Deri eldiven ve korumali kot aldim kevlar.
Deri eldiven hakkinda hiçbir bilgim yok.
Kotun açıklamasında makinada yıkama talimatları var en aşağıda ise makine uzeri çarpıyla işaretlenmiş. Kafam karıştı
Kot mtech
Deri eldiven ve korumali kot aldim kevlar.
Deri eldiven hakkinda hiçbir bilgim yok.
Kotun açıklamasında makinada yıkama talimatları var en aşağıda ise makine uzeri çarpıyla işaretlenmiş. Kafam karıştı
Kot mtech
Deri hakkında bilgim yok. Bende Tech90'ın kot pantolonu var, korumaları söküp tersini çevirmeden (etiketinde böyle yazıyordu) makinede 30 derecede yıkıyorum.
Makine üzeri çarpı işaretiyle hangi görseli kastettiğini anlamadım ama aşağıda açıklamalarıyla evrensel çamaşır sembolleri var, oradan bakabilirsin anlamlarına.
Şu kare icindeki yuvarlagin üstünde carpi olan do not tumble dry. Herhalde kuru temizleme demek.
Benim başka marka pantolonda da 30 derecede, tersini çevirmeden, fermuar vs kapalı şekilde yıkayın yazıyor hocam. Sanırım genel standart bu. Soğuk suda yıkayıp, asarak kurutma yapın. Ben 2 kere yıkadım bir sıkıntı yok.
Deri eldiveni temizlemek için Motul C3 süper bir ürün. Başka markaların da böyle ürünleri illaki vardır ama ben kullandım ve çok memnun kaldım.
Kevlar pantolunumu soğukta makinede yıkadım korumaları çıkarıp hiç sıkıntı yaşamadım.Önemli olan yıkadıktan sonra kaloriferin üzerine koymayın.Rüzgarda yada fan karşısında dursun.
Deri eldiveni nemli bir bezle silin, ardından eser miktarda vazelini deriye yedirin. Bunun haricinde bir şey yapmanıza gerek yok.
Teşekkür ederim hepinize. Pantalon isi iyi oldu herhalde yıkamadan veya elde yikicam diyordum sağolun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)