Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Geçmişte sahip oldun mu bilmiyorum ama benim bu sınıfta hayalimdeki motosiklet 1290 Super Adventure.
Ayrıca KTM ile ilgili fikirlerini de duymak isterim
Fakat bu üç motosikletten biri olacaksa, GS en mantıklısı bence de. Ama ben bu üçünden S1000XR'a bayılıyorum :^)
Şimdiden sağlıklı günlerde kazasız belasız sürüşler dilerim.
R1200 gs
dediğin motorlara lafım yok ama uzunyolda parçası servisi ulaşılabilirliliği rahat marka en iyisidir..
olaki yolda arıza yaptı alet olaki siz üstünde değilken mola yerinde hafif bir kaza oldu adamın teki dönerken vurdu devirdi motoru..
bu ihtimalleride göz önünde bulundurursan bu tercihlerin arasında bmw türkiyede yedek parça tamir servis çekici hizmeti v.b en yaygın markalardan biri..
ikincisi artçın varken heleki bu eşinse öyle risklere girip zaten basamassın uslu uslu gitmen gerekir.. ne kadar çok riske girersen sürat adrenalin yaparsan tatil dönüşü motora bir daha başlama şansında o orantıda azalır ..
Neyse kısaca ybr al bence..
Artçılı uzun yolu, düşünerek alçak motor tercih ederdim.
R 1200 rt
K 1600 gtl
Goldwing
bu mesafenin motoru gs tabiki ama icinizdeki hiz tutkusu multistrada diyor xr da bunlarin aslinda tam ortasinda o yuzden en mantiklisi o gozukuyor
ben olsam, imkanım varsa eger 10.000 km ye kadar Düz 2018 GS bakardım.
her yönden risksiz ve garanti iş.
Dukati ve xr'de sürücüyü rüzgardan koruyan ufak rüzgarlıktan ziade depo koruyor gibi görünüyor, fakat ikisindede artcı koltuğu daha küçük ve sürücüye göre baya yukarıda kalıyor. Artcı sürücüden yarım gövde ve ön rüzgarlıktan bir karış daha yukarıda kalıyor. Artcı ile uzun yol için GS daha sağlıklı gibi görünüyor. Selamlar. Sanki gerçekten bunun için yapılmış, diğer ikisi show amaclı, tek kişilik maceraya benziyor.
mantığım gs den yana çünkü zincir yağlama derdin yok
gönlüm ducatiden yana. çünkü ducati işte bende kullanıyom kan çekiyor heralde
hiç bi yanım xr dan yana değil. çünkü sesini beğenmiyom. ben 4 silindir sesi sevmeyenlerdenim.
Ya abi her ne kadar artcili için en mantıksız seçenekte olsa, gemileri yakar XR alırdım.
Kaç kere geleceksin dünyaya, gergedan gibi gs'le eziyet çekeceğime panter gibi xr ile çekerim eziyetimi pasalar gibi..
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
şimdi motosiklet yerine uçak tavsiyesinde bulunuyorum Levent :D abi 100.000 ne uçak mı var deme 100bin liralık THY hissesi al bugünlerde hisse dipte , bak 2 ay sonra sıfır GS alacaksın , komisyonum %5 ;)
Aslen Gs hayranı ve benzer yaşta olan biri olarak dengeyi bozan oyu vereyim. S1000xr
muhtemelen bi kaç gün sonra Gs ile fotoğrafını görürüz :D
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
GS alırsanız guruplarına katılmayı ihmal etmeyin. Bir kaç sis farı ve led ile direk üye kaydınızı yaparlar
eğer alırken satarken acelem yok satmak istersemde acelem yok bende para hok diyorsan marka seçeneği yok ancak benim açımdan
bmw daha çekici eminim daha bol parçası vardır burası italya değil... ama bmw daha yaygın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)