Gören bilen vardır. Ben ilk kez gördüm.
Gören bilen vardır. Ben ilk kez gördüm.
güzel çim biçme makinası
Satiliyosa bn alirin
Abi, az yakan motor olsun tipi de çok ciks olsun. Kızlar falan hep baksın. Ucuz olsun ama çok kaçsın ciğerli olsun. Pıstırınca cakası da olsun. Çinli minli farketmez tekeri olsun yeter. Okula onla gitçem...
Aklıma başka versiyon gelmedi malesef.
Bunun endurosunu yapsınlar TR'de satılsın yemin ediyorum almazsam adam değilim
karenajın altında heybetli bir motor bloğu aradım ama göremedim, sanki düz sade şasenin üzerine tekerlek ve karenajları oturtmuşlar gibi. motor bloğu yok!
koy saki
O değilde abi zincirdeki o gres ne ya öyle
Şimdi gülüyoruz ama yakında bunları kullanırız
Tasarımlar efsane. Adamlar üşenmemiş naked olanda dükü kopyalamışlar resmen
Bizim ülkeye bunları uygun fiyatlı getirseler ben satar diyorum. Malum son zamlardan sonra 50cc furyası başladı, vergisi algısı sigortası yok diye baya baya satıyor.
Millet de iyice fakirleşti, sıfır 150cc japonlar artık lüks kalıyor. Hem 50cc hemde bu tasarım, bence satar
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------
Buda ayrı bir modeli, şimdi buldum. Monsterla gromu çiftleştirmişler şöyle bir şey ortaya çıkmış :
Şuan intermot fuarında tanıtılan yeni modeli var.
Yamasaki 50cc , YM50 RE modeli
Ön çift disk fren
Farlar panigale
İngiltere fiyatı 1500£
Linki
https://picclick.co.uk/New-2018-mode...l#&gid=1&pid=4
Bir de YAMASAK diye bir marka var
şimdi daş.ak geçtiğimiz bu makinelere çok değil kısa bir süre sonra mahkum olacağız biliyorsunuz değil mi ? bundan 5 sene önce cbr 125 ler de elektrik süpürgesi o ne la öyle diye billur geçilirdi. çerez parasına alınır binilir düşürülür kırılır acınmazdı. 7 bin liraya pulsar 200 ülkeye girdiğinde burun kıvırdığınız makina şu an 21500 hangimiz verebilir o parayı o motora? sözün özü billur geçmeyin yarın bir gün kredi çekip bunu almak zorunda kalacaksınız
Yamaduke mikemmel, bi radyatörü eksik fazladan ayak marşı bile yapmışlar usenmemisler , monster ise şaseyi kuşak gibi dolamişlar be aga.
He Turkiye'ye gelse en az onbini var ayrı.
Satış fiyatı 1500 euro falan diyorlar. Yani oradaki adamın 1 aylık maaşı.
Bizim buraya geldiğinde 1500 avro
+%6gümrük +%20 gümrük +%8ötv +%18 kdv
Etti mi sana 2431 avro çarp 7yle ne ettiii
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)