer olmasa tarlaya güzelce savrulunacak yerlere bariyer yapmasınlar...
2) Yapılacak bariyerler yeni tip bariyerlerden olsun... paramız yettiği kadar ...
-
Motorsikletçiler az neden önemsesinler ki ?
-
bariyerleri yaptırdıgı belediyeler de ellerinden gitmişse onları da sökerler; beklerim şaşırmam.
şu geldi aklıma
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...soktu-4265456/
-
Katil bariyer konusu çok ciddi bir mesele fakat sadece 2 teker üzerindekiler için. Kenan Sofuoğluda lamboya bindiğine göre katil bariyer konusu gündemden kalkabilir artık.
-
2023 ü bekliyorlar,o zaman “bor” dan yapacaklarmış.
-
Adamın saati çalınmış, bariyerin sırası mı şimdi?!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)