İçimi dökmem lazım çok gerginim.
İzmir'deyim; bazı bölgeler delik deşik, bazı bölgelerde yol boyu dümdüz sonra çukur vs.
Cumartesi günü evden arkadaşıma giderken yolun ortasında 75 cm genişliğinde 20-25 cm derinliğinde bir çukura girdim. Öyle bir yerde ki zaten göremiyorsun; tam dönerken.
Motor sağa fırladı bariyerlere çarptı ben sola fırladım dolmuşa çarptım.
Artık yine çukur olur mu vs. diye korkudan motoru yavaş sürüyorum; malumunuz yeniyim zaten.
Hasar kaydı olarak; motorda koruma demiri olduğundan dolayı kafada çatlak ve arka sinyalin birisinin patlaması hariç herhangi bir sıkıntı yok. (portbagaj demiri çıkmış bi de yerinden)
Bana gelirsek; evet suçluyum. Kask ve eldiven haric hiçbir ekipmanım yoktu. Ancak motorun üstünden fırlayp dolmuşa çarptığım için sürüklenmedim direk yere çakıldım. Bu nedenle kolumda sadece ezilme var giyinirken biraz sıkıntı yaratıyor.
Pantolon biraz yırtıldı; diz kapagımı yere vurmuşum, zor yürüyorum; sendeliyorum ve merdiven çıkarken işkence görüyorum.
Koruyucu eldiven işe yaramış belli; koruyucu yerleri darbeyi aldığı için elime o kısımların izi çıkmış biraz.
Kısaca; belediye o çukuru arabaları etkilemiyor diye aylarca kapatmıyor ancak bizi hiçe sayıyor.
Sagolsunlar.